Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikawroclaw

do jakiego sadu mam zlozyc wniosek o zameldowanie dziecka

Polecane posty

Gość monikawroclaw

tak jak w temacie,ojciec nie zgadza sie na zameldowanie dziecka, zostaje sad ale kompletnie nie wiem do jakiego sadu mam wyslac takie pismo i czy moze to byc sad w moim miejscu zamieszkania?

Gość monikawroclaw
jest tu ktos?

Gość gość
dziecko z automatu meldowane jest przy matce, po co Ci Sąd ? i co to za debil ten ojciec ?

Gość monikawroclaw
ojciec jest murzynem i chce zameldowac dziecko w Nigerii :(

Gość gość
o k******.to masz przerąbane, lepiej zamelduj dziecko przy sobie, bo potem możesz mieć problemy

Gość gość
melduj dziecko przy sobie, dobrze Ci radzę, a ojcu powiedz, że ze względu na opiekę lekarską itp

Gość gość
a w czyim mieszkaniu chcesz dziecko zameldować ?

Gość gość
a dziecko już się urodziło? jeśli tak, to po prostu podajesz swój adres i nic więcej nie musisz robić

Gość gość
Dziecko jest zameldoane u jej rodziców,chce je teraz zameldować u swojego nowego partnera bo potzrebne jej to do przedszkola(musi byc zameldowane w miejscowosci w ktorej jest przedszkole bo inaczej nie przyjma)ale jej byly partner oraz ojciec dziecka sie na to nie zgadza... zalozyla dzis taki temat stad wiem ocb:)

Gość gość
to debil jakiś ten ojciec...trochę daleko zawozić dziecko codziennie do przedszkola w Nigerii...

Gość gość
zresztą zameldowanie nie jest chyba najważniejsze, tak czy tak dziecko ma obywatelstwo polskie

Gość gość
aaa...były...i do tego murzyn...to wiadomo, że będą problemy...a płaci na dziecko ? jeśli nie, to niech kolezanka da sobie z nim spokój i robi swoje

Gość monikawroclaw
nie ma zadnego murzyna,ojciec jest polakiem. A wy zamiast mi pomoc takie bzdury piszecie. Jesli urzedniczka znow bedzie stawiac opor z meldunkiem bez zgody ojca,chce wiedziec do jakiego sadu mam sie udac po ta zgode,byloby mi na reke gdyby to byl sad w moim miejscu zamieszkania a nie u bylego, ale w internecie nie ma nic na ten temat,wiec pytam tu,moze ktos udzieli mi takich informacji? Bylabym wdzieczna