Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Gwałcicieli i pedofili powinno się kastrować chirurgicznie i dawać wysokie kary

Polecane posty

To czy pedalstwo jest czymś prawidłowym lub nieprawidłowym to tylko na podstawie - czy mi się podoba czy nie, kwestia gustu. Pedofilia to zwykła dewiacja jak inne, przecież nikogo nie potępia się za pedofilię, nekrofilię czy zoofilię tylko za g***t. Dewiacja nikomu krzywdy nie zrobiła. Ale obiektywnie to raczej wiara w żydowskiego zmyślonego i stworzonego w umysłach żydów bożka jest patologią i debilizmem, ograniczeniem umysłowym, wiarą dziecka w cudownego św Mikołaja.

Gość gość
Nie podziwiam dewiantów, homo to najlżejsza dewiacja.

Wiarę w boga powinno się tracić tak jak pierwsze zęby - Adolf Hitler. Mimo jego mocno zaburzonego mózgu najważniejsze cechy poznawcze człowieka zostały nienaruszone. Ideałem Niemieckiego żołnierza był wierzący w boga ale oderwany od wszelkiego wyznania i praw w nim panujących - to propagował Hitler. Hitler nie akceptował i nie chciał pedałów ale lesbijki doceniał i szanował a gówn*iany boże jahwe już nie szanował, jahwe żadnego homo nie szanował, Hitler tylko damską cześć.

Ty żydzie athelgaski jesteś ułomem ze swoją propagandą, i każdy pedał czy nie pedał wierzący w twojego bożka też jest ułomny a mnóstwo jest pedałów wierzących w żydów w jahwe czy w Jezusa. W Niemczech hitlerowskich za takie poglądy, antyseksualne zachowania i kulturę zgniłbyś prześladowany w wiezieniu albo w Dachau. Tak Hitler rozprawiał się z każdym podejrzanym swoim obywatelem. Co tego już nie czytałeś? Hitler to też był taki mały Stalin co swoich zabijał.

Gość gość
Na szczęście Adolka już dawno robaczki zjadły , a wy przeżuwacie jak mrówka okres ;-)

Gość gość
mam pytanie a propos kobiet- jak to on ja rzuci a ona go o g***t oskarzy??? przeciez to musza byc dowody bo to powazne oskarzenie