Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedwczesny_tomek

Jak wydłużyć stosunek

Polecane posty

Gość przedwczesny_tomek

Mój problem stanowi szybki wytrysk... Jest to moja druga partnerka życia seksualnego. Z pierwszą nie miałem problemów potrafiliśmy się kochać po 10 - 20 - 30 min. Teraz o wyniku 10 minutowym to mogę pomarzyć. Nie wiem czemu tak jest. Może ktoś coś poradzi? Jak skutecznie wydłużyć stosunek?

Gość marekuk
W moim przypadku najlepsze efekty przyniosły ćwiczenia wsparte odpowiednią suplementacją w postaci tabletek na przedwczesny wytrysk. Na http//przedwczesny.pl czytałem, że skuteczne mogą być również ćwiczenia mięśni kegla.

Gość traviswiuff
początki bywają ciężkie,grunt to nie wmawiać sobie ze cos nie tak;]żadko kto wsiada na rower i odrazu umie jezdzic. wszystko gra tylko opanuj emocje bo problem jest zawsze w glowie a nie w pistolecie:]

Gość kmsdvkkd
a ja polecam ALKOCHol

Gość gość
Tomek masz chyba 20 lat,ze takie problemy. Po 40 powinno się zmnienic ;)

Gość gość
przed wytryskiem pomysl o postaciach z naszego życia politycznego, obojetnie których. gwarantowane.

Gość gość
Tak alkochol najlepszy ale duzo zabierasz sie za robote poczym w amoku alkocholowym zasypiacie budzicie sie obydwoje rozebrani i zaczynacie od nowa moze to trwac nawet ze 6 godzin polecam

Gość gość
Stosował ktoś z was może spray pjur med pro long? Na przedłużenie stosunku? Zastawiam się nad kupnem, ale najpierw chciałbym poznac opinie

Gość gość
mysl o matce albo 2. wojnie swiatowej

Gość Fenna
przepraszam moze to głupie pytanie, ale czy to możliwe by np partnerka wyzwalała w nim takie emocje uczucia i podniecenie ze wytrysk następuje szybciej? tzn czy moze podniecac go bardziej niz inne? np jest lepsza w łózku bardziej namietna i to dlatego?

Gość Fenna
ponawiam pytanie

Gość michalko
Ja osobiście na początku preferowałem alkohol ;-) ależ ile można pić, dlatego zdecydowałem się na orgasm control ze strony http://potrzebyfaceta.pl/jak-przedluzyc-stosunek/ w bardzo przystępnej cenie suplementy + żel efekty ? moje współżycie dłuższe jest o 5-7 min jak dla mnie sporo, ponieważ wcześniej to była jedna wielka tragedia.

Gość boond
przed stosunkiem zawiazac na malym wlos najlepiej koński z grzywy polecam a partnerka jset wniebowzieta

Gość pot36
Alkohol może i wydłuży stosunek, ale wtedy jest też problem by mężczyzna doszedł. Znacie jakieś inne sposoby?