Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Matka sprzeciwia się mojemu wyjazdowi

Polecane posty

Gość Æðelgast

Powiedziałem, że planuję pojechać do miasta Królewny, a rzuca mi kłody pod nogi..

Gość gość
Athelgast dorosły jesteś? To jedz. Co ci matka może zabronić.

Matka powołuje się na to, że choruje (ma zawroty głowy i skierowanie do neurologa) Beruþiel. Mam wgląd w takie informacje ;)

Telepatycznie wyczuwam, że nie jest przygnębiona, ale w zbyt dobrym nasroju też nie. Śpi prawdopodobnie teraz...

Nic mi o tym nie wiadomo. I nawet nie wiem, któż to taki. Pewnie czujesz, że byłaby szczęśliwa u Twego boku, co?

Beruthiel. Werwolf to niemieckie bojówki walczące na ziemiach odzyskanych po wojnie (do lat 50-tych). A owszem. Czuję, że obydwoje byśmy się dobrze czuli razem. ;) Tak mi mówi intuicja...:)

łał... to pędź do Niej. Tylko sprawdź przed wyjazdem, czy mieszka nadal w tym samym mieście.

Gość gość
Maminsynek

No raczej mieszka w tym samym. Nawet wiem, gdzie ostatnio zaczęła sobie kupować ubrania ;)

Ciekawe to jest, że tyle czasu minęło, a Ty wciąż coś do Niej czujesz. Kiedyś pisałeś, że ma smutne oczy, jakby zapłakane... mnie by taki wygląd oczu przestraszył... intrygujący z Ciebie człowiek.

Napisałem, że ma wesołe oczy, ale duże, wilgotne, szeroko otwarte i błękitne. Przez to, że są wilgotne, sprawia trochę wrażenie, jakby miała się popłakać. Właśnie napisałem, że się trochę dziwnie patrzy (jakby się uśmiechała, a jednocześnie miała zaraz popłakać). Ale w sumie Jej oczy są hmmm. Bardzo słonecne? :D

O, Edelgast zaczyna seplenić? No tak... zakochany po uszy, zima się zbliża, a ten szuka słońca w dziewczęcych oczach...

Wiem, że koło niej wybudowali niedawno nową galerię handlową i upatrzyła sobie nowy sklep ubraniowy :p