Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulczesita

szukał dziwek

Polecane posty

Gość gość
poza tym zdrajca zawsze będzie sie tłumaczył i wybielał przed światem,to taki typowy mechanizm psychiczny,on oszukuje siebie nawet bardziej niż innych,bo prawdy o sobie by nie zniósł. Prawdy,że po prostu jest k****arzem pospolitym. On udaje dla wygody przed całym światem. Tak naprawde jak ktoś zdradza sam o tym decyduje. Nie jest winnna temu natura,alkohol,braki w związku,słabość do kobiet,tylko winny jest ten facet. Widocznie chciał i widocznie jest męską k***ą. Zresztą zdradzające kobiety też mają często absurdalne wymówki "to nie tak jak myślisz kochanie" "to nic nie znaczyło" "to wina tego i tamtego ale nie moja" taaa...

"Natura nie zmusza do kłamania bo nie ma obowiązku zawierania małżeństwa. " _________________________________________________________ Podkreślić grubą kreską i w ramki Panie!!! Kto dąży do małżeństwa? kto szuka bezpieczeństwa? kto zachodzi w ciąże by złapać męża? Bo rodzina, bo sąsiedzi, bo tak trzeba . Dlaczego to faceci wolą życ w wolnych związkach?

Gość dulczesita
purpurowa ales ty glupia ... rozczaruje Cie, to on nalegal na slub nie ja, mi nie przeszkadzalo zyc bez slubu,to on chcial legalizacji Masakra co Ci sie porobiło z głową dziewczyno ....

Gość gość
dulczesita, kreujesz się na idealną. Nick sobie zmień :D

Gość merlinda 28
dulczeasta dopiero teraz to zauwazylas?:D u niej nie jest problemem, ze byla d****a, tylko tok jej rozumowania:O

Gość gość
ee,aż tyle to nie. Po prostu ludzi jest strasznie dużo,przecież prostytutek jest dużo,ale i tak wiecej jest kobiet,które prostytutkami nie są. A ile kobiet chodzi na te dyskoteki i tak dalej..z kimś faceci w końcu uprawiają ten seks bez zobowiązań,a przecież nie z innymi facetami :P tak więc na pewno sporo facetów chadza na d****i ale więcej tego nie robi. Na dyskotece pewnie prawie każdy coś tam robił jak chciał sobie poszaleć za młodu.Ale to dotyczy też kobiet. Burdel to raczej patologia i normalny facet nie musi sie zniżać do takiego poziomu...ma swoją dziewczynę,koleżanki.. facet też nieraz obawia się chorób albo nie chce uprawiać seksu z kobietą która robi to tylko dla kasy,woli pozdobywać,nie chce mu się płacić na d****i chodzą przewaznie tacy którzy nie mogą poderwać żadnej dziewczyny,często prawiczki 25 + którzy są już zdesperowani, żonaci których żony są oziębłe,bogacze którym sie nudzi i nie wiedzą na co wydać pieniądze..

Gość gość
no tak,ale nawet jak kobieta "zmusza" faceta do ślubu,to przecież on jest frajerem jesli dał sie zmusić :p Powinien brać slub świadomie,jak sam tego chce. Jeśli dla niego małżeństwo jest za kare i czuje sie ograniczany przez kobietę to niech ma swoje zdanie,zamiast jej ulegać.

Gość dulczesita
nie kreuje się na idealną, ale naprawde ze mnie mega seksi babka :) I to mowie bez jakiegoś zadufania, jestem bardzo ładna, lubie sport, wiec mam fajen cialo i wiem, ze sporo facetow by wiele dala , zeby mnie miec Heh nawet keidys kumplm mojego meza powiedzial, ze gydby nam nie wyszlo to on mnie w ciemno bierze nawet z dziecmi ;)

Gość gość
a małżeństwa z rodzaju tych "bo tak trzeba i wypada,a co ludzie powiedzą" raczej z góry są skazane na porażkę.. wiele kobiet teraz woli wolne związki.

Gość gość
na szczęście ludzie są różni,znajdziesz teraz sporo kobiet które mają "męskie" podejście do seksu i część facetów którzy mają podejście "kobiece" albo chociaż jakieś zasady moralne. Jest tyle ludzi na swiecie że nie ma sensu marnować sobie życia z d****arzem

Gość gość
Na oko to chłop w szpitalu umarł. Wg badań prof. Zbigniewa Izdebskiego z płatnych usług seksualnych korzysta 12 % mężczyzn i 1% kobiet, więc te wasze oceny, że to 3/4 czy wszyscy mężczyźni to d****arze niewiele wspólnego ma z rzeczywistością. Próbujecie usprawiedliwić swój upadek moralny twierdząc, że wszyscy tak robią.

Gość gość
...ale naprawde ze mnie mega seksi babka usmiech.gif I to mowie bez jakiegoś zadufania, jestem bardzo ładna... kwestia gustu, dulczesita, to po pierwsze. Po drugie nie miałam na myśli twojego wyglądu, tylko to co pisałaś o ślubie, że to on nalegał i że ty taka fantastyczna w łóżku. Z tego co piszesz można wywnioskować, że jednak zadufana w sobie jesteś i to bardzo. Wkurzające są takie rozhisteryzowane panienki, które emocjonalne gacie ściągają na forum i pokazują całą swoją frustrację obcym ludziom. Gdybyś poszła z tym problemem do przyjaciółki, siostry, matki ale taki ekshibicjonizm? Żenada

goście- wpisujcie jakieś nicki, bo ciężko z Wami gadać. Nikt nie usprawiadliwia swojego upadku moralnego, bo co mnie obchodzi np. sąsiadka latająca codziennie na 6 rano do kościoła, albo inna koleżanka prostytutka. Nic!! Każdy ma swój rozum i postepuje zgodnie z tym co jest dla niego dobre w danym momencie życia.

"Gdybyś poszła z tym problemem do przyjaciółki, siostry, matki ale taki ekshibicjonizm? Żenada""... Nie pójdzie, bo to przecież wstyd ze mąż ją zdradza z prostytutką. Tutaj jest anonimowa i łatwiej przecież wyrzygać się na Purpurową niż na matkę czy siostrę. A ona taka atrakcyjna przecież...

Gość gość
"Każdy ma swój rozum i postepuje zgodnie z tym co jest dla niego dobre w danym momencie życia." Tak postępują tylko k***y i zlodzieje. Uczciwi ludzie wybierają to co jest dobr, wartości uniwersalne, a nie to co jest tylko dla nich dobre.

Gość gość
purpurowa ja nic nie mam do prostytutek o ile nie mają mężów których zdradzają. Ja mam za to wiele ale do zdrajców. Wierzę,że wy z męzem sie kochacie skoro jesteście wobec siebie uczciwi i nie robicie nic by sie zranić ( bo trójkąty nikogo z was nie ranią) . Wierzę,że ludzie potrafią sie szanować i kochać na swój sposób w otwartych związkach,dlatego jestem za tym,żeby zdrajcy zamiast zdradzać powinni poszukac kobiety,która zaakceptuje ich naturę. Bo uważam że nie ma miłości tam,gdzie jest oszustwo i robienie czegoś co rani partnera - a gdy ktoś umawia sie na monogamiczny związek a do tego jeszcze przysięga wierność patrząc w oczy i ma świadomość że partnerkę zrani seks z inną - to jak zdradza to już to nie jest żaden szacunek i miłość i tyle.... a co do statystyk to je sobie darujmy,bo z nimi różnie bywa. Jeden człowiek nie jest w stanie sprawdzić jak to jest naprawdę,bo ludzi są na świecie miliony. Wiadomo,że gdy ktoś twierdzi,że każdy robi to samo i jest taki sam nie ma racji. Wystarczy poznać w tym celu jednego co robi inaczej. Lub założyć,że możemy się mylić,bo nie wszystkich się poznało. Nawet nie poznało się większości,ludzie znają średnio powiedzmy na oko 300 osób a bliżej 10. A ludzi w ogóle są miliony,miliardy całe.

Gość gość
purpurowa zmien nick na purpurowa d****a hahah zenada z ciebie

Gość gośćnr1
*dlatego jestem za tym,żeby zdrajcy zamiast zdradzać poszukali sobie kobiety,która zaakceptuje ich naturę

Gość gość
Purpurowa, Ty pragniesz by ktoś na Ciebie rzygał, to dla Ciebie rodzaj oczyszczenia. Robiłaś już to kiedyś i robisz teraz. Powinno Ci to przejść skoro od dawna się już nie prostytuujesz, ale widocznie trauma jest tak głęboka, że nadal tego potrzebujesz.

Gość gość
Tak postępują tylko k***y i zlodzieje. Uczciwi ludzie wybierają to co jest dobr, wartości uniwersalne, a nie to co jest tylko dla nich dobre. - aleś błysnęła (błysnął) aż mnie oślepiło :D

Gość gośćnr1
ja nie rozumiem jak można tak kogoś oszukiwać,patrzeć w oczy i prowadzić podwójne życie... przecież już dla samego zdrajcy to jednak nie powinna być wygoda. CO to za wygoda i szczęście jak sie ciągle trzeba pilnować,ukrywać coś przed niby najbliższą osobą i to wszystko tylko przez jakieś głupie ciśnienie

Gość gość
,,,, ale widocznie trauma jest tak głęboka, że nadal tego potrzebujesz. - Napisała skrzywiona psychicznie. Idź się leczyć, kobieto zamiast siedzieć na forum i głupoty wypisywać!

Gość gośćnr1
no i taki facet nie rozumie swojej kobiety,czemu ona robi problem " z niczego" a kobieta nie rozumie po co on robi to co robi co to za miłość bez zrozumienia ja bym nie potrafiła kochać faceta który mnie zdradzał,musiałabym przyznać że kochałam kogoś kto nie istniał,osobę którą on udawał a nie tą którą jest. takiej osoby jaką jest nie chciałabym nawet poznawać

Gość gość
a gdzie ona napisała, że ma dzieci, czytaj ze zrozumieniem.

oczywiscie jacyś gosicie wiedzą czego potrzebuje Purpurowa. howk.. i do kiedyś może , za rok, może za dwa jak bede miała wolny wieczor. Mąż wraca z dzieckiem zatem spadam.

Gość gość
ale z tego nie wynika, że ma dzieci. Ktoś by ją wziął, nawet gdyby miała dzieci.

Gość gość
dulczesita jako główna bohaterka "Dlaczego ja?" zawaliła focha za kilka słów gorzkiej prawdy i zniknęła z pola widzenia :D

Gość gość
raczej na ulice lecisz j****a ladacznico

Gość gość
spadaj, tylko wiesz jak są oceniane prostytutki, a pomimo tego się z tym obnosisz.