Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uważacie że pedalska tęcza powinna zostać odbudowana

Polecane posty

Gość gość

krótko: TAK lub NIE

Gość gość
nigdy,bo spalę od nowa!

Gość gość
nie tylko polskie barwy

Gość gość
dlaczego pedalska? Przecież nie miała takiego przesłania. Ludzie sobie dopowiedzieli

Gość gość
nie za pieniędze podatników jak bufetowa z takim uporem mówiła o jej odbudowie, niech wyłoży swoją kasę

Gość gość
może i na początku nie była pedalska ale po ostatnich wydarzeniach stała się ich symbolem

Gość gość
po jakich wydarzeniach?

Gość gość
te kto niszczy , powinien naprawić, tak jest w cywilizowanym swiecie.

Gość gość
powinni ja naprawic... :p i dac za kare d**y 20 murzynom

Gość gość
nie! bo prowokuje

Powinna zostać odbudowana a wandale ukarani. Jednak..i piszę to jako osoba która w kościele l była jakiś rok temu-kiedy pluje się na krzyż sacrum dużo ważniejsze dla wielu jakoś tak cicho, .Kiedy pali się tęcza -celebryci z namaszczeniem wkładają w nią kwiaty . Śmieszne to,wygląda jak budowanie jakiejś nowej religii-,lub raczej jej substytu.

Gość gość
Tak, powinna. Każdy widzi to, co ma w głowie, więc np dla mnie to zabawny element krajobrazu, ale jeśli dla kogoś jest pedalska....to chyba ta osoba ma jakieś ukrywane głeboko skłonności. Tyle.

poczytajcie ludzie o tej tęczy - to instalacja zbudowana z okazji polskiej prezydencji w UE, która stała w Brukseli, a później ją przeniesiono do Warszawy. Co więcej, w Biblii tęcza jest symbolem jedności Boga z ludźmi, więc tym bardziej dziwi prawicowa nienawiść do niej. Ale dla idiotów tęcza to symbol pedalstwa i tyle... Zacznijcie ludzie myśleć!

.Byłaś kiedyś an Paradzie Równości?Wiesz jaką oficjalną flagę ma ja mniejszości?Przecież imię Alfons też kiedyś było tylko imieniem dopóki ktoś nadał mu złą konotację przez nieobyczajne prowadzenie się i teraz Alfons to alfons.Tęcza kiedyś była symbolem czegoś szlachetnego,potem stanowiła symbol z tego co wiem symbol masoński a teraz kiedy geje/lesbijki mianowały ją swoim sztandarem większość tak ją poostrzega.Nie bądźmy y hipokrytami.

Gość gość
prawicowcy wierzą w Boga, a jak przyjdzie ich czas , Pan Bóg się spyta: co ci się kużwa , gnoju nie podobało w mojej tęczy, za to będziesz w piekle walony przez sto lat. Amen.

Gość gość
W biednym kraju są ważniejsze sprawy niz jakas tam tęcza Niech sobie odbudowywuja ze składek z nie z budżetu miasta Chociaz nie wiadomo po co, skoro pewnie i tak za jakiś czas ktoś zniszczy

Lewacy nie wierzą w Boga i krzyż- jak przyjdzie ich czas i jeśli Bóg istnieje- spyta się co ci się kużwa , gnoju nie podobało w moim krzyżu, za to będziesz w piekle walony przez sto lat. Amen.

Gość gość
nie podoba mi sie ta tecza, plac powinien byc czysty a to wyglada paskudnie, wystarczy juz ta okropna palma

Gość gość
ty durny ogryzku (nick adekwatny), naucz się nieuku , kto to są lewaki, boś durny jak fiut abp Michalika

Gość gość
ciekawe ile z was tu mieszka i ma prawo wypowiadać się na ten temat. I to nasze chrześcijańskie społeczeństwo :( Skąd pomysł, że tęcza jest pedalska??? Na niebie też po deszczu Bozia pedalską tęczę maluje??? Zawsze myślałam, że tęczowa flaga jest symbolem równości, a nie tęcza. Co ma tęcza do flagi???

Nie, w*******a mnie od kiedy ją zbudowali, cieszę się,że spłonęła,a jeśli ją odbudują to spłonie po raz kolejny. Te kwiaty to niech sobie w d**y powtykają, j****i pederaści.

Gość gość
, Amen.

Gość gość
Tęczę można wybudować np. na Miasteczku Wilanów, tam juz i tak jest tyle kiczu, że następna "instalacja" nie przeszkadza.

Gość gość
viki, jak będziesz się spowiadać, pocałuj w jaja tow. księdza.

Nie pluję ani na krzyż,ani na tęczę ani na ludzi. Jestem durna i ciemna?W porządku.Jestem ponad to

Gość gość
najeżdża się wsioków typu ...Nie, w*******a mnie od kiedy ją zbudowali, cieszę się,że spłonęła,a jeśli ją odbudują to spłonie po raz kolejny. Te kwiaty to niech sobie w d**y powtykają, j****i pederaści.... I takim językiem usiłują na nas coś wymuszać. Idź spal stodołe rodziców a nie dyktuj innym jak mają żyć i jak ozdabiać swoje rodzinne miast :( Wracaj do domu i tak sobie warunki stawiaj skoro ci się nie podoba

Gość gość
nieogryzku, jeśli już to tow.Jezus, powinien się o tęczę upomnieć, bo jako gej lubił chłopców, a nie Pan Bóg.

Gość gość
nieogryzku , jeden z polskich biskupów bodajże z opolskiego ma na imie Alfons.