Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyjątko 8812

nie mogę się pozbierac i dojsc do ładu

Polecane posty

Gość żyjątko 8812

Osiem miesięcy temu rozstałam się z facetem.Byliśmy razem prawie cztery lata z jedną dwumiesięczną przerwą. Nie mogę się do tej pory poznierać,myśle, ze nicdobrego już mnie w życiu nie spotka,zawsze będę sama.Mam swoje hobby, zajęcia, chodze na przeróżne kursy, non stop wychodzimy gdzieś ze znajomymi, w pracy też nawał obowiązków. wiec na nudę nie narzekam, ale brakuje mi bliskiej osoby.Ciężko jest.Jak tak ma być przez reszte życia to już nie wiem jak to bedzie.

Gość gość
czy żona wkroczyła?:)

8 miesiecy ? Jakbys byla 8 lat sama -moglabys lamentowac .A tak? Trzeba sie tylko uzbroic w cierpliwosc, myslec pozytywnie, usmiechac sie i wszystko sie pouklada .Kobieto -na swiecie jest tylu wolnych , samotnych ludzi .Tylko garsciami rwac, jak dojrzale wisnie . Milego dnia .

Gość żyjątko 8812
Żony nie było.Obydwoje wolni. No, może 8 miesięcy to nie dużo, ale przykro mi byc samej.Nie wiem, nie wyobrażam sobie jak to dalej będzie.Przed moim już byłym tez długo byłam sama.Nie żebym narzekała, bo mam gdzie mieszkać, praca jest, sama się spokojnie utrzymam, ale chciałabym miec kogoś bliskiego.

Gość temperatura wrzenija
Daj sobie czas.

masz normalne pragnienie .Kazdy zdrowy emocjonalnie czlowiek chce kochac i byc kochany .Na wlasciwa osobe trzeba czasem poczekac.Trzeba sie mocno rozgladac , poznawac, segregowac , wybrac to co najbardziej nam pasuje . Cierpliowsci KOCHANA. To nie sklep z bluzeczkami.A szkoda :-P

Gość żyjątko 8812
Dać sobie czas?Hm.Tylko ile.I tak nie ma dnia , żebym o nim nie myślała. odganiam te myśli. Eleene--tylko co, jeślli nie ma już normalnych, wolnych?Nawet normalnych z odzysku?A w internecie albo babiarze albo zakompleksione sierotki? Z resztą i tak jest ciezko.

Gość żyjątko 8812
8, 8 , śmiejcie się.Wcześniej byłam trochę więcej sama.Więc wiem jak to jest. Kurcze, myślałam, że się pobierzemy , jeszcze założymy rodzinę, a tu były zmienił zdanie.

a ile masz lat Kobieto ? Ja ulozylam sobie zycie po raz drugi w wieku 43 lat . Tez tak myslalam, ze nie ma nikogo fajnego, normalnego i pasujacego dla mnie . A guzik . Jest taki mezczyzna , ktory spelnia wszystkie moje wyobrazenia .Wszystkie . Tylko trzeba bylo poczekac- az 4 lata .Ale oplacalo sie . Pisze C**** to, bys podbudowala swoja wiare . Kazdy czas w zyciu jest fajny , tylko nalezy spojrzec na niego z wlasciwej perspektywy .Dostrzec kazda zalete , a wade zminimalizowac.Jeszcze raz -glowa do gory .Mysl optymistycznie a bedzie dobrze .I pamietaj -usmiech na twarz , nawet gdyby to mialbys wymuszony .

Gość żyjątko 8812
Za dwa tygodnie 36 ;(. Wiesz, zegar biologiczny i te rzeczy :( Nawet jak jakiegoś kiedys spotkam i chciałby mieć dziecko, to dla mnie jest za późno.