Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotna i mam zaburzenia psychiczne czuję pustkę

Polecane posty

Gość gość
miałam jedną znajomośc z kobietą, ale z mężczyzną nie, czasem nie wiem czy jestem hetero czy bi, to zależy od nastroju, ale podobno to są "uroki" border:/

Gość gość
być może to zaburzenie złagodnieje z wiekiem i jak już będziesz bardziej ustabilizowana emocjonalnie znajdziesz amatora na Twoje wdzięki :)

Moim zdaniem najwięcej zależy od Twojego nastawienia, skoro zakładasz,że przez swoje zaburzenia nikogo nie znajdziesz to zadziała jak samospełniająca się przepowiednia. Mi mój facet bardzo pomógł się uspokoić, wlasnie jak byłam sama,albo nie układało mi się z związku to najbardziej mi odbijało.

Gość gość
mam 25 lat od 4 lat miałam depresje, a od dwóch wszystko g***townie sie pogorszyło :(

Gość margola11111111
ej ja tez tak mam nawet kolezanki nie mam nawet nie umiem takiej internetowej znalezc taka jestem zalosna

Gość gość
ej ludzie to nie musza być gimbusy te podszywy z zezem itd tylko jakiś domorosły troll ;)

Gość gość
jasne a autorka jest tak tępa, że nawet nicka jej si eni echce zmienić a o zablokowaniu już nie mówie.

Gość gość
Ja mam tak samo jak autorka. Tzn. prawie tak samo, bo ja mam zdiagnozowana chorobe afektywna dwubiegunowa, a borderline ma wiekszosc cech tych samych, w sumie nie wiem, jaka jest roznica miedzy tymi zaburzeniami... Jestem mega emocjonalna i nadwrazliwa, zmieniam zdanie co 5 minut, ja rowniez nie jestem pewna swojej orientacji, wielu rzeczy nie jestem pewna, nigdy nie czuje sie tak samo na stale, ciagnie mnie do nalogow... ludzie nie wytrzymuja ze mna i ja sie im nawet nie dziwie, jestem samotna, mam napady paniki.

Gość gość
jak sobie radzisz, starasz się radzić? ja mam ostatnio bardzo trudne chwile, nie moge wytrzymać ze sobą, coś rozpiera mnie wewnątrz, mam do siebie tyle agresja, teraz biorę lek, dlatego nie mogę pić alko, ale kiedyś nieraz piłam, aż do zgonu, spirytus rozcieńczałam z woda, byle tylko zapomnieć o bólu, przejawiam różne działania autodestrukcyjne, autoagresja:(