Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze niech mi to ktoś wytłumaczy bo ja nie wiem co się dzieje

Polecane posty

Gość gość

szanowałam, kochałam, byłam lojalna i wierna do bólu- a wszystko po to żeby facet potraktował mnie jak śmiecia- zwykłą zabawkę na którą można wylać żele i złe emocje za nieudany wcześniejszy związek.. zero szacunku, 100% chamstwa i wyzwisk. Moja znajoma- osoba patrząca tylko na grubość portfela, szydząca z osób, które nie mają kasy na markowe ciuchy ma kochającego faceta, jest zasypywana najdroższymi prezentami, zabierana na wczasy itd. Kurcze patrząc na to + widząc kilka sytuacji mojego byłego i jego nowej, gdzie jest tak traktowana że ja mogłam sobie tylko pomarzyć o czymś takim. Nie jestem materialistką bo ja nigdy bym nie życzyła nawet sobie aby facet mi dawał prezenty bez okazji ale nawet głupiego kwiatka nigdy od niego nie dostałam.. nie wyrabiam z tym poczuciem że jestem kimś gorszym dla niego..

Gość gość
zwątpiłam w ludzi..

Gość gość
nigdy nie wolno pokazywac facetowi ze jest dla ciebie calm swiatem i mu nadskakiwać ze wszystkim bo po 1 szybko mu sie znudzi a po 2 bedzie uważał że jesteśmy tak szcześliwe że już nic nam nie potrzeba.

Gość gość
teraz to wiem.. ale to i tak boli i nie miał prawa mnie tak traktować a zwłaszcza mnie obrażać bo nie miał powodu. A widząc jeszcze to co on wprawia z tą nową to juz w ogóle mi serce pęka że ja na nic liczyć nie mogłam- na normalne spotkania a zwłaszcza na szacunek

Gość gość
Bo masz c**owaty denny charakter

Gość gość
@20:54 Ale bredzisz!

Gość gość
skąd możesz wiedzieć jaki mam charakter ? po jednym opisie wiesz o mnie już takie rzeczy? to gratuluje- sukcesy w psychologii m.in. murowane :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
23 jeśli już musisz wiedzieć

Gość gość
poszukaj sobie innego i sie nie zadreczaj tylko postepuj potem tak jak ci wyzej napisalam i bedzie ok Moja siostra tak skakala byla wrecz idealna zona a teraz ma pijaka w domu ktory tylko podaj mi to podaj mi tamto,normalnie sama bym go rozszarpala to wiec ciesz sie ze nie poszlo u ciebie w tym kierunku jak u mojej glupiutkiej siostry.

Gość chłodny wiatr
w sumie mogło to by iść w tą stronę bo mój jakże uroczy facet alkohol tez lubił.. motywuj siostrę żeby była silna i umiała zmienić "coś" ( czyli męża ) w swoim życiu :)

Gość gość
A to juz każdy jej to mówi nawet był już wywalany z mieszkania ale ona pozwala mu wracać jeżeli ona sama tego nie zrozumie to jej już nikt nie przetłumaczy najgorsze że już doszło nie raz do bijatyk i dzieci sie na to patrza

Gość chłodny wiatr
no niestety kobiety są takie często że ulegają.. 1,2,3 i tak do czasu aż stanie się tragedia..