Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet kolejny

Czy mozna sie odkochać w tydzień

Polecane posty

Gość facet kolejny

Proszę was o odpowiedź. Nie będę opisywał, ale była kłótnia. Kolejna podobna. Jak to czasem bywa w zwiazkach. Mozna było porozmawiać, potem wyjasnić jakoś popracowac nad tym. Chyba to nie był powód żeby całkiem zerwać. Czy jesli ktoś kochał i po takiej kłótni zrywa kontakt całkiem i ...powiedzcie mi tylko czy w tydzień może minać takie uczucie ? Tak żeby zupełnie kogos zostawić, nie chcieć nawet spotkać się, porozmawiac tylko tak, zupełnie to zostawić ? Jedna strona bardzo chciała to naprawić. Czy to po prostu nie była miłosć ? Dodam, że wcześniej takie kłótnie jeśli były, były wyjaśniane dosłownie w jeden góra dwa dni. Jeśli możecie to proszę o krótkie odpowiedzi, tak jak to czujecie na szybko, tak lub nie. Mimo, że jest mało szczegółów. Dziękuję.

Gość wejherland
według mnie nie może. Widocznie to nie była miłość.

Gość gość
Odkochać się, tak. Jak najbardziej. Nie mylić z miłością.

Gość gość
nie mozna

Gość gość
nie moze minąć, nie w tydzień, ktora strona zostawiła, Ty czy Ona? Nawet odkochac sie w tydzień nie można

Gość gość
Nie było miłości jak dla mnie

Gość facet kolejny
Moje zdanie jest takie, że to nie była miłość. Dziekuję i proszę o kolejne wypowiedzi. Chcę sie upewnić. Wszystkie próby nawiązania kontaktu, spotkania nic nie dały. Dobrze, poproszę krótko dalej..

Gość facet kolejny
to była moja wina

Gość gość
Ty zerwałeś , wiesz lepiej byłoby jakbys troche wiecej opowiedział bo tak to ciezej pomoc :)

Gość gość
czasem ludzie za szybko mowia sobie slowo kocham, pozniej zdajac sobie sprae, ze nie kochają tym samym zabijajac zakochanie, czasem nie warto konczyc czegos gdy zwiazek jest krotki np pol roku, tylko dlatego, ze nie wie czy sie kocha, bo moze jest sie zkaochanym a milosc przychodzi z czasem.

Gość facet kolejny
Ja nie zerwałem, bardzo chciałem to naprawić. Możecie to dla mnie zrobić ? mimo, że mało szczegółów. proszę. odpowiadajcie dalej, tak czy nie.

Gość gość
To nie była miłość, daje Ci gwarancję na to dożywotnią. Napisz tu za jakiś czas i zobaczysz czy miałam rację :) Umawiamy się ? Po nowym roku ok ?

Gość gość
...moje zdanie to NIE MA nic wspólnego z miłoscią. Żeby tak mój chciał, chociaz próbować po kłótniach, cokolwiek zrobić. gosciu wyżej ma rację.

Gość gość
jezeli ona wacale nie chciala rozmawiac, to nie jest milosc, ale jesli chciala to pewnie jej zalezalo

Gość gość
wszystko zależyod okoliczności,czasem coś tak bardzo zaboli,że sięodchodzi,mimo,że się kocha. tyle.

zalezy co bylo przyczyna tej klotni i zerwania .Wedlug mnie zalezy od "kalibru " przyczyny . Poza tym -dla mnie roznica, czy to chlopak / facet , czy maz . W malzenstwie czlowiek na wiecej rzeczy jest w stanie przymnknac "oko". W wolnym zwiazku - mozna zrobic "ciecie" bez wiekszych obciazen . Odkochac w tydzien moze jest trudno, ale mozna nie chciec naprawiac -jak najbardziej .

Gość loda halama
potwierdzam,nawet jak się bardzo kocha,a nie widzi się ze tej drugiej stronie zależy,a wręcz udowadnia ,ze się jest dla niej nikim,to po co,,ciągnąć coś takiego :( ale jak się kogoś kocha,tak prawdziwie ,to ani tydzień ani rok ani ani...

Gość gość
nie mozna,mozna jedynie powiedziec cos w nerwach a potem zalowac,bo na zalowanie decyzji jest za pozno

Gość gość15
Mam to samo. Było spięcie i no właśnie i.. Minął tydzień, a ja nie wiem na czym stoje. Zapewniał, że kocha a teraz cisza jak makiem zasiał. Ech...

Gość gość
odkochujesz sie całkowicie gdy zpoznajesz nowy obiekt i poprzednia osoba odchodzi zupełnie w cień lub gdy poznajesz tą /tego uwielbiana/ego OD PODSZEWKI i okazuje sie ze żadne cudo żadny księciu/ksieżniczka i czar prysł

Gość mus gruszkowy
od kochania do nienawidzenia jeden krok...

Gość gość
bo nienawiśc to tez rodzaj emocji tylko ..wiadomo :P ale jak ktos kogoś nienawidzi,,,to jednak ma się cos na rzeczy..bo tak czy siak poswięca tej osobie swoje myśli

Gość gość
powiem tak, w tydzień nie można się odkochać, szczególnie jak było zzangażowanie uczuciowe, a brak kontaktu po kłótni, gdy padły MOCNE słowa to inna sprawa, ja o byłym do tej pory myślę i może nawet mogłabym się z czasem z nim spotkać, ale po słowach, które padły z jego strony jeszcze dla mnie za wcześnie i też mu nie odpisuje, nie odbieram, bardzo mnie obraził jako kobietę

Gość gość
wygląda to tak, że na razie duma jej nie pozwala, ale sporóbuj za jakiś czas, prędzej czy później odpowie, na peno święta s a dobrą okazją do nawiązania kontaktu, chociażby przez złożenie życzeń, moja znajoma, właśnie tak zeszła sie ze swoim byłym:)