Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinka

12 dni po pregnylu

Polecane posty

Gość goscinka

czy test w 12 dniu po pregnylu swiadczy o pozostałosc**** pregnylu? dodam, ze kreska jest bladorozowa, jednak wychodzi w ciagu 3 min i jest widoczna dobrze, nie pod światło czy cos?

Gość gość
na dwoje babka wróżyła, idz zrób betę, to przestaniesz sie zastanawiac

Gość gość
Przy braniu pregnylu najlepiej zrobić bete a później ja powtórzyć. Ja po 7dniach nie miałam już pergnylu a organiźmie, ale podobno może się utrzymywać do 14 dni. Beta to najlepsze i najpewniejsze rozwiązanie. Trzymam kciuki :)

Gość goscinka
dzieki za odp. zrobie w pon.bede miala pewnosc, a jeszcze mam pyt. bo jestem 5 dni przed okresem wiec w sumie to male szanse by to jednak byla ciaza prawda?

Gość gość
Mi blada kreska pojawiła się 4 dni przed dniem spodziewanej miesiączki. Ale testy miałam o czułości 10. Z dnia na dzień kreska była ciemniejsza, no i beta rosła :)

Gość goscinka
to gratuluje :) no u mnie wszystko jest jeszcze nie jasne, na bete musze poczekac przez weekend, zastanawia mnie jedynie ten test z ta kreską, w sumie niby skoro pregnyl by mial sie wypłukiwac z ogranizmu to kreska w tym dniu powinna byc słabiutka tak, czy moze zle mysle, mam pierwszy raz do czynienia z nim wiec stad te wszytskie pytania, prosze o opinie

Gość gość
tez tak miałam a teraz lulam 7 tygodniowego potworka

Gość goscinka
super ze masz takiego słodkiego potworka :) ja jakoś boje się uwierzyc, ze mogło się udac i stad te pytania, choc jest tez kwestia, że testy z II to jednak jeszcze pregnyl...