Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alle lujaaa

czy myślałaś że chłopiec jest lepszy od dziewczynki póki go nie urodziłaś

Polecane posty

Gość alle lujaaa

takie mam wrazenie, ze głupie baby mają takie sredniowieczne poglądy, ze chłopak to zaszczy i duma, a dzieczynka to tak trochę gorzej. a potem jak już mają i to i to, to wolą córki, bo grzeczne ładne i usłuchane i takie mamusine

Gość gość
Przecież to faceci zazwyczaj chcą synów, a kobiety właśnie córki. Ja chciałąbym syna tylko dlatego, bo uważam, ze nadaję sie na matkę dla chłopaka :D Nie dość, ze urodzę wysokich facetów (mam to w genach) to jeszcze wychowam odpowiednio tak, żeby szanowali kobiety :)

Gość gość
ja dzisiaj w autobusie taką scenkę widziałam - młoda mama i dwójka dzieci, na początku myślałam,że dwóch chłopców ale gdy rozpieła kurtki, zobaczyłam wzór na bluzie jednego dziecka i to była dziewczynka, siedziała całą drogę grzecznie, a chłopiec trochę mniejszy od niej trochęe się darł, ale mamusia nadskakiwała jemu, zresztą nie dziwię się, on wydał mi się ładniutki, pewnie wyrośnie na przystojniaka, a ona taka zwyczajna, ale później zrobiło mi się jej żal :( pewnie synek będzie zawsze faworyzowany, będzie głośny, sprawiał problemy itp. aa ona zawsze będzie w cieniu brata- gwiazdora :(

Gość gość
hmm coś w tym jest . Ja od zawsze marzyłam o synku,a potem córeczka no i w 4 miesiącu miałam sen ,ze urodziłam córeczkę miala z 4 lata i razem latałyśmy po sklepach , lubiła się stroić no taka moja cudna księżniczka, ale tego samego dnia miałam usg i wyszedł chlopak tak jak zawsze marzyłam ,ale byłam zawiedziona potem o tym śnie zapomniałam i cieszyłam się z synka, a jak go urodziłam to lepiej trafić nie mogłam, bo miałam swojego cudownego synka, teraz ma 21 miesiecy i powiem wam,ze jednak inaczej czlowiek obchodzi sie z dziewczynka,a inaczej z chlopcem... JA np wiem,ze moge na niego krzyknac ,złapac go za reke i powiedziec stanowczo nie , bo to chłopak, natomiast gdybym miala dziewczynke to zapewne obchodziłabym się z nia jak z jajkiem.. bo przecież dziewczynki sa taaakie delikatne :)

Gość gość
co mnie zaskoczyło - mój chłopak powiedział,że chciałby mieć dziewczynkę, jako pierwszą, a ja ? z egoizmu - chciałabym córkę albo nawet dwie, ale jak pomyślę,że miałaby czuć bole miesiaczkowe, byc narazona na gwaaut i inne rzeczy to nie wiem :O chlopcom jakos lepiej, latwiej w zyciu

Gość gość
Mężczyznom wcale nie jest lepiej. Wielkie wymagania co do nich i jest znacznie większa szansa, że facet będzie kryminalistą, albo wpadnie w nałóg.

Gość gość
Nam bylo obojetne jakiek plci bedzie dziecko. Urodzil sie chlopczyk i jedno musze przyznac, ze cholpcy sa "tansi" jezeli chodzi o ubrania i zabawki. Zreszta wystarczy zajrzec w szafy doroslych. Kobieta moze miec 4 szafy i nie ma sie w co ubrac :-) , a facet moze przechodzic cale zycie w 3-ch parach butow , skarpetkach w dwoch kolorach itd..itd.. A dziewczynki i kobiety...butki, rajstopki, spodniczki, bluzeczki i.... cala reszta "majdanu" :-) Uogolniam, ale wiecie o co chodzi? :-)

Gość gość
No ja urodziłam chłopca :) 8 miesięcy temu, prawie do końca ciąży gin. twierdził że to dziewczynka! A tu niespodzianka :) najlepsze jest to że od początku do końca ciąży podświadomie czułam że to jednak chłopiec :)

Gość gość
Lepszy,to nie myslalam,bo przeciez kobieta jestem ;) Ale chlopca chcialam,mam i fajnie jest !