Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego produktu brakuje Wam w biedronce

Polecane posty

Gość gość
mleka skondensowanego, w "moich" biedronach mają tyko śmietankę.

Gość gość
21.11.13 gość mają lays chipsy z pieca. one są dobre przecież?

Gość gość
Przede wszystkim, normalnego piwa w butelkach typu, harnaś czy tatra, perła, łomża i jakiś dla kobiet typu reds choć nie wiem czy przypadkiem nie ma. Tak jak ktoś wspominał wcześniej doładowania do telefonów, biedronka do której uczęszczam bije na głowę wszystkie inne w których miałem okazję być.

Gość gość
maragaryny roslinnej z bielmaru

Gość gość
tam jest drogo.Kupuje pieczywo Mieso paczkowane niezdrowe.maly wbor smarowidel na chleb.Wedliny kupuje i mieso w tam gdzie tanio i swieze, Przy okazjii O ZABKACH PISZA TAM ZE JEST PROMOCJA.Blad drozej u nich o 70 groszy niby w promocjii ,niz w innych sklepach

Gość gość
mi brakuje wód mineralnych, bo mają same źródlane

Gość gość
do tego co nie ma konta w banku, a rachunki idziesz płacic na poczte i wzbogacasz poczte???

Gość gość
mleko sojowe od dawna jest z*****e sama woda i jeszcze cena wyzsza.pare mies temu mialam w kartoniku przysiegam wode!!!!!ze tez ja jestem taka niesmiala i nie poszlam z tym do sklepu afere zrobic,ale by pewnie powiedzieli ze sama wody nalalam:(a w ogole reklama biedronki co chwila i przez to ceny juz takie same jak w innych sklepach

Gość gość
Tak, idę wzbogacać pocztę. A co, nie wolno? Ja nie rozumiem co z wami ludzie jest... Pewnie gdyby była moda na chodzenie ze sraczem na głowie to też byście sedes na łbie nosili. 30 lat przeżyłam bez konta w banku i prawdopodobnie bez tego będę żyć dalej. Jak wy bez banku żyć nie możecie - proszę bardzo, z całego serca życze wam abyście mieli bo 100 kont, po 200 kart kredytowych, debetowych i innych gównianych ustrojstw.

Gość gość
ale nie o to chodzi, konto w banku ma ułatwić życie... i mi ułatwia bo nie wyobrażam sobie płacić 3,5zł za każdy przelew na poczcie i stanie w kolejkach... cenie sobie swój czas, wybacz. Konta w tej chwili są wiekszosc darmowe, nie widze problemu trzymac tam pieniędzy... Śmieszą mnie Ci ludzie którzy tak bronią sie przed bankami a nie widzą że są codziennie okradani przez inne instytucje czy firmy... czy chociażby przez nasz rząd czyt. paliwo.

Gość gość
A ja wychodzę z kolei z założenia że inteligentny człowiek otacza się rzeczami które są mu potrzebne. Kompletny głupek (za przeproszeniem) otacza się rzeczami które tylko mu się wydają, ze są potrzebne na zasadzie - mam bo inni też mają. Nie mam konta w banku bo najzwyczajniej w świecie nie jest mi do niczego potrzebne, i cały czas pytam - po co mi niby konto w banku? MI. Nie Tobie, nie sąsiadowi, nie koledze. Pytam, po co MI jest konto w banku? W moim życiu nie ma racjonalnych powodów aby mieć coś takiego a za modą i ogłupieniem nie podążam.

Gość gość
Biedronka to sklep dla tych ktorzy kupuja gotowe produkty.Przecietna gospodyni zajmujaca sie domem rzeczy na obiad tam nie kupi,bo ich nie ma. Ja wole Auchan, Polo Market.Lewiatan Tam kupie poczawszy od warzyw.miesie wiedlinie,pieczywie.wszystko.Nie musze latac po kilku sklepach

Gość gość
terminala

Gość gość
ale tu nie chodzi o żadną modę, większość ludzi takich jak ty poprostu boi się miec konta w banku bo nie mają wiedzy na ten temat tylko powielają różne mity. Straszne jest własnie to że idziesz płacic na poczte rachunki, a ja przeklinam takich jak stoje w kolejce na poczcie żeby wysłać paczke...Zacofanie

Gość gość
No jak widać nie każdy odkrył jeszcze to, ze poczta to nie jedyny poza bankiem obiekt gdzie można płacić rachunki... No cóż...

Gość gość
do osoby ktora nie ma konta w banku,ja pieniedzy w domu balbym sie trzymac.Wiekszosc pracodawcow przelewa na konto.renty,emerytury nosi listonosz.Ja mam od kilku lat,jednak place nie na poczcie bo tam przelew idzie dlugo,tylko w agencji PKO

Gość gość
No.... Tylko złodzieje i seryjni mordercy czekają na ciebie i na twoje miliardy... Straszne.

Gość gość
wiecej przypraw roznych!! wiecej kosmetykow i lepsze zarcie dla psow i kotow

Gość gość
trufli i szafranu

Gość gość
konto mam ale oplaty robie w agencji,z czynsz oplat nie pobieraja i taniej jak na poczcie,

Gość finekpl
Ja mogę polecić warzywa

Gość gość
tak, telefonu komórkowego też pewnie nie masz, a z internetu to korzystasz od wnuczki :D

Gość gość
A czemu mam nie mieć telefonu i internetu? Co ma to wspólnego z bankiem? Albo biedronką?

Gość gość
W zabce placic rachunki,ja bym sie bal

Gość gość
jedno jest wspólne - zacofanie

Gość gość
Czyli tak jak mówiłam - podażanie za głupią modą, czekac tylko na nocniki...

Gość gość
to nie moda... nie rozumiesz to trzymaj dalej pieniadze w skarpecie

Gość gość
Kiedys mozna było mi wciskac kit, z tym, ze produkty beda droższe jak wprowadza płatność kart ą, ale jezeli w Lidlu nie ma z tym problemu, ceny są często niższe lub porównywalne, to dlaczego nie mozna wprowadzić karty w Biedronece :0.

Gość gość
Mi brakuje tez wody w butelkach 0,5 litrowych.Nie wiem czy tam nie ma takich,czy to ja źle szukam.Ogólnie mam sporo zastrzeżen do układu rozmieszczenia towaru w tych sklepach.

Gość gość
ja telefon mam od 8 lat,a z interneru korzystam o roku.Czy to taki rezim ze wszyscy musza biegle serfowac po internecie, a nie potrafia poprawnie sie wyslowic,nie mowiac o bledach ortograficznych z jakimi pisza?