Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MARZEC 2014 PRZYSZŁE MAMUŚKI

Polecane posty

Gość gość
Hej dziewczyny, chciałam zapytać, czy nie byłybyście zainteresowane kupnem kilku ubranek na dziewczynkę, noworodka? Mam obecnie 3miesięczną córeczkę i parę sztuk świetnych, noszonych dosłownie kilka razy ubranek na 56/62. Rodziłam we wrześniu, więc mam też kilka cieplejszych rzeczy, w sam raz na Wasze terminy :) Gdyby któraś z Was była zainteresowana, proszę napiszcie: macpl@o2.pl Przepraszam za wcięcie się do tematu, życzę zdrówka Wam i Waszym dzieciaczkom :) p.s. A kilogramami się nie przejmujcie, maluchy skutecznie wyssają z Was wszystko tak, że po porodzie będziecie wyglądały jak sucharki :P Hej :) 🖐️

Gość ew_aa
Cieszę się, że po wizycie ok. Ale ten lekarz to mógłby być milszy tak swoją drogą. Przecież masz prawo pytać w razie wątpliwości. A jak samopoczucie dzisiaj?? Mnie męczy zgaga i Mała daje mi popalić od rana kopie jak szalona. Piszcie dziewczyny jak tam u was bo coś cicho na tym naszym topiku.

Gość gość
samopoczucie w miare;)choc pogoda nienajlepsza;)moje malenstwo tez dzisiaj daje czadu,zwlaszcza na wizycie;)zgage tez mialam kilka dni temu.pewnie jeszcze nie raz wroci;/pamietam ze zawsze zimne mleko mi pomagalo.