Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuLLaby4you

Skąd się biorą wyrozumiali faceci

Polecane posty

Gość Joker z batmana
nie chodzi bynajmniej oto czy ktos jest biedny czy bogaty, patologie, kiepskie relacje miedzy rodzicem a dzieckiem wystepuje w kazdej wartstwie społecznej

Gość gość
"Choc Ciebie i tak nikt nie przebije" ...a ten wniosek skąd ? :P

Gość gość
troche jakby, ale to normalne kopiuj przed wypchnieciem :)

Gość gość
Wniosek o mojej wyrozumiałosci z autopsji? Przeciez mnie nie znasz. Wymienilismy moze z 300 słówek... :P cafe czasem sie wiesza, ale wtedy kopiuje sie posta, i daje jeszcze raz, stad te wielokrotne powtórki co to je widac czasem nie odpowiedziałas na pkt 2 :classic_cool:

Gość gość
dlaczego mam wrażenie ze piszesz z kims innym? :D

z autopsji wychodzi mi ze to trudne, aczkolwiek uparcie jestem przekonany, ze mozliwe. kiedys fajny cytat przeczytalem, ze zwiazek to nie handel wymienny - ty bedziesz mily dla mnie to ja dla ciebie, ale druga osoba powinna powodowac, ze samemu chce sie tworzyc codziennie szlachetniejsza wersje samego siebie. i cos w tym jest - chce sie rozwijac, byc soba, kontynuowac wlasna sciezke, ale tez chce dac siebie najlepszego drugiej osobie, a zatem rozwijam rowniez dodatkowe aspekty swojej osobowosci, umiejetnosci zycia z drugim czlowiekiem, etc. mozliwe, ze utopia, jednak to swietne dla mnie wizje. kiedy poznaje osobe i fascynuje mnie ona, to dlaczego w zwiazku ta osoba mialaby byc inna nagle? wychodzi pozniej, ze mozna byc z kazdym, tylko fizycznosc sie liczy, a reszta to bezksztaltna masa, ktora sie moduluje do swoich potrzeb. ja sie nie zmieniam i tego nie oczekuje.