Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka777

Gdzie na Sylwestra

Polecane posty

Gość inka777

Gdzie wybieracie się w tym roku na sylwestra? Macie jakieś plany czy raczej zostajecie w domu?

Gość lola744
My wyjeżdżamy do Warszawy. Znajoma poleciła nam ten hotel http://www.hotelatos.pl/ Jest bardzo blisko centrum i ceny maja atrakcyjne. Myślę że w stolicy znajdziemy jakieś miejsce w którym będziemy się dobrze bawić:) A ty gdzie się wybierasz?

Gość gość
taaaa,wszyscy wyjezdzaja:D:D,a jak przyjdzie co do czego,to na kafe beda siedziec jak co roku:D

no ja wyjezdzam na ten przyklad bynajmniej siedzial na kafe wowczas nie bede!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D hehe :P

Ja prawdopodobnie Sylwestra będę spędzał w Saunach Term Rzymskich. Albo na prywatce i znajomych jak w ubiegłym roku!!

Gość gość
HAHA już co niektórym żółć się przelewa. Każdy nieudacznik mierzy wszystkich swoją miarką?

Gość ale wy jestescie dziwne
my swieta i sylwka spedzimy na Kubie:) ma to byc nasza wycieczka marzeń, ale troche wyrzeczeń bylo:)

No przyznam szczerze że bardzo ciekawą macie ofertę spędzenia Świąt i Sylwestra!! Zupełnie inną niż do tej pory. Kuba czyli Kraj tropikalny bez śniegu mrozu!!

Gość ale wy jestescie dziwne
no tak:), znajomi byli w tamtym roku, pozazdroscilismy im(ale tak pozytywnie i mobilizująco) i w tym roku my:)

Gdyby było mnie stać to szczerze przyznam że sam bym skorzystał z takiego spędzenia Świąt i Sylwestra. Może nie na Kubie ale na na Wyspach Karaibskich lub na Polinezji Francuskiej!!

Gość gość
no super sprawa w tropikach, my w tamtym roku bylismy na Dominikanie, wiec te same klimaty, rewelacja w tym roku w domu, moze do znajomych

Też jestem zdania że fajne, takie nietypowe które z pewnością na długo zostaną w naszej pamięci. Też jestem tego zdania co Blondynka333 Takie święta i Sylwester każdemu by się przydał chociaż raz w życiu.

Gość gość
spędzę z chłopakiem. Może wyjazd do Berlina jak w zeszły roku.... Choć średnio mi się taka opcja podoba....

Gość gość
Berlin, ee, nudyyy

Gość gość
otóż to... ale lepiej to zawsze niż samemu. Może jeszcze uda mi się go na coś innego namówić:)

Ogólnie rzecz biorąc każdy Sylwester może być udany!! Np taki Termach R gdzie są Sauny baseny tez!!?? Nie trzeba wydawać na stroje makijaże czy fryzury. Byłem tylko raz na takim Sylwestrze tylko nie zimą jak to zawsze bywa z 31 grudnia na 1 stycznia. Tylko latem na takim specjalnie organizownaym przez Termy R I też było bardzo fajnie!!

Gość Marinta
A my wyjeżdżamy nad morze do hotelu AQUARIUS SPA***** . Będzie tam organizowana zabawa sylwestrowa z muzyką na żywo. Luksusowy hotel znajduje się niedaleko morza, co będzie dobrą atrakcją w sylwestra. Zajrzyjcie na http://www.aquariusspa.pl/pl/oferta-specjalna-hotelu-aquarius-spa/dyskoteka-sylwestrowa-w-kolobrzegu-nad-morzem i sprawdźcie ofertę.

Gość gość
Też myślałam o wyjeżdzie na narty. Za dnia aktywny wypoczynek, spacery, a wieczorkiem pyszny grzaniec z perły miodowej przy kominku. Uwielbiam takie klimaty.

Gość sabinaE
Ja wybieram się w końcu w rejs sylwestrowy, nigdy nie miałam okazji płynąć, a znajomi kuszą i mówią, że naprawdę warto.he:) Bo impreza do białego rana, jakiej nie da się powtórzyć na lądzie. No to się przekonamy na własnej skórze już wkrótce:);p http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/sylwester-na-promie-polonia Impreza zorganizowana w rytmie lat 80-tych. Co prawda, nie było mnie wtedy jeszcze na świecie, ale jakoś mam sentyment do muzyki i filmów z tamtych czasów. ;)

Gość charlotteeeeeeeeeee
sabinaE, zazdroszczę, byliśmy w zeszłym roku i było świetnie :) Tematyka wydaje się fajna, lata 80-te, uwielbiam takie klimaty :)

Gość gość
Ja już wylatuje na marsa. Mam nadzieję że zdążę na S.a jak nie to go zjem:-)

Gość gość
biała sala - czyli własne łóżko