Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekka_nadwaga

Facet na 1 randce mi

Polecane posty

Gość lekka_nadwaga

powiedział, że mogłabym troche schudnąć :/ co myślicie ? 168cm.72kg ?

Gość lekka_nadwaga
cham ?

Gość gość
ja mam 168 i 54kg on zachował się jak prostak

Gość lekka_nadwaga
no poradził mi że na jakaś siłownie bym poszła i jakaś dieta i byłąbym super laska :/ nie wiem co o tym myśleć w sumie on miał racje, ale dziwnie sie czułam jak mi to mówił wiedział jaka jestem przed randka.

Owszem zachował się po trochu jak cham!! Ja tam lubię jak kobieta ma trochę ciałka. Przynajmniej jest się do czego przytulić. No rzecz jasna nie za dużo na twój wzrost 168 to wagę maszz nawet dobrą. Kobieta w twoim wzroście nie powinna więcej ważyć jak 75 do 80kg

Gość coś o czymś
W WIELKIM skrócie: On nie jest Tobą zainteresowany !!!!!!!! THE END :)

Gość lekka_nadwaga
myslicie ze to ciągnąć dalej ?

Jak szuka Modelki na wybiegu!! To niech szuka dalej. Albo akceptuje cię taką jaką jesteś!! Albo niech spada!!

Gość gość
Trochę nie fajnie się zachował, ale być może własnie mu się podobasz i chciałby z Tobą się bliżej poznać, tylko wiadomo jak to jest... Znajomi zaraz zaczną coś gadać, faceci zawsze chcą się pochwalić przed kumplami itp, a on Ci to delikatnie zasugerował. Może warto się trochę nad tym zastanowić? ja mam 176 cm i moja maksymalna waga jak dotąd to 64kg. Jest warty tego żeby nad sobą popracować? jak nie dla niego to dla samej siebie nawet;)

Gość lekka_nadwaga
no ja wiem o tym tylko nie mam kiedy bo całe dnie studiuje a potem wracam i się ucze tylko weekendy mi zostają ale nie mam już na nic siły wtedy :( on jest przystojny i dosyć szczupły pewnie chciałby szczupłą ogólnie fajnie sie z nim gada ja mam 20 lat on 28.

Gość gość
nawet 10 minut dziennie ćwiczeń Ci może pomóc. Nie wierze też, że chociaż ani jednego wieczoru w tygodniu nie masz wolnego. Wtedy możesz iśc na siłownie. Zadbaj o siebie dziewczyno. NIe mówię to aby Cię pogrążać tylko aby C***omóc. Jesteś młoda, naprawde duzo Cię omija. badz konsekwentna i zrób coś z tym, bo na prawde da sie;)

Gość gość
no raczej miał racje. ja mam 170cm i waze 53 kg

No ale jak już ktoś chce zrzucić tek kilka kg to powinien ćwiczyć biegać pływać i regularnie chodzić do Sauny!

Gość lekka_nadwaga
myslicie ze poinnam kontynuowac ta znajomosc ?

Trudno powiedzieć i coś ci doradzić. Jeśli facet ci się naprawdę podoba to może powinnaś. Może nie miał nic złego na myśli.

Gość lekka_nadwaga
no niby dalej piszemy ze sobą i smsy i rozmawiamy ale jakoś dziwnie sie czuje ;/ naprawdę nie mam czasu bo musze pisać licencjat.

Gość gość
jest tez takie stare polskie powiedzenie (NIE PRZYSŁOWIE) facet nie pies, na szynkę nie poleci.

Gość gość
jaro naucz się róznicy miedzy powiedzeniem a przysłowiem analfabeto bez szkoły

To chyba ty masz jakieś braki w nauce. A skąd są przysłowia jak nie z powiedzeń. Dla mnie to to samo. Ale jak ktoś się czuje wyższy od innych to tak jest.

Gość lekka_nadwaga
czyli mu zalezy jezeli dalej ze mna pisze ?

No chyba tak!!Na to wygląda. Np dla mnie liczy się zawartość serca a nie opakowanie. Urok i wdzięk z czasem mija. A to co piękne zostaje w człowieku na zawsze.

Gość lekka_nadwaga
echhh czemu nie moge byc chuda :(?

Nie masz czym się przejmować. Wcale nie jesteś gruba. A najważniejsze to akceptować samą siebie!!

Gość gość
jesu po prostu przestan zrec,a nie narzekasz. i jeszzce oburzona,ze facet prawde powiedzial. ty jarek jak lubisz grube to w porzadku,ale nie uogolniaj ze kazdy facet lubi faldy tluszczu. ja waze 48 kg, mam 172 cm i jestem caly czas na diecie,bo nas soba pracuje. a nie siedze na forum i narzekam czemu nie moge byc chuda. jak nie masz czasu cwiczyc,to nie cwicz, ja tego nie robie ,tylko jem 500 kcl i dziala. nie lubie grubych osob,ktore sie uzalaja nad soba,jak ktos im powie prawde,on i tak delikatnie to ujal. mi ktos koze wyrzygiwac,ze jestem chuda,a ja grubasowi nie,bo to niegrzeczne

Nie napisałem że wolę grube tylko że jak mają trochę ciałka. A 70kf u kobiety na 168cm to nie jest dużo nadwagi.

Gość lekka_nadwaga
fakt wyglądam komicznie od brzucha w dół pełno tłuszczu :( jedyną moją zaletą jest ładna twarz i biust cała reszta do d**y :(

Gość gość
wiesz co, ja też się z takim spotykałam, który wypominał mi wagę :/ u mnie to jest przy 170 cm jakieś 80 kg, z tym że mam duży biust i tyłek, ale ładne wcięcie w talii. po 1 randce mi napisał na gg, że taka fajna dziewczyna i dlaczego to sobie zrobiłam :/ potem sugerował na każdym spotkaniu żebym zapisała się na aerobik, pytał też co zjadłam danego dnia, mówił, żebym nie piła piwa bo od tego brzuch rośnie, ogólnie wysłał mnie na zakupy po ,,zdrowe jedzenie" tyle, że ja jem całkiem normalnie: lubię ryby, więc często jem np.łososia, wędzonego dorsza, makrelę, śledzia, ogólnie jem często ryż, kurczaka, lubię bardzo sałatki, piję mnóstwo wody, wiadomo, czasem się zje kebsa albo pizze, czy cukierka po jakimś czasie powiedział mi, że jak schudniesz 20 kg to pogadamy :/ a na sam koniec napisał, że niestety nie może przestać mi docinać bo jakby to było czuł coś więcej to by mnie zaakceptował end of story

Tak to już jest że jedni mimo iż mało jedzą mają skłonności do tycia. Może w twoim przypadku warto trochę poćwiczyć czy popływać i chociaż raz w tygodniu wybrać się do Sauny!! w 3 do 5 miesięcy powinnaś zrzucić od 8 do 14 kg