Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny stał się w Polsce popularniejszy od waginalnego

Polecane posty

Gość gość

Obecnie więcej Polek woli w tę drugą dziurkę, niż w pochwę.

Gość gość
Sam nie widzę w tym nic wspaniałego.Wolę w tą normalną ona jest naturalnie samosmarująca,ale ... :)

Gość gość
anal jest lepszy bo dziurka ciasniejsza i brak ryzyka ciazy chociaz i tak powinno sie go uprawiac w gumce wiec zostaje tylko jedna zaleta. jest ciasniej.

Gość gość
pedalstwo wśród pań się widać szerzy kiedy chcą się walić w dupsko

Gość gość
aa, to dlatego mamy praktycznie zerowy przyrost naturalny... bo wszyscy mają w d... :D

Gość gość
pedalstwo wsrod pan to raczej lesbijstwo, a ono nie ma wiele wspolnego z analem. :classic_cool: co innego tribbing np. :P

czym bardziej kosciół kładzie nacisk na naturalne środki antykoncepcyjne, cena kalendarzy maleje a prezerwatyw rosnie ;) hehe tak wiec najlepszy zastepczy środek to przejezyczenie? hehe moze seks analny nie bedzie popularniejszy jednak spotykany i czemu tu sie dziwic skoro i tak mamy wszystko w doopie

Gość gość
"pedalstwo" :) stwierdzenie typowe w tym kraju. Typowe POLACTWO

Gość gość
tez mnie "pedalstwo" rozbawiło, ale to takie typowe tutaj. :D przynajmniej teraz wiem, ze "pedalstwo" to nie stricte pedalstwo (czyli lesbijstwo tez), tylko samo "branie w d.."... mhm. Niektórzy wszystko potrafia przekrecic, ale to u nich typowe.

Gość gość
typowe tutaj :) samo sedno :-)

nie da sie wszystkich wysłać na pro edukacje;) a poza tym to chyba dobrze ze sa takze myslacy inaczej lub nie myslacy.Takie zróżnorodnienie daje nam dodatkowe bodźce jakze potrzebne wyobraźni. Dzieki temu wiemy równiez czy pan Marian lub pani Zofia akceptuja utarte spolecznie sposoby prokreacji ;) zawsze najwiekszym wrogiem były dla nas oabwy i lek przed czymś czego nie znamy. niespelna dwadziescia lat temu świat srał po gaciach a w kazdej gazecie widniał duzy napis AIDS a dziś ? pewnie to samo czeka sex analny czy tantryczny! Po prostu ludzie sie z tym oswoja i kto zechce zaakceptuje. I choć nie jestem zwolennikiem to i tak mam to w doopie. Pewnie nie mialbym nic przeciwko gdybym dostał taka propzycje od partnerki