Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Tusk rekonstruuje rząd a ja chciałbym zrekonstruować paczkę Madzi i Werki

Polecane posty

Gość prawiczandra92

po pierwsze wypieprzyć Szczura za burtę i jakiś swoich znajomych dokooptować do Madzi i Werki no i siebie rzecz jasna. Jak oceniacie realność tego ambitnego i słusznego przedsięwzięcia?

Gość gość
popieram, dobrze gadasz nalać mu !

Dziękuje bardzo za poparcie. Szczur jest bardzo niepożądany nie tylko u boku Werki ale w całym tym szacownym gronie jako osoba siejąca zamęt i mogąca wchodzić mi w paradę. Jego czas dobiegł końca. Niedługo ja zamierzam wrócić w glorii chwały do Madzi i Werki bo byłem pierwszy przy nich.

Gość gość
Pierwszeństwo w tych sprawach nie liczy się za bardzo tylko siła polityczna.

Gość gość
a kupiłeś już karabin ?

Gość gość
Może i mogłyby ale karabin to karabin i z to z Jego lufy wyrasta niezbędna Ci siła polityczna do tego słusznego a ambitnego przedsięwzięcia.

Gość gość
Dodam skromnie - masz poparcie przynajmniej tej lepszej części ludu. Możesz śmiało szturmować swój cel a los będzie Ci sprzyjał.

Gość HKBD CCCP
Gdzie jest ten uśmiech losu. Zamiast Werki widziałem dzisiaj tego Szczura zawszonego.

Ty masz jakąś manię dotyczącą tych dwóch dziewczyn? Nie rozumiesz ,że nie znaczy NIE i że jak jakaś Ciebie nie chce, to zamiast jęczeć 3 lata trzeba innej poszukać?

Gość Coma Berenices
Jest mi to trudno zaakceptować, wręcz nie rozumiem odpowiedzi NIE. Składa się na to wiele czynników.

Zamiast się wysilać i wracać na siłę wspomnieniami do przeszłości, lepiej poczekać na tę jedyną. Jak Cię będzie kochać, to sama do Ciebie przyjdzie :)

Gość gość
Pavlo, przecież on jest chory psychicznie

Gość Czandra21
Weź mnie nie w******j. Miałem dobre intencje, chciałem zacząć żyć i poznawać świat u boku Madzi lub Werki. Ja brunet się nie podobam a jakiś kmiotek z mordą gryzonia i mysim kolorem włosów tak. Świat stanął na głowie.

Gość gość
Przecież sam wiesz doskonale, że jesteś ścierwem i to przeklętym ścierwem, zwykłym przygłupem, który nawet się nie potrafi zdecydować na W lub M. Jak się trzepiesz to losujesz która łapa, czy jak popadnie??

Gość Czandra21
Już mi to zarzucałaś że nie zależało mi na konkretnej dziewczynie, chciałem być z którąkolwiek a ja wszystko wyjaśniłem, że to nie tak jak myślisz. Mam powtórzyć swoje racje?

Gość Czandra21
Bo ja uważałem że póki nie jestem z nikim w związku to niby dlaczego miałbym sobie odmówić podejścia jeszcze do Werki. Później bym sobie pluł w brodę że tego nie zrobiłem. Chciałem zwielokrotnić swoje szansę na dziewczynę bo nigdy jej nie miałem. Przyciągnęły mnie obie wyglądem, miałem nadzieje że któraś z nich mi umożliwi bliższe poznanie siebie.

Gość gość
i jeszcze trzecia a własciwie pierwsza tj twoja żona musiało rzeczywiscie słabo ci iśc ze jej Lokal oddałeś

Gość Saljut9295
Chciałbym być w składzie paczki Madzi i Werki ale Szczur już skaził teren swoją obecnością i dalej go zatruwa.

Gość Generał Czandra
Szczura nie będzie na maturze w maju. Będę ja, Madzia i Werka i inni licealiści których miałem przyjemność poznać. Specjalnie dla Madzi i Werki się próbowałem z nimi zakolegować żeby mnie nie miały za obcego. No i nawet się to poniekąd udało ale umarł kontakt śmiercią naturalną bo nie zostałem chłopakiem którejś z nich.

Gość Sojuz Apollo
Dostaniesz Tygrysy, Pantery, Jagdpantery oraz Sturmtigery do zniszczenia ognisk oporu Szczura. Naczelne Dowództwo obdarzyło cię znacznym zaufaniem - nie zawiedź nas!

Gość PTRD 41
Śmiałe zamierzenie, zrealizujmy je!