Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice dzieci z autyzmem protestują

Polecane posty

Gość gość

A widzieliście to? https://www.facebook.com/events/758443460839026/?source=1. Jak dla mnie to przegięcie. Żywię swoje dziecko bezmlecznie i bezglutenowo. Ma autyzm i zaczął dzięki diecie mówić i patrzeć na mnie. Wreszcie wszystko ruszyło. A na proteście jacyś sfrustrowani ludzie i zawistni. Masakra.

Gość gość
Nie posiadam fb.Możesz w paru zdaniach przytoczyć w jakiej sprawie jest ten protest?

Gość gość
Jedna bardzo fajna babka została zgłoszona do Zwykłego bohatera. Ma córeczkę z autyzmem i dawała jej swoje rzeczy do jedzenia, wiesz, taka dietę. Teraz napisała książkę. Ja jej jeszcze nie czytałam, ale czytała ją moja przyjaciółka. I mówi, że to cudo! Nadzieja dla wszystkich.

Gość gość
Oprotestowują tą kobiete?Napisz coś więcej o tej diecie.Wprawdzie nie mam dzieci i nie znam nikogo dotkniętego tym zaburzeniem,ale zawsze warto wiedzieć takie rzeczy.

Gość gość
Dieta dość ciekawa, bo m.in. polega na tym, że trzeba wyciskać sok z sałaty. Dużo ciekawych rzeczy: placuszki z banana, dyni. Takie tam.

Gość gość
Mysle ze chodzi tu o diete pierwotnego czlowieka (Paleo dieta). Warto przeczytac cos na ten temat. Jednak o ile dieta wydaje sie byc dobra dla organizmu, o tyle jest prawie niemozliwy dostep do nieskazonej zywnosci .

Gość gość
Chyba nie. Na tym proteście był taki człowiek i tłumaczył o tej diecie paleo i w ogóle nie chodziło o te dietę paleo. Bardziej chodzi o dopasowywanie diety do każdego z nas. Ja nie wiem, uważacie, że to możliwe? Ja jestem na diecie sama, ale nie wiem czy mam dobrą dietę czy nie.