Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elewira27

kolki znalazlam na nie sposob

Polecane posty

Gość Elewira27

Niedawno kupilam SOBIE mleko modyfikowane dla dzieci 2letnich to jest nr.3 i 4 w rossmanie Bebilon.Drogie ale najsmaczniejsze.Probowalam wielu rodzajow tych mlek i to mi podeszlo.Wyjadam lyzka z puszki az zaspokoje swoja chec na cos slodkiego bo te mleka sa slodkie.Karmie piersia i zauwazylam,ze kiedy zjem mleko to maly nie ma zadnej kolki a gazy mu odchodza bez napinania brzuszka po czym jeszcze mamy przepuchline pepkowa:D.Polecam! Moze wam inne mleko podpasuje smakiem ale musi byc 3 lub4.

Gość gość
heh nie slyszalam ale moze dobry sposob;)mam nadzieje ze mi sie nie przyda ale wiem ze kolki to duuzy problem

Gość gość
po co ty to pożerasz,jak tak niby "służy" dziecku to dawaj mu to mleko a nie sama wpierdzielasz

Gość gość
kobieto wez sie lecz, mleko nawet to przenika do mleka matki, w mleku niedostosowanym do wieku dziecka sa skladniki ktorych nie powinno spozywac dziecko np 6miesieczne

Gość gość
taa a z tego co matka je na codzien to nie przenika heheh takie mleko na pewno lepiej sluy diecku niz ta chemi ktora daja nam praktycznie do wszystkiego