Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawełJagoda

rozstanie

Polecane posty

Gość PawełJagoda

witam Panie i panów. zwracam się z głównie do Pań , szukam już pomocy ratunku wszędzie. mianowicie chodzi o sprawy sercowe . dziś zerwałem z moją Dziewczyną z tego powodu że mnie okłamała i to prosto w oczy i ogólnie czułem że już jej na mnie nie zależy i mnie nie kocha, z resztą w sumie sama mi to pokazywała swoim zachowaniem. byłem z nią już rok temu jakieś 1.5 msc , a teraz prawie 4 miesiące . wcześniejszym powodem rozstania z nią była zdrada z jej strony. dziś skończyłem ten związek bo już dłużej nie mogłem tak żyć że mnie olewała i okłamywała i wgl. kocham ją jak nikogo na świecie jest dla mnie naprawdę bardzo ważna. nie chcę teraz do niej pisać ani się prosić żeby do mnie wróciła bo o to chodzi oto żeby ona mi udowodniła że mnie kocha i pokazała to . żeby ogarnęła się w końcu . a ja jak będę jej pokazywał że chce wrócić to ona sie nie zmieni. Kobiety pomóżcie mi . Powiedzcie co mam robić ,pokierujcie mną

Gość Elicz
Gratulacje zrobiłeś dla siebie coś bardzo ważnego zrywajac ten związek. Teraz trochę boli ale decyzja słuszna. Później byłoby tylko gorzej, niestet nie coś wiem na ten temat :| co masz robić? Porostu zacznij żyć. Mieć pasję, znajomych. Postaraj zawalczyć o swoją radość. Z oszustami życie jest koszmarem nie pakuje się w takie bagno ://""

Gość gość
Dzięki . i co nikt nie napiszę nie poradzi ?