Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bush

Czy jakby wasz znajomy rozstał się z normalną żoną

Polecane posty

Gość Bush

Dla kobiety niezwykle atrakcyjnej, seksownej, podniecającej, to byście mu gratulowali?

Gość gość
No pewnie

Gość gość
nie, napewno nie, ale to zalezy od typu czlowieka, co uwaza za sukces wiesz...jesli koles sie zakochal...nic nie mozna poradzic

Gość gość
Nie, musiałaby udowodnić ile jest warta najpierw.

Gość gość
wtedy myslalbym ze koles ten mysli fiu.tem nie rozumem ,ze ma poprostu zamydlone oczy blondynka, to raczej mnie smieszy niz przykuwa do dumy, obys nie cierpial w przyszlosci, bo tak zazwyczaj sie to konczy, seksowna, atrakcyjna....wez oby zona znalazla dzianego kolesia , z duzym przyrodzeniem, zeby zrobil jej dobrze, oby...

Gość mam 150 cm w kapeluszu
jego zycie jego wybory jego odpowiedzialnosc za podjete decyzje

Gość gość
dla mnie byłby skończonym sk***isynem,ktory mysli fiutem

Gość gość
Powiem tak, znam kilka przypadków w których facet zostawił swoją żonę dla "świeżej", często młodszej, atrakcyjniejszej kobiety. Nie wiem dlaczego, możesz mi nie wierzyć, każdy z nich wrócił do żony bądź byłej żony na kolanach..., no może jeden został w związku z nową partnerką (dziecko) z żoną dzieci nie miał. Ja żyję z takim nastawieniem, że życie wciąż z tą samą osobą nie może być w perspektywie czasu ciekawe, jestem ze swoją ukochaną od 7 lat, od 4 mieszkamy razem i często mamy siebie dość, nie potrafimy na co dzień cieszyć się sobą, ale wiem też że to jest normalna kolej rzeczy i najzwyczajniej w świecie tak musi być, nie obwiniam za nic co złe jej tylko ewentualnie nas, często wyobrażam sobie co by to było gdybym powiedzmy teraz był sam, nie miałbym jej u swojego boku, od razu mam ochotę ją przytulić ;).,

Gość gość
A czego tu gratulować panu Zeltowi?

Gość gość
po wpisie powyżej czuję wzruszenie :o