Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge sprzedac wyprawki po corce a chce za nia naprawde nie duzo

Polecane posty

Gość gość

Co robie nie tak. Wystawiam na allegro poraz kolejny pake ubranek, wszystkie w dobrym stanie za grosze a nikt nie chce kupic. Dzisiaj znowu skonczyla sie aukcja i nie sprzedalam.

Gość gość
Podaj link

Gość gość
sprobuj na tablica.pl lub gumtree.pl

Gość gość
A toktos ma obowiązek kupować? Widocznie nie SA w dobrym stanie albo SA brzydkie i drogie. Proste

Gość gość
Jaka cena za ile ubranek ?

Gość gość
Juz aukcja sie skonczyla. Chce za nie az 50zl. Ubranek mam cale pudelko i sa tam glownie firmowe ciuszki i duzo dresikow, leginsow, ubran takich wyjsciowych. Naprawde fajne rzecz. Jakbym miala jeszcze corke to na pewno bym ich nie sprzedawala ale bedzie teraz syn wiec w takie ciuszki go nie ubiore

Gość gość
pokaz linka :) chetnie kupie

Gość gość
daj jakiez zdjecia:)

Gość gość
no daj foty

Gość gość
Ona zakłada tyle tematów z tymi ubraniami ze masakra. Pewnie ma trochę szmat bo nie chce wysłać zdjęć tylko czeka AZ jej ktoś kasę przeleje i tyle. Nacviagaczka

a nie lepiej dać komuś za darmo? koleżance? kuzynce? ja wszystkie rozdałam, i cieszy mnie to,że moge komuś bezintersownie pomóc.

Gość gość
Gościu od linka - piękne te rzeczy! Ja póki co niestety planuję drugą ciążę, więc dla mnie się nie przydadzą :/ Wiecie, mi się wydaje, że poprostu ludzie wolą zapłacić za jedną rzecz 35 zł, niż 80 za kilka. Nie wiem dlaczego, ale tak działa ludzka psychika. 80 to dla dużej ilości osób spora kwota pieniędzy. Co innego, gdybyś wystawiła tak zdjęciami, po kilka rzeczy.. Nie wiem jak chodzą takie ciuszki na allegro, ale może ludzie nie lubią dla swoich maluchów rzeczy po kimś? Ja sama bym chyba wolała, nawet dla samej frajdy, chodzić po sklepach i kupować sama. Chociaż..jak wiadomo ubrań nigdy za wiele ! :) Życzę sukcesów w sprzedaży!

Gość gosć od linka
Dziękuję. Ja myślę, że główny problem polega na tym, że pierwszą stronę zajmują aukcje, gdzie są reborny poubierane w ubranka. Widać, żezajmują się tym zawodowo. A cała masa zestawów jak mój jest daleko w czeluściach allegro. Większe rzeczy sprzedaję znajomym (nie mam znajomych obecnie, którzy wkrótce rodzą) i te rzeczy sprzedaję za o wiele więcej, choć i tak tanio. A tych małych nie mam komu.

Gość gość
Też bym nie kupiła tych ubranek z linka.. dlaczego? Bo są okropnie naciapane, pstrokate i w większości różowe. Co prawda mam synka, ale to nie zmienia faktu, że wybieram ubranka stonowane, raczej w jednym kolorze..i niekoniecznie niebieskie.. ma też żółte, zielone, beżowe, pomarańczowe, seledynowe, granatowe, brązowe.... z jakąś niewielką aplikacją, jak już. Albo w paseczki, prążki. Żadne tam wielkie obrazki, kropeczki, gwiazdeczki, samochodziki, baloniki i inne cuda. Dziecko to nie clown. Z tej paczki, to góra 10 ubranek by była ok..Reszty bym dziecku nei założyła.. Może dlatego też ludzie nie chcą kupić. Czasem widzę, że ktoś sprzedaje 5 bluzek..i 2 mi się podobają.. są eleganckie, gustowne.. i do tego jakieś naciapane, albo ze spidermenem czy jakimś tam bobem budowniczym, koparką itp. To już wolę nie kupować tego.. i szukać dalej.

Gość gość
do kobiety od aukcji- ja za jakiś miesiąc dowiem się płci, jesli bym miała pewnosc że to dziewczynka to za 8 dych wziałabym teraz od ciebie tez rzeczy

Gość gość
jak widze takie aukcje że rzeczy dla dziecka leżą na podłodze, wymięte w dodatku.... to od razu zamykam.

Gość gosć od linka
to zostawiam maila na wszelki wypadek: suzii1@wp.pl Jak jesteś zainteresowana to zobacz w inne rzeczy jakie sprzedaję. Mam rozbite na kilka aukcji rozmiar 56. Jak będziesz nimi zainteresowana to zbiję w jedną aukcję w niskiej cenie.

Gość gość
tylko tak jak pisałam ja nie znam płci, a nie chce strzelac bo pózniej mi się te rzeczy nie przydadzą. moj maluch urodzi się na początku czerwca. a twoja córka z jakiego miesiąca bo chyba tez z lata?

Gość sprzedajaca2012
Ja też niestety mam 125 ubranek do sprzedania wszystko co potrzebne, oprócz tego mam kołyskę, materac, i wózek 2w1 w stanie idealnym a jednak nie znalazłam kogoś kto kupi :(

Gość gosć od linka
Też z czerwca:) Teraz rodzę syna w marcu.

Gość gość
ok. jak dowiem się płci to wtedy będziemy rozmawiac. ew dam tu ogłoszenie że odkupie rzeczy dla córci bądz synka

Gość sprzedajaca2012
Jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt sprzedajaca2012@wp.pl

Gość Mężatka1980rok
Ładne ubranka :)