Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zoskasamoska123321

艁ADNY 艢LUB I WESELE TANIM KOSZTEM

Polecane posty

Go艣膰 Bgg
Witam. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KONTAKTU. Firma, kt贸r膮 mog臋 poleci膰 jest profesjonalna i pomaga w wyborze sali dodatkow itd., kameruja na dwie kamery. Zapraszam brydzia77@o2.pl dzia艂aj膮 na terenie kotliny k艂odzkiej, ale nie tylko. PoZDRAWIAM nic nie tracisz...napisz do mnie:)a Twoje wesele b臋dzie profesjonalnie przygotowane za rozs膮dn膮 cen臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oaza1
Gie艂da kwiatowa w Tychach owszem, ale wi臋kszo艣膰 stoisk nie obs艂uguje detalist贸w a nawet je艣li to dolicza 100% warto艣ci. Dlatego warto wcze艣niej poogl膮da膰 dodatki na allegro i spisa膰 sobie ceny na kartce, nie raz zamawiaj膮c u jednego allegrowicza wychodzi taniej ni偶 na tej gie艂dzie, wiem bo sama by艂am tam w艂a艣nie po takie rzeczy dla siostry, kt贸ra bra艂a 艣lub.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka222222222
cooo ??? 1000z艂 za alkohol ? :O to na ile go艣ci to ? Ja mam 100 os贸b i planujemy wyda膰 3000z艂 na alkohol + wino 1000z艂 + barman 3000z艂 - to chyba najdro偶sza sprawa u Nas na weselu.. Jedzenie wychodzi Nas 10 000 tys suknia 1000z艂 szyta po znajomo艣ci dodatki (buty, welon, bi偶uteria, bielizna) 1000z艂 auto 500z艂 garnitur 1500z艂 dekoracja sali, ko艣cio艂a, samochodu 3000z艂 zesp贸艂 3500z艂 kamerzysta 1500z艂 fotograf 1000z艂 zaproszenia 300z艂 ko艣ci贸艂 500z艂 organista 300z艂 razem nasz wychodzi ok 32 tys z艂otych za 2 dni wesela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Malutka ty podajesz ceny typowe bez jakichkolwiek oszczednosci. Wida膰 polecia艂a艣 po najmniejszej linii a ten w膮tek dotyczy oszcz臋dno艣ci na rzeczach zbytecznych. To 偶e mo偶na tyle wyda膰 ka偶dy wie. Sztuk膮 jest wyda膰 mniej i osi膮gn膮膰 ten sam efekt a uwierz mi 偶e mo偶na.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felicja alicja
hej kobietki, ja bra艂am slub w 2012 roku, wiec troch臋 opowiem jak ja zaoszcz臋dzi艂am: - na allegro znalaz艂am sliczne zaproszenia, do tego ju偶 wypisane komputerowo, u tej samej kobiety zamawia艂am winetki i inne pierdo艂ki-zap艂aci艂am groszowe sprawy a naprawd臋 by艂y bardzo gustowne - fotografa szuka艂am jak wariatka i znalaz艂am za 1800 zl fotografke i kamerzyst臋, m艂odych fajnych ludzi z 10000 pomys艂贸w, rozkr臋cali dopiero interes i troch臋 si臋 obawia艂am o fuszere a wysz艂o lepiej ni偶 u profesjonalisty za grub膮 kasiore, dosta艂am ok. 3000 zdj臋c na plytce, te kt贸re chcia艂am sama sobie wywo艂a艂膮m, - ko艣ci贸艂 sobie sama ozdobi艂am, samoch贸d tak偶e, wszystko kupi艂am albo na allegro albo na gie艂dzie kwiatowej- obr膮czki warte 4000 mamy za 500 zl bo mielismy swoje z艂oto - buty kupi艂am w deichmanie UWAGA!!!!! za 19 z艂, biale pi臋kne klasyczne szpilki z przeceny, -fryzura i makija偶- kuzynka jest fryzjerk膮 z poko艅czonymi kursami wiza偶u- wszystko za free - bi偶uterii nie mia艂am prawie wcale, tylko kolczyki- prezent od m臋za - garnitur m臋za- za 400 z艂, zwyk艂y bez zadnych udziwnie艅, bez zadnych starodawnych kamizelek, muszek itp. buty m臋za 100 z艂 - napoje ju偶 kompletowa艂am rok wcze艣niej na r贸偶nych przecenach, tak samo alkohol -samoch贸d porzyczylismy od szwagra szefa, super fura, dalismu mu za to wisky -nie mielismy poprawin na sali tylko w domu, jedzenie si臋 nie zmarnowa艂o a nic za to nie p艂aci艂am, by艂o super, wspominanie i og贸lnie super atmosferka za wesele na 70 os贸b wyda艂am 20 tys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My mieli艣my szcz臋艣cie do sali, za osob膮 za talerzy w bia艂ostockiej Niagarze zap艂acili艣my 140 z艂. - alkohol kupowany oczywi艣cie w tamtym roku - barman to m贸j dobry kolega, wi臋c nam policzy艂 po艂ow臋 stawki - kamerzysty nie ma (nie lubi臋 siebie na kamerze) - zaproszenia wykona艂a moja przyjaci贸艂ka (zamiast prezentu 艣lubnego)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja organizowa艂am wesele w http://rcc.pl/ i nie pami臋tam dok艂adnie cen, ale wyszla naprawde sensowna cena w prownaniu do innych lokali. A tu od razu jest zapewniony i DJ i jedzenie i fotograf, dow贸z, od wyboru do koloru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kimmi
U nas pierwsza i najwi臋ksza oszcz臋dno艣膰 to by艂o wzi膮膰 list臋 go艣ci i wykre艣li膰 z niej wszystkie osoby, kt贸re zapraszamy bo wypada albo z rozp臋du i zostawi膰 tylko tych, z kt贸rymi naprawd臋 by艣my chcieli dzieli膰 ten dzie艅 (niekt贸rzy z tych, kt贸rych nie zapraszali艣my, si臋 potem obrazili na nas, ale co tam...;) Wysz艂o 24 osoby, a tyle mo偶na by艂o zmie艣ci膰 pod namiotem w ogr贸dku te艣ci贸w. Zastaw臋, sto艂y, 偶arcie wzi臋li艣my st膮d (http://www.alfacatering.pl). Wi臋kszo艣膰 go艣ci jest okolicy, wi臋c nie potrzebowali noclegu, a te kilka os贸b rozlokowali艣my po rodzinie. Sukienk臋 zam贸wi艂am z Chin na DHGate (linka nie podam, bo mi wywala). Ksi臋dza mamy zaprzyja藕nionego i nie zrzyna艂 z nas, sami te偶 dekorowali艣my ko艣ci贸艂. Limuzyny nie by艂o, tylko motocykl m臋偶a (mia艂am sukienk臋 do kolan, da艂o rad臋). Ot, ca艂a filozofia nasza :D A by艂o bardzo fajnie, to naprawde niezapomniane chwile.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na weselu ( jak i na kazdej innej imprezie) najwazniejsze jest fajne TPOWARZYSTWO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sywlia
My zamiast wesela robimy uroczysty obiad 艣lubny, z alkoholem, tak jak wesele tylko po prostu kr贸cej i bez ta艅c贸w:) ot taka oszcz臋dno艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O to m贸j 艣lub i wesele :) Zaznacz臋 i偶 by艂o to przyj臋cie na 25 os贸b w pi臋knej sali jednego z hoteli :) Za osob臋 (obiad+zimne przek膮ski+kolacja) 175 z艂 Placki w艂asne Tort 50 z艂 Alkohol w艂asny (tego Wam nie powiem bo ojciec ze szwagrem organizowali) Sukienka wraz z przer贸bkami 1500 z艂 Fryzjerka, kt贸ra robi艂a te偶 makija偶 500 z艂 (w tym pr贸bny,farbowanie w艂os贸w) Paznokcie sama robi艂am Buty i reszta dodatk贸w 250 z艂 Ksi膮dz 300 z艂 Przystrojenie ko艣cio艂a (zakonnica z ko艣cio艂a) 250 z艂 Organista + skrzypaczka 250 z艂 Samoch贸d 150 z艂 Zaproszenia z 50 z艂 Przenocowanie go艣ci m臋偶a (z daleka byli) 200 z艂 . . . Razem jakie艣 7000 z艂. . . . 艢lub w 2005 roku. Miasto Pozna艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i fotografa nie by艂o. Siostra mia艂a aparat, szwagier kamer臋 troch臋 si臋 na tym zna zmontowa艂 ca艂o艣膰 i nagra艂 na p艂yt臋 (kilka kopii wi臋cej by艂o). Zdj臋膰 mamy du偶o,chyba ze 100, bez sesji tylko to co z wesela. Uwa偶am, 偶e by艂o pi臋knie :) Sala romantycznie przystrojona (w cenie) 艣wiecami i p艂atkami r贸偶 :) Nie 偶a艂uj臋, 偶e nie robili艣my weselicha dla fa艂szywych ludzi z rodziny,kt贸rzy latami ze mn膮 nie rozmawiali. Byli ci kt贸rych lubi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂 te偶 parkiet na kt贸rym go艣cie 艣wietnie si臋 bawili :) w cenie dostali艣my z m臋偶em apartament na noc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ma byc 艂adnie i tanim kosztem to zdecydowanie polecam http://www.zakatek-smaku.pl/ - kameralna, niewielka sala, ale pieknie urz膮dzona. mila obs艂uga i podaj膮 przepyszne jedzenie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja proponuje sale w Chorzowie http://www.rcc.pl/ - jak tam bylam ostatnio na weselu kuzynki do bawilam sie najlepiej na 艣wiecie! taki fajny klimat, salka - rewelacja, a i jedzenie niczego sobie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas przyj臋cie weselne by艂o w ogrodzie na posesji rodzic贸w, ciocie i babcie robi艂y ciacha, um贸wilismy si臋,偶e ten kto m贸g艂 przyszed艂 z aparatem/kamer膮 i robi艂 zdj臋cia, potem jak to zebrali艣my to ca艂kiem sporo wysz艂o! Catering mia艂am polecony od znajomej - http://www.slimak.com.pl - 艣wietni ludzie, no a wiadomo, sukienka buty koszula itp, na tym raczej nie zaoszcz臋dzisz. A liczb臋 go艣ci to juz z za艂o偶enia mieli艣my zredukowan膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My planujemy nasz slub z narzeczonym i zostalo nam wybrac zespo艂. Znalezlismy firm臋 http://www.artmargot.pl/pl/oferta/zespol_muzyczny__%C2%A0do%C2%A0tanca_na_wesele_i%C2%A0bal/ ktora oferuje pomoc przy wyborze zespolu i podobaja nam sie 2 z nich. Czy wy mieliscie przyjemnosc wspolpracowac z ta firma? i jak wrazenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, Hej :) Spr贸bujcie zdecydowanie poszuka膰 tutaj http://www.gdziewesele.pl/ ,wielu moich znajomych korzysta艂o z tej strony podczas organizacji 艣lubu i wesela (chocia偶 nie tylko :)) i byli bardzo zadowoleni :) Jest tam du偶o 艂adnych lokali i mo偶na trafi膰 na naprawd臋 przyst臋pne ceny, a przy okazji te偶 wybra膰 fotografa i ca艂膮 opraw臋 艣lubn膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kwiecie w Bukiecie
Witamy przysz艂e Panny M艂ode usmiech.gif od niedawna zajmujemy si臋 dekorowaniem ko艣cio艂贸w na 艣lub na terenie Torunia i okolic. Nie mamy jeszcze w艂asnego portfolio, dlatego proponujemy nasz膮 us艂ug臋 po atrakcyjnych cenach w zamian za zdj臋cia do portfolio oraz polecanie nas innym parom. Zapraszamy na nasz膮 stronk臋 i na facebooka usmiech.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂uchajcie, te porady s膮 fajne, ale i tak g艂贸wny problem to cena talerzyka :( my zdecydowali艣my si臋 na sw贸j samoch贸d,brak kamerzysty, dekoracje samodzielne, skromny bud偶et na stroje ale i tak ceny w knajpach nasz rozwalaj膮 :( list臋 go艣ci okroili艣my ile si臋 da znacie jakie艣 fajne miejsca w Warszawie i okolicach ( p贸艂noc) za przyzwoite pieni膮dze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przy艂膮czam si臋 do powy偶szej pro艣by - znacie fajne (ale niedrogie) miejsce na wesele w okolicach p贸艂nocnej warszawy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem ze Szczecina. 艢lub dopiero w przysz艂ym roku w czerwcu, ale sal臋 ju偶 zarezerwowali艣my - 170 z艂 w tym alkohol (w贸dka, wino) i tort. Sala jest bardzo 艂adna, bez tandety. Zawsze mam problem z kieckami 艣lubnymi- 偶adna mi si臋 nie podoba, ale uda艂o mi si臋 znale藕膰 model w moim stylu za 800 z艂. 5 razy pyta艂am Pani膮 w salonie czy na pewno tylko tyle ;), Buty kolorowe, wi臋c pewnie potem jeszcze za艂o偶臋. Zdj臋cia zrobi znajomy kole偶anki za 600 z艂. Dj na ca艂a noc kosztowa膰 b臋dzie 1200 z艂, a zaproszenia robimy sami:). Noclegi dla go艣ci z poza miasta w wyremontowanych akademikach, w pokojach z osobnymi 艂azienkami i aneksem kuchennym, ok. 40 z艂 za dob臋. AAA wesele na 60 os贸b, bez poprawin.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie najlpeszym przepisem na 艂adny slub i wesele tanim kosztem to znalezienie przytulnej i 艂adnej knajpki z fajn膮 obs艂ug膮 (np. http://zakatek-smaku.pl/ ) i nie zapraszanie "miliona" os贸b, tylko tych najbli偶szych ;) pomysl przetestowany, zako艅czony pe艂nym sukcesem i fantastyczn膮 weseln膮 zabaw膮 do bialego rana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wg mnie najlepsza opcja to kwiaty stabilizowane :) pi臋kne i trwa艂e :) rosebelle.eu ma tak膮 opcj臋 :) pi臋kne bukiety 艣lubne maj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rosebelle - za艣miecieliscie ka偶dy w膮tek na tym forum, a偶 zajrz臋 z ciekawo艣ci :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My sporo zaoszczedzilismy na sali - http://www.rcc.pl/ - koszta nie byly duze, a jeszcze za艂atwili nam samochod, ekipe do filmowania itp. Bawilismy sie 艣wietnie, duzo miejsca do ta艅ca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zdecydowa艂am si臋 na bardzo ma艂e przyj臋cie w tej restauracji http://www.restaurant99.com/ Maj膮 super jedzenie i atmosfera by艂a naprawd臋 艣wietna. Je艣li chcesz zaoszcz臋dzi膰 zr贸b ma艂e przyj臋cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrobSW脫J艢lub
Na czym mo偶na zaoszcz臋dzi膰? - w艂asne napoje i alkohol, tak jak zosta艂o napisane wcze艣niej, najlepiej szuka膰 promocji. - w艂asne ciasta - mamy albo ciotki z pewno艣ci膮 b臋d膮 zadowolone, 偶e b臋d臋 mia艂y sw贸j wk艂ad w przyj臋cie weselne i mo偶e jak zajm膮 si臋 wypiekami nie b臋d膮 robi艂y zb臋dnego zamieszania tu偶 prze 艣lubem ;) - w艂asnor臋cznie wykonane dekoracje i podzi臋kowania/upominki dla go艣ci. Naprawd臋 nie warto z nich rezygnowa膰, a je艣li chcemy oszcz臋dzi膰 wystarczy dobry pomys艂 i troch臋 w艂asnej pracy. - znajomy fotograf/kamerzysta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko w sumie ju偶 zosta艂o powiedziane. Ja bym zrezygnowa艂a np. z wiejskiego sto艂u kosztem pokzau fajerwerk贸w http://www.fajerwerkigorzow.pl/ jest 艣wietny i d艂ugo zapada w pami臋膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pierdziele gosciu w d**e se wsadz te fajerwerki a nie w ka偶dy temat opisujesz to samo... reklama jak nic...

Udost臋pnij ten post