Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobitki macie jakąś pasję

Polecane posty

Gość gość

Mi wczoraj mąż zarzucił że nie mam pasji... wkurzyłam się bardzo... Czytam książki, dbam o dom i mam obowiązki a on mi z pasją wyskoczył ;/ Jakie wy macie pasje i czy macie czas na to???

Gość Babka z piasku
Czas się zawsze znajdzie tylko trzeba z siebie zrzucić maskę idealnej żony i matki. Przestać nadmiernie pucować chatę, a dzieciom nic się nie stanie jak od czasu do czasu poświęci im się nieco mniej czasu. :) Ja kocham sport, szczególnie na świeżym powietrzu. Biegam z psem, jeżdżę na rolkach i rowerze. Latem basen to podstawa, a zimą kryty. Uwielbiam górskie wycieczki. - oczywiście też rzeczy też można robić razem, ale samemu też fajnie. Lubię czytać, spotykam się ze znajomymi, a ostatnio zajęłam się sutaszem i haftem koralikowym :)

Nie wiem o co mu chodziło. Lubisz książki. Ja kocham psy i mój ogród, poza tym narty. Jakoś znajduję na to czas.

Gość gość
Moją pasją jest gotowanie,robienie biżuterii ręcznie,chodzenie po górach, czytanie książek, moda, a w zimie snowboard :)

Gość gość
Może faktycznie za bardzo staram się być idealna, chata ciągle pucowana, obiadki codziennie niedzielne, ciasto zawsze upieczone i ja zawsze zadbana, może to jest problem?

Gość gość
Czytam ksiązki, lubię powiesci kryminalne, romanse i poradniki psychologiczne. Pisze wiersze. Zbieram rózne cytaty.

Gość gość
a powiedz jakie on ma pasje? i jak duzo pomaga ci w domu?

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
lubię piec ciasta, najlepiej bardzo skomplikowane.Oprócz tego interesują mnie techniki nauczania języków obcych i właśnie je testuję na sobie. Ogólnie lubię się uczyć nowych języków.

Gość gość
W domu nie pomaga praktycznie nic. pasje jego to książki i ostatnio nauka języka, nic poza tym i otwarcie mu o tym powiedziałam.

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
a jakiego języka się uczysz?

Gość gość
Smieszne wiec , sam ma wiecej czasu niz Ty(chyba ze ty nie pracujesz) nie wiele wiecej ma pasji wiec o co wogule chodzi ??? Chyba to tylko pratekst do czegoś co mu na wątrobie leży ...

Gość Babka z piasku
Możliwe, że chce się właśnie dowartościować kosztem autorki. Sam ma niewiele i czuje się gorzej kiedy widzi, że ktoś może mieć szersze horyzonty :O

Gość gość
Siedziałam przy laptopie i on już chciał usiąść i się tak temat zaczął że cały czas na kompie siedzę a ja dopiero wieczorem po całym dniu usiadłam...

Gość gość
a tu go boli gdzie mu spuchło :D miejscówke mu podebrałaś to użył elementu zaczepnego.

Gość gość 32
No właśnie grać mu się zachciało, i już do końca wieczoru z laptopa nie zszedł , faceci... ;/

Gość gość
Powiedz mężowi że owszem zajmiesz się swoją pasją ale od dzisiaj obiady gotuje on. Myślę że będzie zadowolony

Mam pasję i wbrew pozorom na to, aby się jej poświęcać nie muszę wcale rezygnować z innych obowiązków. Lubię zbierać monety :) I wcale nie wymaga to ode mnie zbyt wiele czasu. Od czasu do czasu wchodzę sobie na tę stronkę: http://www.cezar24.pl/ , żeby podpatrzeć, co nowego. Kolekcja cały cza się rozrasta :)

Gość gość
Arabella 31 - noezla proba ale nie ze mna te numery brunner

Gość gość
Tak interesje sie psychologia w szczegilnosci nowa dziedzina pozytywna.Ide na studia podyplomowe i dodam, ze 20 lat juz nie mam-:)