Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowy kwiat

Pytanie do fajnych mamusiek

Polecane posty

Gość Fioletowy kwiat

Hej.Drogie mamy,moze cos doradzicie.Mam czarna kurtke zimowa,beżowe botki+beżowa elegancka torebka,dodatki to turkus(szal,rekawiczki). To wszystko wyglada fajnie. Kupilam jeszcze ciemno brazowe skorzane kozaki,bo strasznie mi sie podobaly,do czarnej kurtki pasuje,ale jakie dodatki? Torbka czarna,czy kupic brazowa jak kozaki?moga byc turkusowe dodatki do tego? Licze ze sa tu jakies fajne mamuski,ktore doradza bez problemu

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
kwestia gustu, ale ja zawsze mam torebke w kolorze butow, żeby nie bylo za ciemno przełam te ciemne kolory beżem:)

Gość gość
mogą być turkusowe dodatki, ale torebka niech beżowa, albo musztardowa, bo w czarnej czy brązowej będziesz za ciemna.

Gość gość
Ja się na modzie nie znam . Ale oglądałm ostatnio " Pytanie na śniadanie" i tam mówiła niejaka Viganna Papina , że teraz nie w modzie , by torebka i buty były w tym samym kolorze. Ja się zdziwiłam ,ale może .

Gość Fioletowy kwiat
Dzieki dziewczyny za rady. Jak dodalam do tych brazowych kozakow ta beżowa torebke to niby mi sie podopalo,ale sama nie wiem, mam problem zawszr z dobieraniem dodatkow. Tak mi sir wydaje,ze brazowa torebka do tych brazowych butow to taka najbezpieczniejsza chyba. Turkus (szal i rekawiczki) musza zostac,bo dopiero co kupilam :D

ja rowniez uwazam ze teraz sie nie nosi torebi w kolorze butow.Kup czarna torebke i bedzie ok.turkusowe dodatki beda pasowac

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
ale ja nie uwazam torebki w kolorze butow za normę, kazdy dobiera tak jak chce:) ale ja od zawsze tak mam:)

Gość Fioletowy kwiat
Tez ogladalam ten program :) Ale tez pewna nie.jestem. Chcialabym znac ske na.modzie,by nie miec wlasnie tskich problemow,jutro mam wazne wyjscie i sama nie wiem jak juz sie ubrac,zeby nikt nie pomyslal ze jestrm kosmitka :P

Gość Fioletowy kwiat
Czarna fajna torebke mam,wiec z tym problemu nie bedzie. Dzieki :-) Ale w razie czego kupie tez brazowa,zeby nie bylo. Ja wiem ze noe ma jakiegos standardu ubierania,ale jednak cos fajnie wyglada, a druga rzecz juz nie.

Gość ex_debill_znowu_po
ja bym sobie kupiła jakąś mniej spokojną (torebkę) - może z elementami turkusowymi, żeby przyciagała uwagę - to chyba nadal jest modne połączenie beż/brąz i turkus, więc nie powinno być problemu coś znaleźć, ale ja sie kompletnie nie znam na modzie:)

Gość gość
ja lubie miec wszystko dobrane, nie lubie tak,ze "kazdy pies z innej budy", u mnie zawsze buty musza pasowac do torebki, tzn, ten sam kolor lub buty ciemniejsze