Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrGG42477073

Miałem dzisaj piekny sen

Polecane posty

Gość nrGG42477073

nrGG42477073 poznałem dziewczynę spotykaliśmy się park kino wspólny obiad spacer itp itd pewnego dnia zaprosiłem ja na romantyczna kolacje szykował się romantyczny wieczór zaprosiłem ja do siebie przygotowałem kolacje kopiłem półsłodkie wino czerwone świece no i przyszła ona puka do drzwi otwieram jemy kolacje rozmawiamy przy zapalonych świecach czas mija błogo zaproponowałem "obejrzyjmy film" usiedliśmy na kanapie pijemy wino luźna atmosfera zaczynamy się przytulać całować popadamy w ekstazę idziemy na całość kochamy się gdy jest już po wszystkim ona zaczyna płakać pytam sie jej co sie stało i dlaczego płacze a ona na to ze jeszcze godzinę temu była dziewica przytuliłem ja i popatrzałem jej w oczy i powiedziałem ze ja kocham piekny sen ale malo realny

Gość gość
miałam piekny sen.. może nie taki jak Ty ale był w nim On. Wśród ludzi, zgiełku i hałasu spotkały się na chwile nasze oczy. obudziłam się z uczuciem jakbym naprawdę go spotkała. Uwielbiam takie sny.

Gość gość
"Dzisiaj miałem piękny sen" = Dzem Sen o Victorii :) przesliczne

Gość niuniusi
a moze ktos mi powie dlaczego ja mam bardzo czesto sny o chlopaku który juz nie zyje ,we snach jest jako zyjacy i cały czas jestesmy zakochani w sobie,sen jest bardzo przyjemny ale gdy sie budze mysle dlaczego ,przeciez on nie zyje,,,,był moim kolega kupe lat,kiedys nawet byłam w nim zakochana,ale nie bylismy razem było to 16 lat temu,pozniej wyszłam za mąż za obecnego meza i on był naszym wspólnym kolega,,,,,,niestety odszedł z tego swiata ,miał 39 lat choroba,,,,,,,,