Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgościówagość

organizacja wesela

Polecane posty

Gość gośćgościówagość

w pazdzierniku 2014 bierzemy ślub, nie robimy w zadnej restauracji, tylko wynajmujemy sale, orkiestre, kucharki. Mam duzy problem z menu, to bedzie wesele na ok 50 osob, bez poprawin. Myslalam o rosole, ziemniakach + 3 rodzaje miesa (np cwiartki, mielone, schab), surowki, sosy, pozniej na cieplo barszcz z krokietem, zurek, bigos. Na zimno przekaski tj wedliny, 2 salatki, sledzie, koreczki, galareta drobiowa. Czy to bedzie ok? Nie wiem rowniez ile kupic wodki, wszyscy dorosli beda, jak sie powinno liczyc aby nie byc stratnym? 0,5l/osobe, czy 0,7 na pare? Prosze o pomoc doswiadczone kobiety, ktore w niedalekim czasie organizowaly rowniez sobie wesele, ja mam problem bo nie mam nikogo kto by mi doradzil...

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
mam 19 lat

Gość gość
a ja 25

Gość gośćgościówagość
ja ile mam lat? niecałe 25, a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Powinno wystarczyć spokojnie i napewno jeszcze Ci zostanie :) wódki lepiej kupić więcej, ma długi termin więc się nie zmarnuje nawet jak zostanie, powodzonka!

Gość gośćgościówagość
nikt więcej nie ma nic do powiedzenia??? proszę o porady życzliwe osoby

Gość gość
co za malomowne chrumki z was :D o grzmoceniu i sprawach bzykotycznych to byscie pisali jak szaleni a o weselu palcem nie kiwnieta fajfusy jechane:D

Gość ani ani ani
po pierwsze - czy wesele jest całonocne? po drugie - mielone na weselu - nigdy nie widziałam - juz lepsze byłyby "dewolaje" czy jakieś roladki co to za sosy? z czym by miały byc? przekąski trochę mało urozmaicone wódki nigdy nie wyliczysz - poszukaj hurtowni do której potem można zwrócic alkohol - czasem się na to zgadzają my liczyliśmy 0,5l na głowę

Gość gośćgościówagość
tak, całonocne