Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIECHA 232323

Co ubrać na sesję zdjęciową z brzuszkiem

Polecane posty

Gość AGNIECHA 232323

jak w temacie

Gość AGNIECHA 232323
???

Gość gość
Ja bym wybrala to w czym najlepiej sie czuje, nie wiem co masz dlatego ciezko doradzic :-) ale zycze powodzenia

Gość gość
to sesja w studio, więc możesz wziąć coś na przebranie, np. sukienkę. I dżinsy fajnie wyglądają z jakimś zwykłym t-shirtem. I zadbaj o ładną bieliznę, bo to straszne jak kobiety fotografują się w takich "zużytych" biustonoszach

Gość gość
ubrać możesz np choinkę.

Gość AGNIECHA 232323
Dzięki tym co mądrze się wypowiedzieli :)

Gość gość
w co się ubrać kretynko, może zamiast dziec**płodzić zapoznaj się z podstawami gramatyki :o :o

Gość AGNIECHA 232323
nie będę odpowiadała na głupie komentarze bo nie ma sensu każdy zrozumiał to co napisałam w temacie no chyba ze ma ograniczone myślenie to już nie moja wina :)

Gość gość
Jesli idziesz na sesje do fotografa to on powinien c***odpowiedzieć

Gość gość
Możesz zapytać fotografa-on podpowie. świetne są jeansy i tunika obcisła albo dopasowana bluzka. JEśli chcesz odkryć brzuch możesz zabrać ze sobą delikatną apaszkę- żeby nie występować w samym biustonoszu tylko przewiązać się nią delikatnie. świetnie sprawdzają się zwiewne sukienki ładnie układające się na brzuchu. Jeśli masz ładną figurę dobre są też leginsy. Idealne jest wszystko w czym można ładnie wyeksponować brzuch. Pooglądaj zdjęcia ciążowe- na pewno coś wymyślisz

Gość gość
Najlepiej zapytaj fotografa. Na pewno ma jakiś ogólny plan na tę sesję i doradzi w czym będzie najlepiej. Ale zdecydowanie zadbaj o ładną bieliznę.

Gość AGNIECHA 232323
dzięki wielkie pytałam właśnie tej fotografki i mówiła właśnie o obcisłych bluzkach topach leginsach i rozpinanych koszulach coś pewnie wymyślę a zdjęcia z brzuszkiem w takich apaszkach widziałam i bardzo mi się podobały lubię takie naturalne zdjęcia :)

Gość Gość 100
Czyli zanosi sie na zwykla, oklepana, standartowa sesje, jakich jest miliony :o. Nie możesz wymyślić z partnerem czegoś nowego, wyjątkowego, co was będzie odróżniać od innych? Jeansy, zdjęcia w rozpiętej koszuli, w bieliźnie, straszna nuda

Gość AGNIECHA 232323
myślałam o sesji jak mnie posuwa mój nigeryjski ogier czy to bedzie oryginalne?

Gość gość
do gość 100. A co z tego że sesja taka jak miliony? Przecież dla autorki będzie właśnie wyjątkowa, bo jej. To Twoim zdaniem lepiej silić się na nie wiadomo jaką oryginalność, byle by było inaczej? Ja myślę, że jak są sprawdzone pomysły to nie ma co kombinować, bo można przedobrzyć.

Gość gość
Witaj. Ja jesli robię sesje z brzuszkiem to przewaznie są to długie zwiewne spódnice.

Gość AGNIECHA 232323
Oczywiście nie muszę mówić ze ktoś się podszył pod mój nick :/ co do wyjątkowej sesji to każda będzie wyjątkowa bo chodzi o pamiątkę z ciąży ja nie powiedziała że będę miała w jeansach topach czy bieliźnie tylko dopiero się zastanawiam podobają mi się zdjęcia tego typu : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cab216fba034136b.html

Gość gość
Jak dla mnie jeansy i to tego bialy obcisly top i zdjecie bedzie super jesli mialobyi najlepiej gole stopy i np.paznokcie pomalowane na czerwono super ale to jeszcze zalezy jaka masz sylwetke

Gość AGNIECHA 232323
ja jestem szczupła i wysoka mam teraz tylko piłeczkę z przodu :)

Gość gość
na zdjeciach dobrze prezentuja sie ubrania w jednym kolorze, gladkie, jakies pstrokate wzory, paseczki, kratka itd zle wyglada.

Gość AGNIECHA 232323
jeszcze raz dzięki za rady :)

Gość AGNIECHA 232323
Miałam tę sesję. Było fantastycznie. Moja fotografka namówiła mnie na trochę rozbierane zdjęcia. Na końcu zostałam zupełnie bez ubrań i dałam się namówic na małe przytulanki. Ale mnie wymasowała, odlot.

Gość gość
po cholerę robicie sobie zdjęcia z obleśnym wielkim brzuchem? :(

Gość gość
nie mogłam ogladac dluzej niz 5 sek tego bebzola napietego z wybaluszonym pepkiem, zeby sie nie porzygac, to jest oblesne!!!!! jak mozna fotografowac takie brzydactwo i prawdopodobnie wieszac jeszcze na scianie albo pokazywac znajomym i rodzinie, blee

Gość Tratka4rf
To wszystko trzeba uprzednio obgadać z fotografem, w jakim stylu ma być sesja, w czym będziemy się czuć komfortowo. Niektórzy pozują w bieliźnie, a inne panie w ubraniu. Przekrój różnych stylów takich sesji można obejrzeć np. tu: http://www.studioeste.pl/portfolio/ciaza/

Gość gość
przede wszystkim powinno być ci wygodnie, ale wiadomo ze nie powinnas założyć jakis starych, brudnych i podartych dresow ;) dobrze jest obgadac takie sprawy wczesniej z fotografem, powinien doradzic. Przynajmniej w moim przypadku tak było kiedy mialam sesje ciazowa w www.fotoursus.pl – doradzono nam, co będzie dobrze wyglądało w aparacie itp. ;)