Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każdy facet wie kiedy kobieta próbuje go uwieść

Polecane posty

Gość gość

panowie, jeśli kobieta szuka kontaktu wzrokowego z wami, a kiedy na siebie spojrzycie opuszcza wzrok, szuka pretekstu do rozmowy, ładnie się ubiera, maluje, czy uważacie, ze jest wami zainteresowana, czy nie zwracacie na tego typu zachowanie uwagi?

Gość gość
Nie. Ja pare razy nie zwrocilem uwagi :D

Gość gość
spoko, a my sie tak wysilamy, a wy się nie domyślacie... ja np. więcej nie zrobię niż napisałam, bo nie umiem, dla mnie to i tak dużo

Gość gość
no i co my biedne mamy robić? na czole sobie napisać, że nam się podobacie niektórzy?

Gość gość
Nie obrazilbym sie :D

Gość gość
no i dobra, ona tak sie zachowuje, a wy jak reagujecie? też patrzycie, uśmiechacie się, rozmawiacie? i jeśli tak właśnie robicie, to co to znaczy? zaczynacie z nią grać w coś?

pierwsze co robie kiedy jest to dla mnie jasne to decyduje czy to ciagnac czy szybko przerwac......

Gość gość
ok, rozumiem, zaczęłam niedawno podchody do pewnego pana i zastanawiam się, w którą stronę to moze pójść, czego mogę się spodziewać... poki co zerka na mnie a ja na niego, uśmiecha się gdy rozmawiamy, nie robie sobie nadziei, ale też chciałabym, zeby dobrze zrozumiał moje intencje bez nazywania ich głośno, i zadecydował- czy mnie olewa, czy daje się uwieść

Gość edo
niby skąd ma wiedzieć ,że to akurat o niego chodzi ,samym wyglądem trudno się sugerować ,bo jest dla wszystkich .Dopiero z rozmowy lub sposobu patrzenia juz coś można więcej wywnioskować ,chociaż też nie do końca ,bo przecież taka dziewczyna, czy druga osoba bez względu na płeć może być miła ogólnie z charakteru dla wszystkich .Mi tez podoba sie pewna fryzjerka z którą rozmawiam w czasie strzyżenia, ale nie będę się wygłupiał z jakąś akcją ,bo po prostu może być miła dla wszystkich ,w końcu pracuje w usługach .

Gość gość
nie wiem, co mogłabym więcej zrobić, żeby się nie wygłupić, na razie zaczełam "polowanie" :)

Czasami nawet jak facet zauważy i nawet jak dziewczyna nie jest w jego typie to i tak moze to cioagnac zeby się np. Dowartościować

Gość gość
a można się dowiedzieć, czy jest się w typie faceta? nie pytając o to jego znajomych, bo ich akurat się nie zna, tylko go trochę?

Gość balszoy
w ostatnich latach urodziło się na wsiach sporo więcej facetów , jakieś tam zawodówki skończyli i nie widząc przyszłości dla siebie pozostali na gospodarce u ojców a tu bieda aż piszczy z głodu , dziewczyny wyjechały na zawsze do miasta, co pozostaje wieczorami, tylko pić a żadna nie wróci na wieś, która ze wsi uciekła

Możesz po sbosobie patrzenia , wiesz niektórzy byle co uwazaja juz za podryw .

Gość gość
będę robic swoje, a jeśli on przestanie na mnie zerkać chociażby, to odpuszczę... bo odpowiadać na moje pytania o pierdoły może z grzeczności, tak samo uśmiechać się przy tym...

Gość gość
na razie to ja jestem osobą podrywającą, on tylko patrzy, i odpowiada z uśmiechem na moje pytania- po jakim czasie sobie go odpuścić, jeśli nic się nie zmieni?

Gość gość
mam zamiar pokazać mu łechtaczkę pod stołem, może się skapnie że mu coś sugeruję

Gość gość
hahahahahahaha, ta jasne

Jak da Ci wyraźne sygnały ze nie jestes w jego typie np. Będzie spoogladać na inne dziewczyny , albo opowiadać albo delikatnie Ci sam moze zasugerowac jak wyczuje że TYy coś prubujesz z nim że nie jesteś w jego typie .

Albojak będzie robic uniki wtedy to znak ze musis go odpuścić jak będzie unikał widywań z Tobą

Gość gość
to na razie niech wyczuwa, a ja będę czekać albo na tak albo na nie- bo jakbym nic nie robiła, to potem bardziej bym żałowała tego, że nic w tym kierunku nie zrobiłam, a tak będę mieć swiadomość, że próbowałam powalczyć o niego

Ale ja wiem z własnego doswiadczenie ze czasami nie warto bo potem duma cierpii faceci tacy sa robia nadzieje zagadują a jak zauważa że kobieta cosc czuje to w okrutny sposób potem udadza ze Ciebie nie zna , chyba ze jesteś ładna czyli w jego typie to co innego ale jeśli nie to może okrutnie Cie odepchnać .

Gość gość
no właśnie nie wiem, czy jestem ładna- dla jednych tak, mam oryginalną urodę (nie polską), dla innych nie- nie wiem, jak jest w jego przypadku, jest bardzo inteligentny, miły, nie jest zbyt zadbany (ma pryszcze, chociaż już jest sporo po 20-tce)... ja zawsze na obcasie itp.

Gość gość
gość mam zamiar pokazać mu łechtaczkę pod stołem, może się skapnie że mu coś sugeruję - czyżbyś miała na imię Alicja???

Gość gość
nie, to ja poprawiam ciągle te włosy, wiadomo dlaczego