Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Język angielski dla dzieci British School Warszawa Wola

Polecane posty

Gość gość

Może znajdzie się jakaś mama lub tata:) co zpisała dziecko do tej szkoły. Jaka opinia?

Gość gość
Bardzo fajna szkoła. Zajęcia dla dzieci prowadzone profesjonalnie i ciekawie. Moje dziecko bardzo lubiło chodzić. W tym roku również będzie kontynuować naukę:)

Gość gość
Ja chodzę do British School w Szczecinie i jestem zadowolona. Myślę, że ta szkoła dla dzieci jest bardzo dobra. Jest tam przemiła atmosfera lektorzy bardzo dobrze uczą. Polecam.

Gość gość
Ja chodzę do British School w Szczecinie i jestem zadowolona. Myślę, że ta szkoła dla dzieci jest bardzo dobra. Jest tam przemiła atmosfera lektorzy bardzo dobrze uczą. Polecam.

Gość marikafa
Ja właśnie przeprowadzam się z Warszawy do Szczecina i zastanawiałam się nad szczecińskim oddziałem, bo w stolicy chodziłam właśnie do britisha i byłam zadowolona. Mam znajomych w Szczecinie, którzy są zadowoleni z tej szkoły.

Gość gość
a czy ktoś z Was może uczył się w Sokratesie? czytam wiele pozytywnych opinii o nich i zastanawiam się czy nie zapisać się na indywidualne lekcje - to juz pora na poznanie angielskiego na tip top

Gość feliks3
Języki jest naprawdę potrzebne, aby być praktykowana codziennie, jak zaufanie jesteś z językiem, który jest dostarczany do Ciebie? Angielski challeges Ci dużo, dołącz Preply Język angielski dla dzieci w Warszawie www.preply.com/pl/warszawa/korepetycje-angielski-dla-dzieci