Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Gwałcicieli i pedofili powinno się kastrować chirurgicznie i dawać wysokie kary

Polecane posty

Gość gość
Luzer- babcia, matka, siostra, dziadek się nie liczą

Co Ty taki złośliwy jesteś? W ogóle zauważyłem, że tu wszyscy na wszystkich nalatują prawie. No ale Google czy Ble Ble są mili.

Nie jestem złośliwy, tylko hipotetyzuję... Raz napisze, że był na g****ie i żartuje. Innym razem napisze, że jest lewakiem. A dzisiaj pisze, że chce kastracji podofilów i g****icieli. Słowem cykl, jak w obwodzie trójfazowym. W sumie chwalił się kiedyś, że zioło też lubi zajarać. To też może mieć wpływ. U nas w robocie jest jeden, że jara trawę w szatni, a potem się śmieje do siebie cały dzień...

Żydów, fanatyków religijnych, przede wszystkim polskich żydów podających się za aryjczyków, zdrajców III Rzeszy ze szczególnym uwzględnieniem ludzi aseksualnych, nie chcących się rozmnażać ani nawet się całować. Po co takie coś żyje w ogóle? Nic tylko czekać aż zdechną tak jak g****iciele.

Jak bardzo poryty trzeba mieć łeb aby podawać się za żyda i podziwiać Hitlera? To coś jak Polacy naziści - dno i wstyd.

Czemu ble blaku nie jesteś za tym, aby rencistów eksterminować, przecież tacy jak ty, to pasożyci społeczni. Gdyby ci zabrano rentę, to chociaż miał byś pracę, choćby chodzenie po śmietnikach i zbieranie puszek i złomu, praca pożyteczna, ty byś zarobił, środowisko zarobi i hutnictwo zarobi, metale dzięki temu będą tańsze, ale po co, lepiej włudzić rentę i żyć jak pasożyt.

l oooser nie żyje na koszt podatników, żyje na koszt rodziny, więc to problem rodziny a nie sp ołeczeństwa, skoro twierdzi że pracuje w domu, znaczy że widocznie pasożytem nie jest, skoro rodzina go utrzymuje.

U mnie na wsi wiele kobiet nie pracuje zawodowo, co nieznaczy że nie pracują, one też charują, czy to w ogrodzie czy w domu, dzięki temu ich mężowie nie muszą robić tego co ja, czyli po pracy dalej pracować w domu i wokół domu, dlatego też że nie mam żony, to też mój d om i ogród idealny nie jest, brak na to czasu a czasem leń dopadnie. .

A taki Ble blak jest jak dziecko, matka ma z nim tylko same problemy, pewnie nawet musi go umyć i tyłek wytrzeć, a ble blak zapewne nawet palcem nie kiwnie aby pomóc matce

Gość gość
raczej trwale izolować ,czesc kafeteriuszy także ,w sumie to skąd wziąść tyle wiezień ?

P********a kafeteria, trzeba k***a kombinować jak koń pod górkę, bo niewiem czemu, ale c****sze "treść została uznana za span" A ta sama treść podzielona na cztery posty już nie jest spamem, co za debil pisał to oprogramowanie, pewnie jakaś baba feministyczna, która studia zaliczyła robiąć lody wykładowcą i teraz ma uraz do facetów.

Gość gość
Bsa ANALfabeto- wykładowcOM

gość-Nie moja wina że wasz język taki skomplikowany, po cholera wasze ą, skoro om i ą to to samo znaczy. P******y ten wasz język, nigdy nie wiem czy napisać ą czy om, albo y myli mi się z e, ś myli mi się z si. W Ślonskim języku takich pierdół nie ma.

Gość gość
To k***a nie pisz na forum dla polaków. Pisz sobie na niemieckich lub swoich

gość-Nie zauważyłem aby w regulaminie był zakaz pisania obcokrajowcom, więc po staropolsku powiem ci jedno, W*********j!!!!

Gość gość
Już widzę jak czytałes :-D

słuchajcie co wy uważacie że jeżeli pisze że trzeba kastrować pedofili i g****icieli to jestem za prawicą x lewica nie popiera g****icieli i pedofili my nie jesteśmy zboczeńcami !!!

Gość gość
Tak, tak się powinno postępować z g****icielami i pedofilami. Niestety, w Polsce pedofil ma większe poparcie i prawa niż homoseksualista, który nikomu nie wyrządza krzywdy.

gość- mylisz się. To są naczynia połączone, a homoseksualizm to wstęp do pedofilii. Nikt nie rodzi się homoseksualistą, tylko uważa się za homoseksualistę, bo mu tak lewacka propaganda wmówiła. Jak ktoś jest zdolny do tego, żeby mu wmówić, że jest homoseksualistą, to jest też zdolny do tego, żeby mu wmówić, że jest pedofilem. Poza tym przykłady Krollopa i Samsona - bohaterów dwóch afer pedofilskich. Obydwaj byli homoseksualistami, którzy zmarli na HIV. Nie dajcie sobie wmówić lewakom, że pedalstwo jest czymś prawidłowym!!!

Gość gość
Hm... Są pedofile, którzy mają stosunki tylko z kobietami. I chronieni przez kochające mamuśki (czy warto? Ciężko spać w nocy?)

_BLE BLE_-Pedał to zboczeniec. Ostatnio Amerykańskie towarzystwo psychiatryczne uznało pedofilę za orientację seksualną. Twoim zdaniem Grodzki nie jest zboczony? Umówił byś sie z Grodzkim na randkę, według lewicy jest kobietą.

Ble ble-Umówił byś się z Grodzką na randkę z śniadaniem?

Gość gość
To ze uznali to nie oznacza ze jest to legalne i nie karalne

Gość gość
Pedał jest zboczony, ale nikomu swoim zboczeniem krzywdy nie robi. Brońcie pedofili, co na to możecie jak zostaliście stworzeni :D

Gość gość
Nie tłumacz, krytykuje Grodzką za wygląd, nie na temat, a sam pewnie lata za takimi <15.