Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego produktu brakuje Wam w biedronce

Polecane posty

Gość gość
Jesli nie moda to co? Sam ton pisania w stosunku do mnie - zacofanie, głupota, teksty ze skarpetami... Żałosne nie sadzisz? I tylko i wyłacznie dlatego że nie mam konta w banku bo tak po prostu bym z niego nie korzystała. To trochę tak jakbym sobie helikopter sprawiła choć nie mam licencji pilota i nie latam po świcie. Grunt, ze jest, ze mogę nim...nie wiem, pochwalić się? Zaszpanować? Albo posiedzieć w nim? Przyznam, że to forum z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje.

Gość gość
jakbys miala konto to po to zeby z niego korzystac, ja korzystam i nie wyobrazam sobie latac z każdym rachunkiem na poczte czy do sklepu czy gdziekolwiek dla mnie to strata czasu i kasy!

Gość gość
ja rachunki place i lubie placic w wyznaczonych placowkach,i nie obchodzi mnie czy to zacofanie ,czy zesranie

Gość gość
Ale jeszcze raz pytam... Po co mi konto? Mnie nie obchodzi w zupełności po co ty je masz, co ci przeszkadza, co ci się podoba i jakim papierem się podcierasz. To jest twój wybór i twoje powody. Ja takich problemów jak ty nie mam, nie jestem osobą chorą na nerwicę że dostaje białej gorączki jak postoję 5 minut w kolejce, rachunki płacę wyłacznie w dużych sklepach gdzie sa specjalnie wyznaczone kasy do opłat wyłącznie rachunków i mam bardzo dużo wolnego czasu. Więc jeszcze raz się pytam po co mam zakładać konto w banku? Bo tak? Bo wszyscy mają? No nie każdy jest dzieckiem...

Gość gość
same madrale tutaj siedza To moze z biedronki przejdzmy do sklepu mowi sie 'KERFUR' co myslicie o wedlinach i miesie od nich.Kupujecie

Gość gość
ja mam małe dzieci i uwierz 5 minut to dla mnie duzo, nie po to ide do sklepu żeby stac w kolejkach komuna sie skonczyła juz dawno.

Gość gość
ja tez mam wolny czas oplaty robie w punktach moglym przez inernet,ale nie mam do tego typu oplat przekonania

Gość gość
ludzie temat był o tym, jakiego PRODUKTU brakuje w BIEDRONCE!

Gość gość
No jak widać kogoś mocno to zabolało, że nie mam konta w banku i musiał rozniecić ten temat...

Gość gość
ja tez jestem zdania że powinno sie mieć konto przynajmniej na zapłacenie rachunków to powinna być norma, dziwi mnie to że nie jest.

Gość gość
Eeee, zara,zara ... \ w "mojej" Biedronce piec do wypieków pieczywa na miejscu jest i wypiekają całkiem smaczny chlebek, ale nie oszukujmy się ... C H E M I A , no bo nikt nie wmówi mi, że takie coś, co się wkłada z paczuszki do piecyka , nie wyrabiane na miejscu z półproduktów jest zdrowe. Ale piec jest, pieką chleb i jakieś bułki. \ są i kabanosy, z Sokołowa ... \ jest i woda półlitrowa, ale nie minerałka, a źródlanka, ale jak kto chce to ma \ czego mi brak? ano jak ktoś napisał, mięsnego stanowiska, tak, że ja sama sobie wybiorę ile czegoś chcę kupić. Te pakowane hermetyki mnie nie przekonują, a nie ukrywajmy, że te w Biedronce są drogie, jak je porównać z innymi sklepami. A że mam swoje upodobania, to z Biedronce kupuję od czasu do czasu salami ostródzkie, berlinki, kabanosy sokołowskie (i te chipsy salami, i takie te małe pikantne kiełbaski "plesniowe" i te cienkie takie jak paluszki), kupuję tam mleko, smietanę, nabiał w większości, ale fakt, mały wybór smarowideł, tu wolę iść do polo u nas i mam całą półkę od wyboru do koloru i wcale nie zabija ceną. \ Z chemii brakuje mi tam większego wyboru zapachów do gniazdek elektrycznych, te co tam są, to są drogie (wkłady) i wolę się bujnąć 2 km do miasta kupić taniej to, co ja używam. Słabo wg mnie jest z przyprawami, niby są , ale postawią karton, to przeplatanka dwóch przypraw. W sumie takich bardziej egzotycznych nie ma, no ale są w polo:p \ Pyszne mają herbaty, wybór duży. Kawę też można dostać dobrą i w dobrej cenie,. Mrożonki (mieszanki) mają w sporych opakowaniach i niedrogo w porównaniu z innymi sklepami. Np. włoszczyznę mrożoną, taką gotową mieszankę do zup z Biedronki mam na dwa razy spokojnie, a z innych sklepów drożej o zeta średnio niż tam i mniejsze opakowanie, tak że na raz. Lody mają pycha. Piwka wybór spory, innych alko też. owoce - bywa, że duży wybór, ale czasem jak wejdę, to żałość bije z tych półek, puchyyyy i nic ciekawego. \ Generalnie obecna Biedronka, a ta, co pamiętam ją X lat temu to niebo a ziemia. Lubię tam robić zakupy. Ostatnio u nas wyprzedają takie fajne pojemniki składane do pokojów dziecięcych, były po 11 zł, są po 6 zł. W pokoju porządek się zrobił od razu, kolorowo, supcio, a są trwałe i sztywne.

Gość gość
ja tez mialam male dzieci stalam w kolejkach , i teraz tez stoje . Co za bzdura ze ktos sie spieszy,AUTOBUS MU UCIEKNIE ,TO POJEDZIE NASTEPNYM.Kazdy kto stoi w kolejce moze placic za co chce,a jak masz male dzieci to zrob zapas zywnosci ,abo kupuj na Allegro jak CIE KOLEJKI DRAZNIA

Gość gość
Jak komuś kolejki i ludzie przeszkadzają to niech kuźwa do Afryki pojedzie w buszu mieszkać w lepiance.

Gość gość
a to dlaczego kazesz mi czekac na kolejny autobus? co to jakas moda jest? nie mogę sie spieszyć? widac że inni nie mogą ci nic powiedzieć ale ty bys juz dyktowala jak kto ma życ. Widac ze stara baba z Ciebie

Gość gość
ja tez mialam male dzieci stalam w kolejkach , i teraz tez stoje . Co za bzdura ze ktos sie spieszy,AUTOBUS MU UCIEKNIE ,TO POJEDZIE NASTEPNYM.Kazdy kto stoi w kolejce moze placic za co chce,a jak masz male dzieci to zrob zapas zywnosci ,abo kupuj na Allegro jak CIE KOLEJKI DRAZNIA

Gość gość
-wody mineralnej Muszyna -stoiska z wędlinami -przypraw np.vegeta

Gość gość
i nie draznią mnie zwykle kolejki tylko kolejki takie których mozna by było uniknąć gdyby nie wąski umysł tego przede mną.

Gość gość
to dlaczego musze placic przez internet.bo ktos stojacy z mna sie spieszy ,Nie dziwi mnie wscieklosc fioletowego na buzi pana,ktory stal za ma ,ale innych normalnych osob Tak

Gość gość
to dlaczego musze placic przez internet.bo ktos stojacy z mna sie spieszy ,Nie dziwi mnie wscieklosc fioletowego na buzi pana,ktory stal za ma ,ale innych normalnych osob Tak

Gość gość
Nie rozumiem kłótni która się wywiązała, jeśli ktoś uważa że konto jest mu niepotrzebne to po co ma je zakładać. Ja osobiście nie wyobrażam sobie płacić rachunków na poczcie albo w innej placówce skoro mogę to zrobić przez internet za darmo i nie marnując czasu, ale starsi ludzie tak przywykli do trzymania pieniędzy w domu, że jest to dla nich normalne. No i często jest to też pewnie jedyna okazja do wyjścia z domu :)

Gość gość
stare baby juz nie musza do garow,bo mysla i zrobily co mialy zrobic ,a mlode w kolejke do biedronki po chemie na obiad,albo lepiej do zabki

Gość gość
Jak nie masz czasu to nie stój w kolejce, wygospodaruj sobie czas kolejnego dnia, po jakiego ... stać i się denerwować. A opłaty na poczcie są po 2,50 lub 1,75 tpsa. Wybierz porę kiedy jest np. mniej ludzi i nie koniec miesiąca, lub przed 10 każdego m-ca bo wtedy ZUS-y opłacają. W Biedronce brakuje mi wyboru majonezów i rzadko mogę dostać moje ulubione małe kiełbaski pleśniowe z Sokołowa. Denerwuje mnie też różnica w cenach, u mnie kiełbaski 3,99 a w mieście wojewódzkim 2,99 i gdzie tu sprawiedliwość!

Gość gość
popieram przedostatni wpis,maja czas siedziec tu i sie klocic o konto,a nie maja czasu postac w kolejce

Gość gość
Mimo, że rachunki opłacam przez internet to są takie na których muszę mieć pieczątkę bo np. nie mam sprawnej drukarki tj. oc samochodu, opłata za paszport( bo dowód wpłaty trzeba dołączyć do wniosku), lub wcześniej składki ZUS bo do lekarza były potrzebne( teraz jest ewuś).

Gość obca_09x
ale nie o to chodzi chyba tej co sie kłóci, wydaje mi się że lepiej by było dla wszystkich gdyby wszyscy robili przez internet przelewy a nie "na mieście" bo to rzeczywiscie bez sensu. Idziesz 10tego do żabki czy do innego sklepu a tam kolejka jakby przynajmniej coś rozdawali a to kolejka do płacenia. Tez mnie to denerwuje i jeszcze rozumiem jak to jest jakas babcia która nie może pojąć komputera ale osoby które potrafią obsługiwać komputer i podstawy znają powinny miec konto. Tak na marginesie już dzieci w podstawówce uczy się jak zakładać konta bankowe :)

Gość gość
mnie denerwuja ceny w zabkach Zwykla margaryna kosztuje 4.50 zl. W innym sklepie 3 zl. Zlaczyli 2 margaryny napisali Promocja 3.50 zl.W telewizjii puszczaja reklamy jakie to u nich sa promocje

Gość gość
a w Biedronce podrożały serki Aero, były po 2,99 a teraz 3,99

Gość gość
Ale ta dyskusja jest bezzasadna, bo płacenie gotówką nie trwa dłużej niż płacenie kartą. Mierzyli, badali i z własnych obserwacji widzę, że kasjerka dwa razy by resztę wydała zanim się razem z klientem z p********ą transakcją bezgotówkową uporają. Nawet jak w złociszach ktoś końcówkę daje, to krócej trwa. A gdyby babulinka trzęsącymi się rękami kartą płaciła, to by dopiero cyrk był na kołach. Murowana blokada kasy na pół godziny.

Gość gość
klocicie sie,myslicie ze kazdy ma w domu komputer,i musi umiec go obslugiwac, dawniej w szkolach uczyli alfabetu ,a nie obslugi urzadzen mobilnych.czy wasze matki,babki ciotki korzystaja z internetu,jesli tak to nie wszystkie

Gość eweeeeee
sory moja babcia ma 85 lat i ma swoje konto w banku i płaci kartą w sklepie więc prosze mi tu stare baby nie obrażać. Jak ktos sie boi takich rzeczy to nikt i nic tego pewnie nie zmieni ale to nie jest kwestia wieku.