Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy strace dzidzie

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam bardzo duzy problem ,chcialabym poradzic sie was kobiety. pod koniec 2010 bylam w ciazy , w 10 tyg zaczelam krwawicz okazalo sie ze plod wyglada na 6 tydz i wlasnie zaczelo sie poronieni. pod koniec 2012 urodzilam zdrowa coreczke ktora ma teraz 1,5 roku. Okazalo sie ze znowu jestem w ciazy .Wedlug ostatniej miesiaczki to 12 tydz wczoraj bylam na usg ,ktore wykazalo ze ciaza wyglada na 6 tyg nie ma serduszka Mam sie zglosic za tydzien na nastepne usg , pod warunkiem ze przez ten tydzien nie dojdzie do krwawienia i poronienia. Jesli usg za tydzien wykaze ze ciaza sie nie rozwija to mam czekac na poeonieni. Czy jest mozliwe aby to byl 6 tydz ciazy ? Czy mogli sie pomyslic az o 6 tyg? Dodam ze mam strasznie nieregularne miesiaczki .Dziekuje z gory za odp

Gość gość
Nie, o 6 tygodni raczej sie ni pomylili, niestety...

Gość gość
zamiast zakładac kolejny temat na kafe idz na betę, po 48 godzinach powtórz i będziesz wiedziała

Gość gość
za duża różnica Przykro mi. Wygląda na to że ta ciąża tez obumarła i czeka cie zabieg.

Gość gość
mimo ze mam nieregularne miesiaczki?

Gość gość
nie 6 tygodni, Pomyłka mogłaby być ale mniejsza.

Gość gość
Mieszkam w Anglii ,a tutaj nic nie chca robic mam czekac ,a Ty nie czepiaj sie ze pytam jeszcze raz ,licze na inne odpowiedzi rowniez , nie tylko na Twoja , poprostu nie musisz odpisywac ..

Gość gość
wczoraj już Ci kilka osób pisało, że Twoje miesiączki są regularne, ja rozumiem że masz dołek psychiczny, no ale czytania ze zrozumieniem to chyba nie wyklucza

Gość gość
już pisałaś i dostałaś odpowiedzi. Byś musiała mieć wahania w długości cyklu koło 20 dni

Gość gość
Wczoraj ci wyjaśniono że masz cykle w porządku! Zbyt duża różnica mimo wszystko żeby ta ciąża się utrzymała.

Gość gość
porpstu wyjdz z mojego tematu, nie musisz tutaj byc ... wczoraj odpowiedziala mi jedna osoba chcialam znac zdanie innych ....trudno tak zrozumiec

Gość gość
nie, nie jedna i w tym momencie nie tylko ja Ci piszę, że to niemożliwe, a ty dalej swoje

Gość gość
to po co to czytasz? mozesz mnie zostawic w spokoju ?

Gość gość
oczywiście, że moge, mam lepsze zajęcia niż tłumaczenie Ci że o 6 tygodni to sie lekarz nie pomylił

Gość gość
zrozumialam ,Twoje zdanie dzieki i pa

Gość L ang
Tez jestem zdania ze az 6 tyg by sie nie pomylili,wspolczuje ci,tez mieszkam w Anglii i niestety wiem jaka jest sluzba zdrowia tutaj.Znajdz moze polskiego gona bo jest ich tutaj duzo,inne podejscie do pacjentki,inna rozmowa,pewnie czeka cie zabieg ale moze nie bedziesz musiala czekac na poronienie pozastawiona sama sobie.Powodzenia,napisz jak cis bedziesz wiedziec.

Gość gość
Dzieki :) Teraz nie ma sensu abym szla do polskiego lekarza bo raczej sprawa jest jasne 6 tyg to nie mozliwe ...kazali mi przyjsc we wtorek ,jesli do tej pory nie poronie. Boje sie czy jesli to sie stanie czy mi jakos pomoga czy jak zwykle beda kazac brac paracetamol

Gość gość
jezeli masz nieregolarne miesiaczki to nie wiadomo kiedy byla owu, moze jest wszystko ok

Gość gość
dziekie za nadzieje ,ale wiesz ja juz nieczuje zadnych objawow ciazowych :( wszystko zaniklo

Gość gość
Wlasnie o to chodzi ze tutaj dostaniesz paracetamol czyli kek na wszystko,k***a co za kraj,a moze polski gin jakos by c***omogl przez to przejsc,wiesz,tutaj w Anglii dzieckuem sie jako tako opiekuja jak juz sie urodzi a w ciazy to jest tak ze jak jest dobrze to ok a jak zle to tez dla nich ok,taka naturalna selekcja.Oj szkoda mi ciebie.Mimo wszystko powodzenia