Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam jechać i go odszukać

Polecane posty

Gość gość

Minęło ponad dziewięć lat historia jakich wiele. Byłam młoda i zagubiona przez problemy w domu, szkole czułam jak każdy jest przeciwko mnie gdy ja potrzebowalam zrozumienia, wsparcia i pojawił sie on który dał to i wiele wiele więcej. Wszystko było jak w bajce zniknęły problemy a każda myśl obracała sie wokół niego. Ta piękna bajka niestety wyszła na światło dzienne nie krylismy sie z tym jakoś bardzo problem polegał na tym ze on był dziesięć lat starszy, zaczął sie koszmar gdyż wszyscy na sile próbowali nas rodzielic. Zaczęliśmy sie ukrywać tak spędziłam najszczęśliwszy rok w moim życiu rok ponieważ on odszedł, odszedł do innej bez słowa tak po prostu z dnia na dzień. Potem wyjechałam myślałam ze tak zapomnę i ułożę sobie życie niestety tak sie nie stało nie potrafię pokochać nikogo innego z nikim nie jestem taka szczęśliwa jak byłam z nim. Postanowiłam jechać,odszukać go i sprawdzić jaka będzie jego reakcja gdy staniemy twarzą w twarz,chce sprawdzić czy to przyciąganie jak magnesy wygasło pragnę zrozumieć co tak naprawdę zniszczyło to co najpiękniejsze spotkało mnie w życiu. Czy to dobry pomysł??

Gość Endymion
Tak!

Gość gość
Hmmm jesli masz taka potrzebe to tak może wtedy emocje opadna i bedziesz w stanie zamknać ten rozdział i będzies wiedziała czy warto byłio a tak to bedziesz gdybac ...

Gość gość
Najgorsze jest to ze nie wiem czy sobie życie ułożył wiem ze mieli wielkie plany. Już raz go spotkałam gdy byłam w mieście w supermarkecie gdy go zobaczyłam przestałam oddychać serce mi mocno waliło i tak stałam w miejscu przez kilkanaście sekund on tez patrzył w moim kierunku tak samo jak kiedyś oczami pełnymi ciepła ja sie odwrocilam i poszłam

Gość gość
Ale ja nie wiem czy bym go szukała skoro wybrał inna

Gość gość
Wiele razy myślałam żeby spróbować nawiązać z nim kontakt lecz rozum powtarzał ze nie można niszczyć życia innym a oprócz tego jeśli sie kogoś kocha należy pozwolić mu odejść i życzyć szczęścia

Gość gość
Nie wiadomo dlaczego wybrał inna. Sytuacja była taka a nie inna nie mogliśmy być razem

Gość gość
To odszukaj go .

Gość gość
gdyby cie naprawde kochal , sam by cie juz dawno odszukal.

Gość gość
A skad ma wiedzieć gdzie ma ja szukać ?

Gość gość
Nie wie gdzie mnie szukać nawet gdyby chciał to jestem za granica

Gość gość
Myśle że warto skoro tak silne sa twpoje uczucia do niego i tyle lat przetrwałty .

Gość gość
Wie ze jestem z matka a moja matka kiedyś zrobiła wielki syf w jego życiu

Gość gość
facet jak kocha to znajdzie na koncu swiata, taka prawda. wystarczyloby mu twoje imie i nazwisko.

Gość spaślak_
to kiepski pomysl chyba nie warto sobie zaprzatac glowy kims kto ma cie w nosie.

Gość gość
a on nawet nie poszedl za toba w tym supermarkecie... patrzyl sie bo pewnie myslal; skad ja ja znam??

Gość gość
Ja mysle ze warto , z tego co piszesz to ma powody by nie szukac kontaktu z Toba .

Gość gość
moim zdaniem to bez sensu, sama jestem w podobnej sytuacji i w życiu nie odważyłabym się na poszukiwania, bo nie wiem jak poradziłabym sobie z sytuacją w której dowiaduję się, że on jest w szczęśliwym związku i mnie nie potrzebuje. skoro przez tyle lat się nie odezwał to po co to? własnego sumienia raczej nie uspokoisz.

Gość gość
O boze ile tu jest złosliwych warto jak juz wczesniej na pisałam :)

Gość gość
Po tym co razem przeżyliśmy nie wierze ze o mnie zapomniał. W supermarkecie nie byłam sama a on był z ojcem gdyby był sam myśle ze sytuacja inaczej by sie potoczyła