Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba już zawsze będę samotna

Polecane posty

Gość gość

Całe życie byłam i będę samotna. Nigdy nie byłam duszą towarzystwa i nie mam szans na rozrywkowe życie, jakie mają niektórzy.

Gość kat i skat
kup se granata nim sie mozna calkiem niezle rozerwac

Gość gość
Bardzo zabawne... Mnie ludzi brakuje, kapujesz?

Gość gość
a umiesz gotowac?

Gość gość
żeby być w towarzystwie nie musisz być duszą od razu.

Gość gość
to ja powiem, ze jestem dusza towarzytwa, wpasuje sie wszedzie, mam sporo znajomych, jestem przecietnie ladna, ale pociagam mezczyzn, ale i tak bede zawsze sama poniewaz nie umiem stworzyc stalego zwiazku. to dopiero zagadka :) wiec uszy do gory niesmialosc jest latwiejsza do pokonania a jezeli emocjonalna pustka :)

Gość mala perla
Cos C***owiem i przeczytaj to uwaznie. Jestem wyjatkowo ladna, wyksztalcona, utalentowana, inteligentna. Wokol mnie jest masa ludzi. Mam poczucie humoru, ludzie uwazaja mnie za atracyjna i mila. I jestem tak samotna ze wczoraj sprawdzalam czy jestem w stanie sobie podciac zyly. Wsrod wszystkich ludzi jestem sama.. tak sama ze az boli. Myslisz ze mam lepiej?

Gość gość
nie wiadomo czy masz lepiej bo może autorka też jest ładna i miła

Gość mala perla
wczoraj zostawil mnie facet ktory twierdzil ze jestem jego idealem kobiety, fajnie nie?

Gość gość
uszy do gory... jest wielu facetow na swiecie...

Gość gość
tak , to prawda niesmiali maja gorzej!

Gość mala perla
mozliwe, ale chyba nie dla mnie...

Gość gość
Niby ludzie są dla mnie mili, nic do mnie nie mają, ale jak przyjdzie co do czego wieczory spędzam samotnie. Nie mam z kim pogadać, z kim wyjść. Może nie powinnam się tym martwić, bo przecież układa mi się w życiu - mam dobrą pracę, odnoszę sukcesy, uchodzę za osobę samodzielną i o silnej osobowości, ale w środku cierpię. Zawsze czuję się niedoceniana przez osoby, na których zdaniu mi zależy, chociażby przez faceta, który mi się podoba.

Gość gość
Z wyglądu jestem przeciętna, ale należę do osób sympatycznych. Niestety odkąd pamiętam zawsze było tak, że słyszałam od ludzi, że jestem bardzo fajną osobą, a tak naprawdę były to słowa bez pokrycia... Ludzie zawsze mieli swoje paczki, z którymi spędzali wolny czas.

Gość mala perla
Ooooo...dokladnie.. Ja od swojego faceta na pozegnanie uslyszalam ze ...sobie poradze... silne kobiety sobie przeciez radza. To jest to.

Gość gość
ech babeczki marnujecie się. tylu facetów jest też samotnych i marzących o naturalnych spokojnych babkach a nie silikonowych p******ych francach... gęby w podkowy - ale te uśmiechnięte - i żyć. z takim nastawieniem choćby wielka miłość się o was otarła to jej ni c***a nie zauważycie.................

Gość gość84
no bo ci "normalni" wg ciebie są na nich za mało "męscy" (cokolwiek by to znaczyło...)