Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY pomóżcie mi zinterpretować tą małą sytuacje i zamiary jednej laski

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie to znajomośc internetowa, mam jej skype, gg, numer telefonu, dosyc duzo ze sobą rozmawialismy na skype, ale ostatnimi czasy jakos ona się wycofała, ja nie naciskałem i troszke jakby sie rozpadło. Chciałem zobaczyć czy sama sie odezwie pierwsza. po kilku tygodniach (to było wczoraj) wchodze na skype i ona od razu pisze do mnie Ona: Heeeeej :) Ja: no hej :) Ona: co tam?? Ja: no właśnie z kimś rozmawiam, sory Ona: spoko, pa... za minutkę dopisała Ona: dziwne, zawsze to ja byłam na 1 miejscu..... Ona: ale spoko, pa A ja jej napisałem, że rozmawiam z bratem bo akurat mam wyjechac do niego za granice Ona: aha, no tak, ok :) pa pa Ja: pa Jak odczytać jej zachowanie? bo ona chyba myślała ze ja z jakąś inną laską gadam?

Witam Cię :) Dziewczyny zawsze chcą być najważniejsze,żebyś miał czas tylko dla niej i był wszechobecny. Jeżeli napisała taką wiadomosć chyba poczuła się zazdrosna:) może myślała,że jesteś typem mężczyzny, który zawiera wiele internetowych znajomości i to ją mogło odstraszyć, mało tego wiesz mamy czasy takie a nie inne więc nie dziw się,ze dziewczyna moze się obawiać snajomości internetowej wiele teraz się słyszy na temat przestępstw internetowych, róznych dziwnych sytuacji ludzi, którzy pozanali się na portalach:) głowa do góry

Gość rozniczki
Mysle ze dobrym rozwiazaniem jest parogen i polroczna terapia w zakladzie zamknietym. Henryk bezowocnie probuje mnie wlasnie nauczyc liczb zespolonych.

Gość gość
tylko jedna osoba w miare normalnie potrafiła odpowiedzieć Jednak źle ulokowałem swoje pytanie, kafeteria to dno...