Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Matka sprzeciwia się mojemu wyjazdowi

Polecane posty

Ciekawe masz te informacje... niby mieszka te 400km na północnym wschodzie od Ciebie i tak szczegółowe dane znasz, jaki sklep itp.

Gość gość
Beruthiek Na facebooku? Dodałeś ją do swoich znajomych? Czy tylko podgląsz ją? Æðelgast Na razie tylko podglądam...---------->Do znajomych oisz się ją doda,a pojechać wyznać jej miłość chcesz? Już to widzę :O

Argen. Ja pracuję a do tego jestem studentem dziennym. Trudno mi wygospodarować trochę wolnego czasu, a taki wyjazd by zabrał, co najmniej kilka dni. Powoli oswajam matkę z myślą, że na ferię pojadę a na prawdę to i tak planuję wcześniej pojechać...

Beruthiel. Kiedyś puściłem jej list, na który nie odpowiedziała. Nie mam zamiaru ryzykować z wysłaniem zaproszenia. A fb stanowi dla mnie źródło niektórych informacji. Takich, jak chociażby, że na 80% jest na miejscu, a nigdzie nie pojechała...

Akurat te dane są wiarygodne, po polubiła sklep, który niedawno stanął, a bez wizyty by nie polubiła. Chyba logiczne.... Wywaliłem zdjęcie z fb. Aktualnie nie mam zdjęcia...

Wstydzić, nie wstydzę. Ale póki co, czuję się bezpieczniej, kiedy mam kontrolę, nad tym kto wie jak wyglądam...

W sumie takich listów mogła mieć wiele ;) Z drugiej strony, ja Jej w tym liście nie zadałem, żadnego pytania, tylko napisałem coś miłego... Tak myślę... Hmmm. Intuicyjnie czuję, że mnie przyjmie z otwartymi ramionami...

Jak Ją już tak stale podglądasz, to pewnie znasz jej gust muzyczny i filmowy. Ciekawa jestem, jaki ma?

Filmów nie ma, albo ma ukryte. Jeśli chodzi o muzykę, tylko raz coś zapodała, ale wolę pominąć (bardziej dla żartów). No. Raz dała lnk na YT do filmu edukacyjno-ekologicznego ...

"22.11.13 [zgłoś do usunięcia] Beruthiel Sądzę, że Królewna będzie obojętna na Jego zaloty." Tym mnie próbujesz dołować :D

obojętność w tym wypadku, to bardzo dobry znak... nie wiesz, że relacja między kobietą a mężczyzną to gra? gdyby była Tobą zainteresowana, to pewnie byś zwiał i przez tyle czasu nie rozpisywałbyś się, że chcesz do niej jechać.

Gra? Zabardzo nie mam głowy do gier ;) Raczej cenię szczerość od początku...:) Chociaż fakt, że teraz to ja uprawiam pewną grę. Nooo, ale ja w sumie nie mam innrgo wyjścia, jak na razie . . . :)

Rycerz w srebrnej zbroi... chce się z Nią spotkać w tym roku, czy na początku przyszłego?