Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiedni czas na oświadczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, chciałbym prosić Was o opinię i pomoc co do oświadczyn.. Mam 23 lata moja dziewczyna 21 jesteśmy ze sobą ponad 3 lata jest nam ze sobą dobrze, jak w każdym związku bywały gorsze chwilkę. przeżyliśmy razem wiele między inni śmierć w wypadku jej taty myślę że to nas bardzo zblizylo że wdpierslismy się w tym czasie. próbowaliśmy też już razem mieszkać, niestety tylko u rodziców. Mam w miarę dobra i stałą pracę jak na te czasy, ona jeszcze się uczy. ostatnio kupiłem jej pierścionek tak bez okazji, oczywiście jak to kobieta wszystkim się chwalił a każdy pytał czy to zaręczynowy a ona z uśmiechem odpowiadała ze.jeszcze nie. myślicie że to odpowiedni moment?

Gość gość
TAK ;) chcialabym zeby moj 27letni facet sie oswiadczyl

Gość Jeżeli jest między Wami
tak jak piszesz to bardzo odpowiedni. Życzę powodzenia. To bardzo ważny moment dla kobiety. Moje były niestety do niczego i okazuje się teraz, że chyba nie powinnam tego pierścionka przyjąć. Teraz jest już za późno. Niestety wiele rzeczy wychodzi po ślubie lub gdy pojawi się dziecko. Z całej tej "akcji" ładny jest tylko pierścionek- rzecz nabyta którą mogłam sobie sama też kupić :(

Nie ma czegos takiego jak odpowiedni moment. Wg mnie odpowiedni czas to taki gdy wiesz na 100% , ze to kobieta z ktora chcesz z milosci spedzic reszte zycia i zalorzyc rodzine. Zycze ci wszystkiego dobrego.

Gość gość
mala_biest Ja wiem ze to jest ta z którą chce być, chodzi mi tylko o to żeby jej nie wystraszyc. Jak pewnie każdy facet mam obawy ze może się jej to nie spodobać