Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuLLaby4you

Skąd się biorą wyrozumiali faceci

Polecane posty

Gość LuLLaby4you

? Wyrozumiali, wyluzowania, wiedzący, że te baby jednak nie są aż takie złe ;)

Gość gość
.... i 0 odpowiedzi. :D

Gość syllvia33
nie ma takch mężczyzn ;)

Gość gość
... jak widac. ... a raczej, jak nie widać. :D

Są, a przynajmniej bardzo miło w to wierzyć (do końca nie będąc pewną :D) Połuuudźmy się chwilkę :D

Gość gość
normalnie po ulicach chodzą i większość taka jest

Gość gość
ale i tak wiekszym mirem, szacunem i braniem cieszą sie badboje, wiec o czym tu gadać maska na gębę i wio do roboty.. ulicami.. co najwyzej łypnąc tu i ówdzie... o, ta fajna jest... acha, zajeta. no cóz...

Gość gość
bad boy też może być wyrozumiały dla swojej baby

Gość gość
on nie jest wyrozumiały dla tych z ulicy:D

Gość gość
dla tych z ulicy na pewno nie.. czy dla swojej baby to bym też wątpił. w koncu etos badboja zakłada ze to on rządzi i ma wszystko w d.. (tym przyciaga badboj-fanki) a gdzie dominacja i manie wszystkiego w d... , tam raczej łatwo o naduzycia. ale moze sie nie znam, nie jestem badbojem. :)

Gość Endymion
Z czcigodnego łona. :classic_cool:

Gość gość
to jak wszyscy zdaje sie. :classic_cool:

Bad boy czy nie, do Was naprawde trzeba dorosnac;) tak jak i Wy dorastacie do tego, że jednak zaliczanie na punkty jest dla frajerow (moze za ostro) ;) malo Was ale i tych, ktore doceniaja tez niewiele. Szkoda;)

Gość gość
do nas dorosnąć? hm, niech pomyslę.. tzn, ze z jednej strony my dorastamy ze zaliczanie jest bez sensu, a wy dorastacie ze w koncu lepsi są ci wyrozumiali, dobrze ogarnałem? :)

:D wiem, ze chaotycznie ale tak właśnie jest. Moim zdaniem. Wy macie czas na przemyslenia, my rowniez. Kto wyciagnie wnioski i dokona odpowiedniego wyboru, ten sie tym napawa. Reszta laduje w miejscach takich jak to;)

Gość gość
ja jestem wyrozumiały i wyluzowany, wiem, że te baby wcale nie są takie złe... tylko jeszcze gorsze :O

Gość gość
prawie by sie zgadzało, tylko ze ja nigdy nie zaliczalem. :D a i tak tu jestem. :classic_cool: (tzn nie zebym o tym nie myslał, ale... :X :P) Ty natomiast zdaje się, wyciagnełas wnioski (nie wiem jak z dokonaniem wyboru) i.. tez tu jestes. :D Teoria chyba legnie. :D

Gość gość
PS ten gosc powyzej "z jeszcze gorszymi" to nie ja. :D

Gość gość
pedalskie okularki mam założyć ? :O ...nie, dziękuję, wole bez... :) Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy, głupcem jest ten kto wymaga ideału, tak samo jak głupcem jest ten kto nie potrafi przyznać się do błędu.

Gość gość
Ja wiem, ja, ja, ja, ja !!! Wyrozumiali faceci się biorą z kontowni :)

Ajjj macho Wy! Wyrozumiali faceci biorą sie jednak z codziennosci;) a my glupie ich po basniach szukamy;p ;) i tak, jak najbardziej tez tutaj jestem, bo kto mimo wszystko szuka, ten nie bladzi, prawda?;)

Gość gość
po raz drugi dzisiaj widzę przymiotnik "pedalski". Co sie dzieje z tym krajem... :D aha, czyli juz mamy 2 rzeczy: 1) jestes tu na łowach 2) szukasz wyrozumiałego. Ciekawe co przeskrobałas. :classic_cool:

Gość Joker z batmana
wyrozumiali faceci biora z dobrych relacji w domu, ci wszyscy bad boye i fanki tych facetow, jak to nazywacie, to wytwory stuacji w domu, nacisku otoczenia, zdrowa psychicznie kobieta nie leci na kogos kto bedzie ja ponizał i nie imponuja jej zachowania adekwatne dla marginesu, to samo tyczy sie mezczyzn, jesli ktos szuka szczescia w takich relacjach powiela najczesciej schematy juz wystepujace w domu czy tez bliskim otoczeniu, niektore osoby potrafia sie z tego wyrwac np. dzieci alkoholikow, ale tylko wtedy gdy zdaja sobie z tego sprawe, znam rozne kobiety i smiało moge powiedziec, ze jednak warunki w jakich sie wychowała ma duze znaczenie

dobry wieczor, nie to ze jakis znawca ze mna, tylko na swoim doswiadczeniu moge to oprzec. mysle, ze generalnie kluczem jest nie ocenianie innych, budowanie poczucia wlasnej wartosci i nie uzalezniania sie zwiazkowo od partnera. wg mnie zwiazek to nie kapitulacja jesli chodzi o wolnosc, tylko w dalszym ciagu indywidualne wybory, etc. zatem nie wchodzi temat do konca wyrozumialosci, tylko po prostu odpowiedzi na wzajemne potrzeby i oczekiwania. jednak nie ma co sie do niczego zmuszac, byc soba, pozwalac sobie na dzialania, bledy i lykac potencjalne konsekwencje. nie ten facet to inny, nie ta panna to inna :)

Na lowach?! Jak wyrozumialy, tak brutalny. Fajnie:D Czy na lowach? Nie wiem. Na pewno szukajac kogos rozumiejacego. Choc Ciebie i tak nikt nie przebije:D

Gość gość
3) usiłujesz zagwarantowac sobie warunki wstępne. Coraz ciekawiej. :classic_cool: Najłatwiej byloby to ustalic, odpowiadając na pkt 2. :D