Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę nie oceniajcie mnie tylko oceńcie pewne zachowanie zdroworozsądkowo UKŁAD

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to co robię jest bardzo złe, społecznie napiętnowane. Pracowałam przez miesiąc, ale straciłam pracę...Obecnie jestem przejsciowo w układzie sponsorowanym, dopóty nie znajdę stałej pewnej pracy. Facet jest w porządku, ma dziecko i jest dość kulturalny, na poziomie. Raz się spotkaliśmy, było ok, wydawał się zadowolony, powiedział że z analem poczeka spokojnie. Od tego spotkania wypisuje do mnie maile, że chciałby jeszcze trójkąt z moją współlokatorką z mieszkania (gwoli wyjaśnienia - ona pisała z nim początkowo, jednak nie spotkała się z nim, oddała mi maila do niego). Moja koleżanka raz mówi, że chce, raz że nie(zajmuje się tym samym co ja, tylko na większą skalę). Spytałam go, czy jakby trójkąt nie wypalił to nie spotykałby się wyłącznie ze mną. Napisał, że woli trójkąt. To oznacza, że aż na tyle mu się nie podobało, żeby tylko ze mną? Moralistom dziękuję, proszę o wypowiedzi osób, które mają pojęcie o temacie.

Gość gość
sporo do mnie pisze, sprawia wrażenie napaleńca

Gość gość
widać dziewczyno, że dopiero zaczynasz, po co przeżywać?:)

Gość gość
był tu niedawno temat faceta, który też ma dziecko i płaci małolacie. Może to on?:D

Gość gość
poeto z afe u mnie to jest sytuacja przejściowa

Gość gość
przejściowa czy nie przejściowa to d****ą i tak jesteś, ale tłumacz to sobie jak chcesz :D🖐️

Gość gość
To napaleniec i ty dla niego to za mało. Nie wchodź w żadne układy, lepiej uczciwie zarabiaj. Sama wiesz że to jest złe, nie rób sobie krzywdy.

Gość gość
pracy nie ma ... a coś jeść trzeba

Gość gość
słaba wymówka

Gość gość
gardze toba i tym facetem z dzieckiem. ludzie wstydu nie maja

Gość gość
dziecko ma tatusia k****arz k****arza pies

Gość gość
Zmien sponsora,mowie ci to calkiem powaznie.Dorabialam sobie kiedys tak ja ty i nigdy nie pozwol aby ktos stawial ci warunki.Nie jestes zadna d****a i nie daj sobie tego wmowic,sama wiem jak ciezko jest czasami.Poszukam faceta ktoremu bedziesz wystarczac,nie zgadzaj sie na zadne trojkaciki jesli nie masz na to ochoty.

Gość gość
upodlilas sie do konca,nie rozumiem jak nie ma pracy!!! wolisz dopy dac i miec spokuj jak rano wstac i na autobus zasuwac tak wyglada prawda!!

Gość 23onaaaa23
podoba nie podoba, najwyrazniej facetowi znudzil sie seks w pojedynke i marzy o trojkacie myslac ze placac moze wszystko:)

Gość gość
Autorko , Gosc 17:22 Ma racje. / Nie mysle ze Ty mu niewystarczasz, po prostu facet ma fantazje na trojkat. Wiele kobiet tez fantazjuje o seksie z dwoma facetami. Nie rob nic przeciw sobie, Skrzywisz sobie psychike.

Gość gość
Poszukaj sobie innego faceta, na pewno znajdziesz lepszego. Ja miałam szczeście i trafiłam za pierwszym razem na normalnego faceta który nie miał dziwacznych fantazji. Miał taką pracę, ze co tydzień przyjeżdżał do mojego miasta. Facet ustatkowany po 30tce, żona, 2 dzieci. Do tego czysty, zadbany. Seks nawet przyjemny - nawet bez oralu czy analu. nawet czasami nie chodziło o seks a o wspólne spędzenie czasu w restauracji, w kinie, na zakupach itd. Trzeba powiedzieć szczerze, że dzięki temu się odkułam.

Gość gość
same dziffki tutaj :o

Gość gość
sama jesteś dzifka

Gość gość
przeczytałem wstep zadnych wypowiedzi poczekaj mosze się zastanowić co C***owiedzieć,zapale i C***owiem,wiesz olej go c***a i wiesz najlepiej odgryz mu jaja ja facet jestem,pozdrawiam i nie czepiam się tego co robisz

Gość gość
jakbyś chciała to praca na produkcji by się znalazła, tam biorą wszystkich

Gość gość
właśnie! Na produkcję idź. Uwierz mi, nie warto się upadlać. A jak kiedyś będziesz miała narzeczonego a współlokatorka o wszystkim mu powie? Facet uważa, że korzystanie z usług prostytutki jest ok, ale jego kobieta prostytutką (wybacz, ale nią jesteś)? NIGDY. Tak juz jest a tym świecie, nikt by nie chciał byłej prostytutki. Bardzo Ci współczuję, że musisz to robić...

Gość gość
do tych co byly w tego typu ukladzie: wplynelo to jakos na wasza psychike,nie macie wyrzutow sumienia?

Gość gość
no właśnie podłączam się pod pytaniem powyżej