Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE NA FERIE Z DZIEĆMI ZAGRANICĘ

Polecane posty

Gość gość

na pewno trochę z was wyjezdzalo zima na urlop, co mozecie mi polecic, ograniczeń zadnych nie mam, dzieci starsze, kasa jest, wazne aby bylo cieplo i duzo atrakcji gdzie wy sie wybieracie?

Gość ojaprdl
moze okresl sie blizej jakie kierunki Cię interesują

Gość gość
hahah, ta bieda nigdzie sie nie rusza:D napisz,jaki max przedzial cenowy, bo jak C***olece Kube to stac Cie na taki urlop???

Gość gość
hehe, no na Kube to nie, ale mam przeznaczone 25tys(z "kieszonkowym")

Gość gość
z tych blizszych kierunków najcieplej to Egipt, Tunezja, Hiszpania

Gość gość
Dominikana. Polecam z calego serca. Pieknie, czysto i przeslicznie.

Gość ojaprdl
ale ona pisze,ze do max 25 tys wiec nie wyskakuj jej z Dominikaną , bo to nie takie pieniądze:D

Gość ojaprdl
skoro pisze z dziecmi, wiec ma napewno conajmniej 2 dzieci wiec koszt w sezonie(naszym zimowym) kolo 40tyś

Gość gość
skoro chcesz cieplo, to Austria odpada, mi ferie kojarza sie z nartami, lato z plażowaniem, w krajach europejskich nie ma pogody plazowanie, bardziej do zwiedzania

Gość gość
25 tyś.na ile osób?

Gość gość
Emiraty

Gość gość
"ale ona pisze,ze do max 25 tys wiec nie wyskakuj jej z Dominikaną , bo to nie takie pieniądze" Ups, nie zauwazylam. Fakt, przepraszam. Jak ma byc cieplo i w miare niedrogo to chyba Kanary w takim razie. Jednak sa o wiele "nizej" ;-) wiec juz cieplej niz na kontynencie europejskim. Jedzcie na Teneryfe, jak z dziecmi, chyba tam najwiecej atrakcji. I wulkan zobaczycie - nawet kolejka na niego mozna wjechac :D

Gość gość
na 4 osoby:)

Gość gość
a ktore wyspy kanaryjskie polecacie? na Kanarach jeszcze nie bylismy

Gość gość
ja bylam na Teneryfie i Minorce i te bardzo polecam:)

Gość gość
Teneryfa. Do Egiptu nie leć. Siostra mnie wyciągnęła bo jej mąż złamał noge a wszystko już opłacone było. Syf jakich mało nie wspominając już o tym, że hobby mieszkających tam facetów to łapanie dziewczyn na d**ę :/

Gość gość
a ja bylam w Egipcie i mam inne wrazenia:) nikt nikogo za d**e nie lapie,za to chetnie zaczepiaja rozmowa, ciekawi ich zycie w innych krajach itp wiec nie wiem gdzie ty bylas, chyba po slumsach sie ciaglas a nie bylas w dobrym hotelu:D jedyne do czego mozna sie przyczepic to polskie bydlo i dlatego nigdy wiecej tam nie polecę a podobalo nam sie bardzo w Egipcie

Gość gość
my juz od września mamy rezerwację do Kenii, też nas 4, koszt 23tys(+dodatkowe ze soba)

Gość gość
Byłam w The Grand Resort w Hurghadzie więc nie nazwałabym tego slumsami. Z tym, że ja, w przeciwieństwie do 99% Polaków w Egipcie, byłam zainteresowana czymś więcej niż plażą oraz sprawdzaniem tego co oferuje hotel All Inclusive i zdarzało mi się ruszać tyłek poza pokój i hotel. :P

Gość gość
no nie zartuj:D wychodzilas poza resort:D a nie lezalas jak 99%Polakow . a tak serio, tez wychodzilismy i nie zauwazylam syfu nigdzie poza centrum handlowym w Hrg, tam bylo pełno kartonow, śmieci itp ale nie kazdy tam sie wybiera, bo jednak ludzie boja sie sami udac do centrum i jezdza tylko na fakultety

Gość gość
No właśnie a skoro boją się to muszą być ku temu jakieś powody. Na Teneryfie o wiele bardziej mi się podobało. Było czyściej, ludzie poza hotelem mówili po angielsku (albo chociaż się starali) i nie musiałam się bać wychodzić na ulicę wieczorem.

Gość gość
ale nie lapanie za d**ę:) bardziej chodzi oto,ze egipcjanie sa strasznie natraczywi i kaZdy chce cos wcisnąc, a nie kazdy to lubi(nas to strasznie wkurzało) i na sile ciagną do swojego sklepu

Gość gość
jak dla mnie to Węgry ,Słowacja ,Chorwacja , i oczywiście Bośnia i Hercegowina no jedynie że tam nie ma tropikalnych upałów i tak polecam

Gość gość
Ale kiedy pisałam o łapaniu za d**ę miałam na myśli łapanie za d**ę. Ich natarczywość czasami przekraczała granicę kiedy np. ich olewałam a jeden z nich złapał za rękę i na siłę ciągnął do sklepu. Ale podobno w Turcji jest tak samo.

Gość gość
no ok, sorki, źle odebralam:) a i tak najlpesze sa ich ceny:D za jedna pamiatkę gosc zaczął od 100 euro a skonczyl na 10:D

Gość gość
takze polecam Hiszpanie, ale napewno nie popaluzjecie sobie, no chyba,ze lubicie 24 st, ale dla mnie to za malo na zimę zawsze latamy na druga półkule, tam temp, 30+

Gość gość
hm...kwota, ktorą dysponujesz jest duza i nieduza:) starczy na kraje europejskie ale tam z kolei nie jest goraco tylko cieplo nie wiem na co liczysz, jak na zwiedzanie to pogoda super, ale jak na blogie lenistwo na plazy i kapiel woda to jednak za niskie temp no w Egipcie wlasnie najcieplejsza woda bedzie ok 23 sT w Hiszpanii ok 20st

Gość ja jakos tak mam ze zima
to tylko narty,zeby poczuc klimat zimy wiec Austria lub Szwajcaria, latem plażowanie wszystko musi miec swoj porzadek

Gość gość
jak to gdzie na Malediwy lub Polinezję Prancuską