Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Gwałcicieli i pedofili powinno się kastrować chirurgicznie i dawać wysokie kary

Polecane posty

niestety w Polsce to nie możliwe gdy by były takie kary zaraz by się statystyka poprawiła [cześć]

Gość kastracja pedofila
ile kosztuje u ciebie kastracja uczuciowa?

Gość gość
no ble ble tutaj bardzo prawicowe poglądy masz :D

Gość gość
Ja bym wybil wszystkich co biorą renty. Gowno żyjące na koszt innych

ale nie jestem prawicowcem x Debilu nie wiesz jakie są dziewczyny? Facet by ją rzucił a ona oskarżyła by go o g***t. I co wtedy? Kastracja? Jesteś głupi jak twoja matka dupodajka x po to jest prawo że by je udoskonalać :)

Gość gość
sam jesteś gównem żyjącym na koszt innych. śmieciu

Gość gość
A ja bym była za kastracją.Zwłaszcza jeśli chodzi o recydywistów. Ledwo wylezie taki z pierdla a już kolejnej ofiary szuka.I tak w kółko. Albo w przypadku gdy udowodni mu się wielokrotne g***ty.Wtedy odpada opcja że ktoś zostanie wykastrowanyy przez fałszywe zeznania wściekłej laski.Zresztą, takim panienkom powinno się dowalać za to takie wysokie kary - zwłaszcza pieniężne żeby do końca życia nie mogły się wypłacić.

Gość gość
A kobiety pedofilki jaka kara?

Gość gość
Ja uczciwie zarabiam płace podatki i NA TAKIE GOWNO IDĄ MOJE PODATKI

"A ja bym była za kastracją.Zwłaszcza jeśli chodzi o recydywistów. Ledwo wylezie taki z pierdla a już kolejnej ofiary szuka.I tak w kółko. Albo w przypadku gdy udowodni mu się wielokrotne g***ty.Wtedy odpada opcja że ktoś zostanie wykastrowanyy przez fałszywe zeznania wściekłej laski.Zresztą, takim panienkom powinno się dowalać za to takie wysokie kary - zwłaszcza pieniężne żeby do końca życia nie mogły się wypłacić." x masz racie :)

I pedofilów i g****icieli i cyganów i emigrantów z niektórych krajów, I inny niepożądany genetycznie i rasowo element . . .

Gość gość
a Ci co biorą rentę, to z nieba im spłynęła?! też pracowali i płacili podatki żeby ją dostać. niepełnosprawni na rentach inwalidzkich dostają grosze i są praktycznie wykluczeni z życia, chciałbyś się z nimi zamienić?? rozumiem, że kiedy nadejdzie Twój czas, to aby nie być gównem honorowo poderżniesz sobie gardło i nie będziemy na g***o płacić i g***a oglądać. ludzie co się z wami dzieje :o

Gość gość
Takie gowno jak ble ble nie pracował i bierze rente

A taki luzer lepszy? Ktoś się go pyta: Czemu nie pójdziesz do pracy? On na to: Czy to komuna, żebym miał iść na etat?

Gość gość
a zauważyłeś, że jest poważnie chory? zamieniłbyś się z nim za rente?? najlepiej nazwać gównem, zastanów się człowieku, bo nie wiesz co Ciebie może spotkać i czym możesz być wg Twojej logiki.

Gość gość
luzer nie ma renty, jest po prostu obibokiem któremu się pracować NIE CHCE. nie myl pojęć

Gość gość
zgadzam się z "Debilu nie wiesz jakie są dziewczyny? Facet by ją rzucił a ona oskarżyła by go o g***t. I co wtedy? Kastracja? Jesteś głupi jak twoja matka dupodajka " Kobiety najczęściej o takie rzeczy oskarżają gdy ucierpi ich duma. A zwykle też one same chcą seksu tylko później mówią co innego.

Tyle, że ktoś normalny, nawet jak jest utrzymywany przez rodziców, idzie do pracy dla swojej satysfakcji. Swoją drogą Św Paweł napisał kiedyś: "Kto nie pracuje, niechaj też nie je". Poza tym Ty masz mentalność dużego dzieciaka. Nie zajmujesz się poważnymi rzeczami tylko bredniami typu PUA..

A rzeczy typu kto ma jaką czaszkę, czy języki starożytne to są poważne rzeczy? Ja nie wykluczam, że coś porobię zawodowo, jak będzie fajna oferta i mnie wezmą. Na razie uczę się języka i ćwiczę pompki, rozwijam się. Pomagam w domu i jest ok. No i oczywiście rozwijam pewność siebie i umiejętności towarzyskie.

To Ty tak twierdzisz. Pewnie dziewczyna na randce popatrzy na Ciebie jak na wariata, jak jej będziesz pisał to co tu.

Gość gość
Luzer on chociaż pójdzie na randke :-D i zapłaci za nią

Gość gość
kary?jak ktos skrzywdzil dziecko czy kobiete to niech w pierdlu zgnije!!!

Gość gość
no i oczywiscie aparature zlikwidowac, bo to tak jak u podpalacza zapalki