Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE NA FERIE Z DZIEĆMI ZAGRANICĘ

Polecane posty

Gość gość
Moze tajlandia? Tylko samemu zoorganizowac****owinno styknac

Gość gość
ale ona podala kwote 25 tys, nastepna kretynka

Gość gość
na Malediwy,ale 25 tyś od osoby

Gość gość
Sorry ale nie życie sobie abys nazywala mnie kretynka do tajlandii jade juz 3 raz I znam ceny! Bilecik z Polski mozesz wyrwac za mines niz 3000 zl, my kupilismy za 2710 lecimy w lutym, pomnoz to Przez 4 i wychodzi 10844 zl. Tam mozesz wynajc wille za okolo 600 zl za noc dla calej 4 z wlasnym basenem to daje 16844 za 10 nocy, a jedzienie tam tanie jak barszcz. Podaje pierwsza lepsza bo nie chce mi sie szukac http://www.tripadvisor.ie/VacationRentalReview-g676072-d2217722-Baan_Rattana_a_beautiful_villa_with_mountain_views-Chaweng_Koh_Samui_Surat_Thani_Provi.html

Gość gość
jak ja uwielbiam jak ktos chce sie pochwalic,ze niby gdzies był:D x jakby autorka podala znacznie wyzsza kwote, bym jej polecila kilka fajnych miejsc, ale tu nie chodzi o chwalenie sie gdzie kto był:D

Gość w sumie to jest ciekawe
hahaha nie ma to jak reklama:D niechodliwej wycieczki:D hehehe

Gość gość
Tajlandia jest tania, samoloty najlepiej z Niemiec , Belgii, Francji, reszte zalatwia sie bez problemu na miejscu, mozna za nieduze pieniadze miec luksusowe warunki i jeszcze skoczyc do Singapuru, Malezji ,Indonezji, - ja z dziecmi tak robiłampoza tym sa fajne wyspy, duzo wszelkich atrakcji dla dzieci, wszedzi mini zoo, słonie, baseny . 25 tys to kupa kasy na ten rejon, zostanie na nastepne wakacje.

Gość gość
Jakiej niechodliwej wycieczki? Bo ja tu zadnej nie widzialam. Niestety taka jest wlasnie Polska pelna zawistnych I niezyczliwych ludzi. Kobieta pyta sie o propozycje na wczasy za 25 tys a wiekszosc tylko potrafi krytykowac I wysmiewac niz pomoc.

Gość gość
tylko,ze nie kazdemu sie chce dojezdzac czy dolatywac do innych lotnisk:D

Gość gość
haha, wynajecie willi i robienie sobie samemu jedzenia, ale mi wczasy:D nie ma to jak bieda na wczasach:D ja wole zaplacic wiecej i byc obsłuzona;)

Gość gość
nie musisz specjalnie dolatywac czy dojezdzac, po prostu sie przesiadasz

Gość gość
Cana ktora podalam 2710 jest z warszawy. Sorry ale na jakies lotnisko trzeba dojechac aby miec ferie w cieplych krajach.

Gość gość
Gościu z 22.11.13 godz.10.25.... MINORKA to na milion procent nie Wyspy Kanaryjskie... Baleary...

Gość gość
Boze czy naprawde wynajecie willi kojarzy wam sie z gotowaniem??? Mnie by nawet przez glowe to nie przeszlo. Wychodzisz cos zjesc do restauracji. W tajlandii nie oplaca sie gotowac! Nie lepiej jechsc do hotelu ze sniadaniem w liczonym w cene I nastawiac budzik na rank by zdazyc na sniadanie hehe

Gość gość
wescie przestancie p******ic ze za 25 tys nie mozna poszalec w lutym lece z mezem i dwojka dzieci do australii, przelot po duzej promocji zalatwiany wczesniej plus super condo na 6 nocy( 140 euro za noc) plus jedzenie plus kasa na atrakcje... spokojnie w 25 tys sie zmiescimy

Gość gość
Wydaje mi sie ze wszystkie osoby piszace ze za 25 tys nie mozna nigdzie dalej poleciec to osoby ktore niedzie poza Europa nie byly. Otworza katalog z biura podrozy I sie wymadrzaja nad cenami. Prawda jet taka ze polskie biura sa duzo drozsze niz inne europejskie wiec lepiej samemu organiowac wyjazd.

Gość gość
za 25 tys mozna poleciec w wiele kierunkow, ale wszystko zalezy od tego,czego sie oczekuje nas np. nie interesuje samemu zalatwianie czegos, wolimy wiecej zaplacic, ale miec wszystko zalatwione, poprostu z wlasnej wygody i lenistwa ale jest prawda,ze niektóre kierunki, wtedy kiedy u nas jest zima (a tam jest najlepsza pogoda w ciągu całego roku) kosztują trochę dla przykladu my zaplaciclimsy za wycieczka prawie 40tys 3 osoby, znajmoi ten sam kirunek, ale...tańszy hotel i czerwiec(czyli wtedy kiedy tam sa najslabsze warunki pogodowe,a wiec np. huragany) tez za 3 osoby zaplacili 28tys wiec nie ma co porownywac NIBY TAKICH SAMYCH wycieczek do siebie, bo one NIGDY nie sa TAKIE SAME

Gość gość
a fajne wycieczki troche kosztują dla przykladu, oferta jaka dostalam na @ TANZANIA / ZANZIBAR Dream Of Zanzibar***** Przelot: z / do Warszawy Termin: 05.01 - 20.01 Ubezpieczenie podstawowe: w cenie Zakwaterowanie: dbl Wyżywienie: All Inclusive Cena: 31080 zł / 3 osoby

Gość 12324324535436
no sorry, ale jak ktos pisze... za 25 tys to głównie Europa lub Egitp poza tym autorka napisala,ze ma 25 tys przeznaczone, ale w tym ma wliczone pieniadze, ktore chcą wziąc ze sobą, wiec na sama wycieczke cos kolo 20tys moze wydac

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Gościu z 22.11.13 godz.10.25.... MINORKA to na milion procent nie Wyspy Kanaryjskie... Baleary... x x ja napisalam, co polecam w tej kwocie, a nie ze w/w nalezy do Kanarow:)

Gość gość
wejdz na strone jakiegos bp i popatrz co jest w tej cenie i sama wybierz, widzisz jakie tu mamuski konkretne:D

Gość gość
Kanary

Gość gość
jak nie Egipt to Hiszpania, blisko i niedrogo, a pogoda ok. ale nie do lezenia

Gość gość
za malo kasy masz na dobre wczasy dla 4 osob lepiej siedz w domu i do wakacji dozbierasz na lepszy wyjazd, ja tak robie w tym roku

Gość gość
laska, ta biedota nigdzie nie jezdzi, wejdz na forum tematyczne i tam popytaj, ja zawsze tak robie a nie bede pytac sie mamusiek idiotek z kafe:D ktore nigdy nigdzie nie byly