Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każdy facet wie kiedy kobieta próbuje go uwieść

Polecane posty

Gość gość
ciężko mi ocenić, ciemne ma te oczy swoje

Bo jak mu sie podobasz to żrenice powiny mu sie rozrzerzac , ale to tez zalezy od światła , a mimiki twarzy jakie robi gdy rozmawia z Toba ?

Gość gość
szuka wtedy kontaktu wzrokowego, uśmiecha się lekko, tzn. najpierw robi zdziwioną minę, że czegoś chcę, a w trakcie rozmowy, mimo, że nie rozmawiamy o niczym śmiesznym, zaczyna się lekko acz widocznie uśmiechać... a że ja nie chcę być za bardzo nachalna, to potrafię zwiać pod koniec takiej rozmowy albo spuszczam wzrok i przytakuję głową, także taka ze mnie bohaterka, debilem jestem ałuuuu

Gość gość
moze, fajnie by było, fajny facet to jest

Gość gość
Do mnie jak kobieta nie zagada, to choćby nie wiem co robiła, to w życiu jej nie zauważę.

Przynajkmniej unikniesz rozczarowania ale czasami tak jest że ludzie sami nas nakręca a potem my sobie cfoś wmówimy a potem oni nas nie znaja .

Gość gość
co znaczy "a potem oni nas nie znają"? po jakim "potem"? o jakiej sytuacji mówisz?

Np. Na coś się nie zgodzimy albo za szybko pokażemy że nam dana osoba sie podoba i sie spłoszy i potem traktuje Cie jak powietrze .

Gość gość
ja go widuję regularnie i prawdopodobnie się to przez najbliższe miesiace nie zmieni