Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelka2010

Pragnę urodzić w przyszłym roku

Polecane posty

Gość anabelka2010

Wiam serdecznie:-) Zapraszam serdecznie do rozmowy Dziewczyny, które chciałby, tak jak ja, aby w roku 2014 na świat przyszedł Ich Maluszek...pierwszy lub kolejny w rodzinie:-) Sama jestem mamą 3,7 miesięcznego Smyka i od niedawna staramy się z mężem o rodzeństwo dla Niego. Mam nadzieję, że znajdą się chętne na pogaduszki:-)

Gość gość
Powodzenia. Najtrudniejszy okres ciazy przypadnie ci na najtrudniejszy wiek dziecka.

Gościu nie martw się o mnie:-) Synek chodzi do przedszkola i jest inteligentnym i w miarę samodzielnym chłopcem.

Gość gość
No to musisz się streszczać bo za chwilę będzie wrzesień leciał :) Ja właśnie czekam na miesiączkę.Ma się pojawić za tydzień.

Gość myslalam ze twoje dziecko
ma kilka miesiecy a nie lat... nie moglas napisac 3,5 roku?

Gość anabelka 2010
faktycznie mój błąd...można było z pierwszego wpisu wyciągnąc mylące wnioski.

Gość ewelinka1988
my z mężem sie staramy o rodzeństwo dla córeczki jak na razie 2gi miesiąc zobaczymy w tym miesiacu będziemy działać co 2go dzień:)

Gość ewelinka1988
anabelka2010 to trzymam kciuki i jak będziesz juz coś wiedzieć daj znać:)

Gość Walle
Witam, ja mam termin na 24 marzec 2014,jestem w 22 tygodniu ciazy.Jak na razie wszystko ok, to nasze trzecie dziecko:-)

Gość ewelinka1988
Walle to gratuluję:)

Gość 0justyna
z mezem staramy sie o dziecko. mamy synka prawie 2 letniego. o pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 39dc z testu. nie mialam zandych objawow. no moze lekko ciagnelo mnie w brzuchu tak jakbym sie przedzwigala.tylko ze tydzien spoznial mi sie okres i to mi dalo do myslenia. od razu pojawily sie dwie kreski :). a teraz mam 34dc. moje cykle sa z reguly 32-33 dniowe. od niedzieli strasznie bola mnie piersi. nawet ich dotknac nie moge. kluje mnie troche w brzuchu i dlatego latam caly czas do lazienki patrzec czy czasem ta @ nie przyszla. to dopiero nasz 1 cykl staran wiec niby nie mam co sie nakrecac ale przeciez sa kobietki ktore zachodza w 1 cyklu. dodam ze o pierwsze dziecko staralismy sie 7 cykli. czy juz robic test? boje sie ze wyjdzie jedna kreska i zaraz pojawi sie miesiaczka. jak to bylo u was ?? .gdyby to jednak byla ciaza to termin byl by na 28.07. i teraz konczylabym 5 tydzien. bozee to czekanie wykancza....

witajcie! my rowniez zaczelismy starania od listopada :) mamy corke w wieku 3,5 roku. czekam teraz na @ - ciekawe czy sie pojawi? powinnam dostac tak mniej wiecej za 4-6 dni. mam nieregularne miesiaczki od 26 do 35 dni ale ostatnio tak od 3-4 miesiecy sie troszke wyregulowaly - 26-28 dni wiec mysle ze teraz tez tak bedzie :) my w okresie plodnym "dzialalismy" co dzien :) hehe zobaczymy co teraz... bola mnie od kilku dni piersi ale przewaznie tak mam na @ poza tym nic nie zauwazylam wiec zakladam ze w grudniu bedzie runda 2 :)

Gość Walle
dziekuje, dziekuje..cieszymy sie bardzo, bo staralismy sie 4 lata, w 2009 poronilam w 12 tygodniu i potem nie moglam zajsc w ciaze no i teraz sie udalo.Dodam jeszcze, ze po wielu latach bo moje dzieci maja 20 i 17 lat.Wiec bedziemy uczyc sie z mezem od nowa ale radosc ogromna dla calej rodzinki.A wam tez zycze powodzenia, uda sie.

ojustyna ja bym pewnie nie wytrzymala i jutro rano zrobila test :) z 1 ciaza miala podobnie do ciebie. tez brak szczegolnych objawow poza bolem piersi. a pozniej zorintowalam sie ze chyba okres powinnam miec 5 dni wczesniej zrobilam test wieczorem pojawil sie "cien cienia" i powtorzylam rano i od razu naciagnelo 2 kreski :) a teraz tez czekam na @

Gość Walle
labella123 dzieki i trzymam za was kciuki, w koncu musi sie udac.

Gość gość
Zauwazylam, ze kazda (w tym autorka) ma inteligentne dziecko. To kto ma te wszystkie sredniaki, przecietniaki, a nawet matoly, niekumate dzieci?

Gość gość
u mnie termin @ już minął , ale wciąż czekam bo cały czas czuję sie na @... a zatestuje dopiero we wtorek czy środę jakby co :D

Witam się z rana:-) . evelinka dziękuję za kciuki:-) @ mam miec 14 grudnia, może uda się na Święta prezent w postaci II kresek:-D Za Ciebie też trzymam kciuki:-) a kiedy masz dostac @? . Walle gratulacje:-) Wow to super, że w końcu się Wam udało:-) po tylu latach to chyba byłaś już trochę zmęczona i brakowało nadziei co? faktycznie już dawno wyszliście z pieluch, ale napewno będzie OK:-) a wiadomo czy będzie córcia czy synek? . ojustyna ja bym zatestowała:-) w końcu to już 2 dni po terminie więc powinno jak byk wykazac:-) Ja w I ciąże zaszłam własnie w I cyklu staran więc takie rzeczy są jak najbardziej możliwe:-) Trzymam kciuki, zeby @ nie przyszła:-) . labella My I cykl staran też seksiliśmy się codziennie, a drugi i teraz co dwa dni...powiedziałam sobie, ze co ma byc to będzie, a codzienny seks był dla mnie trochę mechaniczny...a co dwa dni to przyjemnosc gwarantowana...przynajmniej dla mnie:-D Oczywiście kciuki zaciśnięte:-) . Do gościa, który obraził mnie i moje dziecko....Żal Ci d**ę ściska czy co? Nie masz własnego życia co? i siedzisz cały dzien na necie i obrażasz ludzi? NO Coment... . gośc (2013-11-23 23:00:09) a ile już dni jestes po terminie @ ? mnie w I ciązy wyszły II blade kreski dopiero 2 dni po terminie @ ale to było z popołudniowego moczu...5 dni później już były dwie identyczne grube krechy:-)

Gość ewelinka19204
anabelka to działamy razem:) ja @powinnam dostać 13grudnia i mam nadzieję ze nie dostanę:)

Gość anabelka 2010
ewelinka może "wspólnymi" siłami Nam się uda:-D a jak duża jest Twoja córcia?

Gość ewelinka19204
anabelka moja cora skończy 2grudnia 2latka:)

Witam Dziewczyny:-) przepraszam, że długo mnie nie było, ale mój syn chyba ma jakiś powrót buntu dwulatka...i widzę, że codziennie przynosi z przedszkola nowe "buntownicze" zachowania...lekko nie jest, ale mam nadzieję, że damy radę... ewelinka starania u Nas w toku...chociaż po ostatnich występach Alexa to chwilowo zastanawiałam się czy faktycznie tego chcemy...ale w staraniach nie ustajemy:-D A co tam u Was Dziewczyny?