Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam coś pomiędzy DDD i DDA

Polecane posty

Gość gość

a mimo to tworzę normalny zdrowy dobry związek. Owszem czasem się zdarza że mam dziwne napady i nie ufam ale udaje mi się to przezwyciężyć.

Gość gość
ooo! to jest jeszcze jakiś nienazwany syndrom, coś między DDD a DDA ? :D:D:D

Gość gość
nie chodzi o to że jest inny syndrom. Tylko o to że mam i jedne i drugie objawy a w domu rodzinnym przez lata nie było alkoholu za to było nie jak w każdym innym. Jestem bardzo krytyczna do siebie nie ufam muszę zgadywać co jest normalne i podważam to że jest mi dobrze twierdząc że na to nie zasługuje

Gość gość
analizuje biorę wszystko na poważnie. Tak jak dzisiaj mój narzeczony zaczął mówić kochanie zmienił na kotku a ja się zastanawiam czemu i co się złego dzieje. Mimo że wiem że wszystko jest dobrze

Gość gość
no i po co sobie wyszukujesz problemy? każdy z domy wynosi jakieś zranienia i trzeba sobie z tym radzić nie ma rodzin idealnych [ zresztą co to znaczy idealna rodzina?], tak jak nie ma idealnych ludzi dla tych co sobie nie radzą są stworzone te rozmaite terapie dla DDX jeśli jest jakiś problem z przeszłości, który przeszkadza Ci w normalnym funkcjonowaniu, idź na terapię

Gość gość
chodziłam na terapie niewiele to pomogło ale chcąc być w tym związku żeby było dobrze wiem idealnie nie będzie muszę podjąć jakieś kroki bo niestety teraz staję się chorobliwie zazdrosna a nie ma o co