Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sms od Play

Polecane posty

Gość gość

Dostałam smsa od siec**Play, że w salonie, w którym zawarłam z nimi umowę czeka na mnie świąteczny zestaw upominkowy. Opłaca się tam iść po niego?

Gość gość
nie odbierałyście nigdy takich upominków?

Gość gość
Gdyby ten zestaw miał 170 cm i 50 kg wagi to bym się potrudzil go odebrać

Gość gość
no tak,ale ja cię znam bo mieszkałem niedaleko,a nie że chodziłem do niej,juz wtedy marzyłem o nas w łóżku z papierosami po wiesz czym....

Gość gość
haha czupppki :)

Gość gość
jak nie wiem,jak wiem jesteś smukłą brunetką o wymiarach 94-63-90,masz krótkie włosy,piekne niebieskie oczy,falijace piersi,smukłe biodra i pieknie prezentującą się pupe w obcisłych dżinsach

gość jak nie wiem,jak wiem jesteś smukłą brunetką o wymiarach 94-63-90,masz krótkie włosy,piekne niebieskie oczy,falijace piersi,smukłe biodra i pieknie prezentującą się pupe w obcisłych dżinsach ____ - jestem szatynką - trochę inne mam wymiary, na pewno nie wymiary modelki ;) - mam długie włosy - i brązowe oczy - małe piersi - szerokie biodra - z tym ostatnim to prawda, ale nie chcę się chwalić :P

Gość gość
zniszczył cię alkohol i sex z przygodnie poznanymi partnerami,bo byłaś taka piękna:-(

Gość gość
najgorsze jest to ze nic nie biorę,a ty niestety musiałas pewnie cos brudnego brać do buzi,ze myślisz ze ja coś biorę

Gość gość
ależ karolina,ja jestem zupełnie trzezwy!! ja cię kocham!!

Gość gość
to nie żarty,to miłość,miłość od pierwszego kliknięcia,będe tesknił za tobą,dziewczyno z łodzi

Gość gość
nigdy mi się w tej kwestii nic nie wydawało,wiem,ze to prawdziwe uczucie,nie mogę spać,głoduje,nocami patrzę w niebo,tak,to jest miłość,miłość do pieknej dziewczyny z c*******o miasta,której nigdy nie bede miał,chyba podetne sobie zyły

Gość gość
a to czemu? gruba,brzydka i kulawa czy jeszcze gorzej?

Gość gość
a własnie wydaje mi się że masz charakter,który mi odpowiada,moze się spotkamy karolina,co o tym sadzisz?

Gość gość
no tak,tego się mogłem spodziewać,nie będe cię namawiał,ale być może coś przechodzi obok nas,tylko daltego ze nie jest to dobry pomysł,a spotkanie wcale nie musi być zobowiązujące