Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naderwana pochwa

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny.. moze zabrzmiec to glupi,nie wiem jak to opisac .. prosze o pomoc,ostatnio wspolrzylam ze swoim facetem ma on dosc grubego penisa,po wspolzyciu zauwazylam krwawiebie nie ze srodka pochwy ale przed przedsionkiem , przy samym wejsciu pochwy mam tak jakby naderwana cz. to nie wargi tylko nizej.. raz mi krwawi raz nie ... nie wiem co mam robic i wstyd mi isc z tym do ginekologa;( pomocy...

Gość gość
co za idiotka, pochwę masz w środku a na zewnątrz masz fałd skóry samo się zagoi, nie histeryzuj wstydzisz się iść do lekarza a nie wstydzisz się pisać głupoty na forum ? martw się bardziej o antykoncepcję a nie wstyd przed lekarzem bo jeśli o to nie zadbasz to będziesz miała większy powód do wstydu

Gość gość
O k****a idiotka to się odezwała ,ale głupia odpowiedź.

Gość gość
Zależy jak mocno naderwane. Może trzeba założyć na to chociaż jeden szew.

Gość do gość
Pochwa przecież jest plastyczna. Nie jestem spejalistą w tym temacie ale z budowy anatomicznej wygląda to na grubą błonę dziewiczą. Może udaj się do specjalisty. Bo tu widzisz jakie głuupole piszą. Ehhh

Gość gość
błona dziewicza nie jest na zewnątrz kolejny idiota laska pisze o fragmencie błony między pochwą a o***tem, to co się nacina podczas porodu

Gość gość
za duży kindybał